Sunday, February 10, 2013

Седмично послание на Хиларион 10-17 февруари 2013г.

Възлюбени,
 
Ефектите от последните вълни от енергия, насочена към Земята, сега се усещат във всяка душа. За онези, които са извършвали духовна работа, има просветление на духа им в ежедневието им. Тази Светлина е забележима за онези, които ги познават, но не ги виждат често. Има нещо неопределено, което прави тези хора открояващи се и това разбира се е тяхната вътрешна Светлина. Това е отлично време да подновите посвещението си на ежедневните ви занимания, за да се възползвате изцяло от възможностите, които се предоставят.

Всеки човек на Планетата сега започва да прави избори, за да си върне суверенитета на Съществуване и хората се обединяват във фокуси, предназначени да привлекат вниманието към дългогодишни и текущи проблеми, които се нуждаят от разглеждане. Старите парадигми се променят стъпка по стъпка, тъй като баланса между мъките и женските енергии се възстановява. Това може да създаде хаос в райони от света, където е имало дисбаланс в продължение на векове, тъй като мъжките енергии се противопоставят на призива за съответствие с по-висшите енергии на космоса и вселенските закони за поведение.

Аномалиите в климата продължават и Земята все още се приспособява, тъй като по-голямото подравняване с галактическия център влиза в сила. Старите начини на поведение са обект на специално внимание от страна на медиите и донасят до вниманието на масите необходимостта от оценка и промяна. Онези, които поддържат целостта си, закотвят тази енергия в новата парадигма. Всички са поставени на изпитание в решимостта си да станат нещо повече, отколкото предишните им ограничения биха ги карали да вярват, че могат да станат. Това е време на превръщането ви във всичко, което наистина сте във вътрешните кътчета на съзнанието ви.

Процесът на пречистване обикновено е много предизвикателен. Често е доста трудно да видите аспекти на себе си, които се нуждаят от трансформация. Ценно е да знаете, че онези, с които ежедневно си взаимодействате, са тези, които отразяват към вас това, с което трябва да се заемете и което да видите. Полезно е да си спомните, че те са се съгласили на душевно ниво да извършат тази служба за вас, защото като души те силно ви обичат. Може да е трудно да осъзнаете, че всички сегашни предизвикателства в ежедневието ви са тези, които вие като суверенна душа, сте донесли в живота си, за да се фокусирате върху области на усъвършенстване на душата, които все още се нуждаят от работа по тях.

Усъвършенстването, което се провежда в областта на човешкото изразяване чрез цялото човечество, е в ход. В човечеството, всичко, което е основа и е от по-ниска вибрация, бавно отстъпва и е заменяно от съзнателно желание да ходят на този свят като истинската си автентична Същност. Ще има повече моменти на спонтанни изблици на чиста радост, която извира от всяко сърце, когото живеят светския си живот, изразявайки истинската си духовна природа в тези трудни времена. Бижуто, което те действително са, се полира в по-голям блясък и отражение и този процес докосва и въздейства на другите по невероятни начини.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони