Sunday, August 31, 2014

Седмично послание на Хиларион 31 август – 7 септември 2014г.



Възлюбени,

С всеки изминал ден оставайте центрирани в пространството на свещеното си сърце и изпращайте любов и благословии към всичко около вас. Практикувайте това докато то стане неразделна част от опита ви. Вие сте същества от Светлина и Любов и това е причината да сте тук през тези смутни времена. Вашето успокояващо и любящо присъствие е силно необходимо и всеки един от вас има капацитета да създаде спокойствие и мир в сферата си на влияние. Тази сфера и много по-голяма, отколкото можете да си представите, Скъпи души, тя извисява тези, които са в нея. Продължете да сте благословията на Божественото в човешка форма, защото това е вашата цел и вашата съдба. Освободете всички съмнения, които може да изникват в човешкото ви съзнание и които ви говорят по друг начин. Вярвайте в себе си, че сте носителите на Светлина и Любов, че носите изцеление на околните, че пробуждате онези в обкръжението си чрез самото си присъствие и че това се случва автоматично като се занимавате с ежедневните си неща.

Като проводници на космическите енергии, вие обслужвате божествена цел, трудейки се ежедневно за личното си установяване на тази планета. Тази задача трябва да се изпълни с мир в сърцата ви, като знаете, че чрез вас изгрява Светлината на нова епоха. Вие сте важни в основната схема на по-висшите дейности на божествения план и без вас тук би имало празнина в района, който обитавате. Продължете да сте отворени, за да позволите на всичко добро от Вселената да се влее във вас и чрез вас. Изживявайте всеки ден в радост и благодарност за цялото изобилие, което ви обгражда. Вие сте разбивачите на матрицата и ето как се постига това. То не става чрез сила или радикална революция, то се случва вътре във вас и чрез вас и желанието ви позволява на божественото да извърши работата си. Вие създавате нов шаблон за човешкия опит и колкото повече от вас правят това, като се синхронизират с тази концепция, толкова повече нараства енергията, докато стане реалност на човешки опит за всички.

Като носители на новите човешки шаблони, вие просто можете да сияете в Светлината си и тази Светлина се разпознава от онези, които ви наблюдават където и да отидете. Това е фина енергия, която другите забелязват без в действителност да знаят какво е това. Не се тревожете за работата на тази енергия и външните и изражения, защото е важно да сте скромни в тази служба на човечеството и да не сте въвлечени в изражението на човешкото его. Тази служба е много по-важна, отколкото Земната ви личност може да разбере, тази служба е любящо съгласие, което направихте преди да се въплътите на тази планета. Всеки един от вас е жив израз на любящия Създател, който работи чрез вас и ето как Създателят разширява съзнанието на всички живи изрази на себе си. Тази енергия сега циркулира на планетата и пламти в повече човешки сърца.

Ние молим вие да размислите върху тези думи и да ги приемете дълбоко в ядрото на съществото си и да се синхронизирате с присъствието на душата си. Направете това ежедневен навик, когато всеки един от вас освобождава повече от влиянието и израженията на стария свят от всяка клетка на физическото си, умственото си и емоционалното си тяло, вие позволявате на Светлинното си тяло да заякне в обсега си. Всичко това трябва да се прави и да се синхронизира със сърцето ви, защото сега е време да синхронизирате ума и сърцето да работят заедно като едно. Сърцето-ум е ключът към напреднал израз на съзнание и изразяване на тази планета. Помнете, че всички вие сте много повече, отколкото човешкият ви израз ви е позволил да запомните, крачейки в старото и новото през божествената си служба в тези времена. Вие запазихте това пространство за сестрите и братята си и сега ще започнете да виждате плодовете на труда си. Сърцата им започват да пламтят от Светлина!

Пътят пред вас се отваря и новият начин на човешко изразяване е радостта. Поддържайте този фокус и не губете вяра в себе си или в доброто, което се постига. ВИЕ сте чудото и магията на новия свят, който изгрява на хоризонта – ВИЕ сте създателите и дизайнерите на новата Земна реалност. Във всеки от ВАС и у Пробуждащите се крие надеждата и красотата на новия свят. Останете верни, останете фокусирани, ПОМНЕТЕ и поддържайте тази визия.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони