Thursday, September 4, 2014

Пребиваване в Два Свята - Боб Фикас

Да бъдеш човек е да ходиш в два свята: небето и земята

Да бъдеш човек е да ходиш в два свята: небето и земята. Небете разширява съзнанието ни и придава по-духовен поглед над живота ни. Земята заземява нашето съзнание в ежедневния живот и ни помага да се материализират желанията ни.

Боговете могат да ходят само на небето. Животните могат да ходят само на земята. Но хората имат способността да овладеят двата свята и да използват всички сили на вселената.

Ние често се страхуваме от нашите емоции за цялата власт, която могат да показват, но учейки се да чувстваме тази сила и да се чувстваме в мир с Вселената, може да ни дари с голяма сила, с която да постигнем всичко, което желаем. Ако можем да се научим как да разширяваме нашето съзнание, за да бъде огромно като безкрайното небе, нашата визия отива отвъд всички ограничения. Тези две възприятия, небето и земята, носят баланса в нашия живот, който прави да бъдеш човек изключително преживяване.

Всяко човешко същество е предизвикано от емоциите си и е въвлечено в тяхната буря. Да чувстваме тези емоции и същевременно да релаксираме дълбоко вътре, където можем да излезем от бурята и да се чувстваме спокойне е трудно да се постигне, но плодовете, които получаваме далеч надхвърлят опасността.

Фюджин и Рейджин, боговете на вятъра и гръмотевиците, са част от нашето човешко състояние. Те издухват облаците от неразбиране и страх, довеждайки ни до състояние, което може да бъде описано само като нашата Буда природата.

Казват, че Фюджин и Рейджин някога са били врагове на Буда. Те постоянно са разсейвали Буда чрез създаване на бури от емоции. В края на краищата, Буда трябваше да овладее тези мощни сили и да ги превърне в Духовна Сила.

Когато за първи път влезем в духовния път, ние сме обучени да избягваме бурите на емоцията, така че да можем да се научим как да центрираме себе си вътре и овладеем опита на Чистата Тишина. Но всеки път, когато влезем вътре и влезем в тихият свят на небето, Фюджин и Рейджин идвад да ни предизвикат. Нашите емоции се движат и се чувстваме разочаровани в себе си за това, че ги има. Моля, не се притеснявайте. Тези богове не са тук, за да ви победат. Те са тук, за да ви научат.

Фюджин и Рейджин са Защитници на Дхарма, които ще се превърнат в най-добрите ви приятели и настойници, тъй като те ви учат, че няма от какво да се страхувате. Приемете предизвикателството. Не бягайте от страха или разочарованието. Вместо това останете там, където сте и се изправете пред тях. Емоциите са истинската ви сила. Те са просто още една форма на енергия, която някой ден ще трябва да се научите да владеете.

Няма значение какво име давате на тези емоции, те са просто друга форма на енергия. Цялата енергия е полезна. Вложете вашето сърце и душа в емоциите си и използвайте тяхната сила. Ако се страхувате от тях или обвинявате себе си за това, че ги имате, тогава вие отблъсквате силата си на далеч. Целият смисъл на това, да бъдеш роден като човешко същество е да се научиш как да ходиш в два свята. Можете да имате и двете -емоционална сила и безкраен мир в същото време. Вие избирате това въплъщение поради някаква причина. Сега се научете да го владеете.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони