Monday, February 4, 2013

Седмично послание на Хиларион 3-10 февруари 2013г.Възлюбени,

Навлизате в магическо време, което ще отвори много възможности за всеки от вас. Бъдете отворени за синхронизациите, които се случват с по-голяма бързина в живота ви и се опитайте да разпознаете възможностите, които ви се предоставят. Тези подтици идват във фини форми по начини, които ви изглеждат обикновени и от вас ще зависи да прозрете съкровището, което ви се дава. Би могло да се каже, че сте ловци на съкровища! Духът носи повече парчета от пъзела, които ще съединят отново мозайката. Ключът е да сте напълно присъстващи в Сега.

Да оставате заземени ви помага сега, за да въздействате на външните възможности, които изникват. Тези възможности варират и са разнообразни колкото Вселената е широка. Това, което е правилно за един, може да помогне на друг да намери доказателства за собственото си засилване, така че важно е да се обедините, за да споделяте прозренията и откритията си. Играта на спомнянето се играе сега, направете я приключение пълно със страст, вълнение, невинност и преди всичко увереност, че се придвижвате към следващата стъпка от вашето пътуване. Много чудеса могат и ще се случат през идващите времена.

Вливането на енергии от по-високите измерения продължава в циклите си и повечето от вас можете да почувствате сега тези идващи енергии. Като проводници на енергия, вие помагате да се създаде реалността на Новата Земя като сте готови да позволите на тези енергии да текат през вас и ние разбираме, че това понякога може да е предизвикателство, защото изглежда, че почистващите ефекти от вливането никога не престават. Това е време, което изисква голямо търпение към себе си и към стремежа ви да се придвижите в ускореното трансформиране на човешката ви същност. Това СЕ случва и е сила само по себе си, която осветява и активира повече нишки от вашата ДНК/РНК.

Духовно израстване настъпва, когато тялото и съзнанието на всяка Душа могат безопасно да понесат по-големи вливания на енергия, Светлина, знание и информация. Малко по малко, всяко стъпало нагоре по стълбата на еволюцията произвежда много повече посвещения, които обикновено се появяват при етерните нива и носят предизвикателства в ежедневието ви, за да ги посрещнете в равновесие и баланс. Подготовката на Майсторите се придвижва напред необратимо и разбира се, ние тук говорим за майсторство на живот в човешко тяло и опит. Тъй като това носи индивидуален успех, също така помага за извисяване на общото енергийно поле, което обгражда земната атмосфера.

Ние ви молим да останете верни на себе си, на индивидуалните си пътища и никога да не се отказвате, когато пътят изглежда твърде дълъг. Винаги има решение, което стои във всеки привиден проблем. Вярвайте, че вашето вътрешно напътствие винаги ще ви води към най-доброто по начин, който ще създаде повече радост и щастие в ежедневието ви. Въздухът сега е жив с неограничени възможности.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион 

Превод: Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

 Read Steve Beckow's thoughts on Hilarion's recent messages by clicking here

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони