Monday, September 1, 2014

Ангелски Портал - Деца от Антарес и Ангелските Царства
27 Август 2014

Днес много неща се промениха. Видях откриване на феноменален портал на светлината. Ето какво ми казаха: Притокът на въплътени ангели се доставя на Земята. Децата, които се раждат от днес са нова вълна помощ, която пристига в нашата физическа реалност чрез тези прекрасни деца! Казано ми е, че този поток ще продължи през следващите 3 - 5 години. Така че, ако някой от вас очаква или някой от вашите приятели очаква, децата, които пристигат от сега са ангели и инкарнирани от Антарес. Тези деца няма да бъдат като другите, които сме виждали преди.

Ето и видео с актуална информация (на английски), където разкривам кои са тези Извънземни Същества: http://youtu.be/X1lre7Kx5vk

Ще ги познаете по погледа в очите им, както и различните белезите по рождение, които ще бъдат споделени от всички тях. Тези белези ще имат почти геометрични фигури, тъй като тези деца ще ни покажат пътя на преодоляване на етерната и земната реалност чрез свещената геометрия. Всички от тях телепатично ще комуникират помежду си, всички ще комуникират с всеки в телепатични вълни. Моля настройте се към техните енергии, тъй като тази великолепна енергия ще ви пречисти незабавно. Моля, да им позволите да блесне светлината им и да им позволите да проучат техните интереси. Моля записвайте нещата, които те казват, тъй като това, което те казват, ще има огромно влияние върху нашата реалност.

Също така, портала, който бе отворен днес е позволил много повече ангелски същества от етерно естество, да влязат в нашия свят и ще започнат да ви се показват много по-бързо. Знам, че много хора изпитват-виждат ангели в небето, и много от тях ги виждат през нощта кръжащи около техните стаи. Това е на път да се увеличи, и много от вас, които не са ги виждали преди, ще ги видят! Ние сега сме подкрепени! Така, че следващите няколко месеца да се стекат толкова гладко, колкото е възможно, тъй като сме в разгара на Тетрад и наближаващите промени през Октомври наистина ще разтърсят нашето съзнание за пореден път.

Също така, Земята току-що бе приведена в съответствие с нова раса от нашето галактическо семейство, които са получили достъп до земляните от конфедерацията. Тези същества ще ни помогнат в сектора на технологиите, те ще работят в много тясно сътрудничество с нашите учени.

Това са "Билетите" на вселената, ако щете. Красиви доброжелателни същества. Те идват от съзвездие Пегас, планетата Озирис (което осъзнах, че е доста завладяващo, тъй като Изис сега е на земята), и те са известни като Equitarians. Те ще работят в тясно сътрудничество с нашите учени и ще изнесат информация за различни нови технологии в областта на науката, изкуството, медицината, и т.н., както и за подпомагане на финансовия сектор.

За пореден път ние навлизаме в много вълнуващи времена!Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони