Tuesday, September 16, 2014

Българин прави ток от земното притегляне15 септември 2014

Великотърновец направи двигател, който произвежда ток от гравитацията на земята. Марин Млеченков от Велико Търново вече има готов прототип на гравитационен мотор. Изобретателят е вложил повече от 20 години в разработката на двигателя, който се задвижва от земното притегляне.

Преди няколко дни той и Петко Ганчев успели да достигнат до оптимален вариант в подобренията на прототипа. Млеченков е готов да патентова откритието.

Радиотехникът още от дете е мечтаел да направи машина, която да произвежда безплатен ток. Изобретението преобразува гравитацията в кинетична енергия, от която пък се получава електричество. Целта му била да се откаже от скъпият ток и да стане независим от енергийната система.

Гравитационният двигател не е нещо ново, но до този момент никой не е успял да го балансира и да оптимизира неговите части, за да може той да се използва масово. Системата използва силата на земното притегляне, което задвижва тежък маховик, който предава въртеливото движение към обикновен генератор за ток.

Машината е сглобена в малък гараж и вече чака да бъде патентована, а след това и внедрена. Изобретателите казват, че с инвестиция около 1500 лв. след одобряването на патента всеки ще може да си сглоби подобен генератор в жилището си и да ползва безплатна електроенергия.


http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2014-09-15&article=505904


Направиха машина за ток от земното притегляне
С нея ще може да се топли цяла къща

15 септември 2014

Изобретатели направиха машина, която преобразува земното притегляне в електроенергия. Двамата Великотърновци Марин Млеченков и Петко Ганчев са успели да направят двигател, който произвежда ток от гравитацията на земята. След дълги изчисления и подобрения на системата от маховици и валове тя сега работи и показва много добри показатели. Прототипът на гравитационен двигател не е нещо ново, но до този момент никой в световен мащаб не е успял да синхронизира въртенето. Двамата великотърновци са постигнали невъзможното и са открили система за балансиране на въртенето, така че да няма силни вибрации при работата му. След като патентоват уреда той ще може да се използва във всеки дом или фирма. Произведеното от него електричество на практика ще е без пари и ще даде възможнаст за енергийна независимост на този, който го използва, казват изобретателите.

http://www.velikotarnovo.utre.bg/2014/09/15/258714-napraviha_mashina_za_tok_ot_zemnoto_priteglyane

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони