Sunday, February 24, 2013

Седмично послание на Хиларион 24 февруари – 3 март 2013г.
Възлюбени,

Като преминавате през ежедневните си неща, вие откривате повече доказателства за фината работа на по-високите измерения навсякъде около себе си, тъй като ситуациите, които бяха много нажежени и непостоянни сякаш просто се стопяват в мир и хармония. Това се случва и на индивидуално и на колективно ниво за всички на Планетата и е особено забележимо за всеки Служител на Светлината, защото те са по-чувствителни спрямо новите енергии, които навлизат. Продължавайте да позволявате на влиянията на тези енергии да текат през вас, без да се съпротивлявате и всичко ще е наред. Всеки от вас вижда, че това е така и откривате, че да говорите истината си смело и решително носи повече добри неща в живота ви, а не обратното, тъй като вие и тези около вас коригирате възприятията си.

Тези влияния ще продължат, тъй като вие се изчиствате от тези мисли, които са били скрити и които не са били наблюдавани ясно преди. Вашите човешки същности складираха тези мисли през целия ви живот и тези мисли ограничиха способността ви да живеете в най-големия си потенциал. Понякога тези мисли трябва да бъдат изразени доста убедително, за да ви освободят от влиянието си. След като се случи това, помолете Ангелите на Виолетовия Огън да изчистят и трансмутират думите, които бяха изречени в атмосферата, и да трансформират тази енергия в чистата бяла Светлина за най-доброто на всички. Помолете също това, което е било освободено от вътрешността на съществото ви, веднага да бъде заменено с чистата бяла Светлина.

Задължително е за всяка Душа на пътя на Издигането, ежедневно да наблюдава и да е наясно с мислите си, тъй като сега вие премахвате плевелите, за да дадете възможност на нов растеж във вашата градина на живота. Засадете семената, които ще ви позволят да израснете и да разцъфтите в ново-разораната нива на новата Златна Епоха, която очакваше вашето внимание. Всяка мисъл, която засадихте в колективното поле, която е жизнеутвърждаваща, ще се върне, за да ви подхрани и ще увеличи доброто, което ви чака. Всяко положително намерение, което изразите, ще ви донесе ползотворни резултати, които ще ви изненадат и ще ви зарадват. Време е да станете алхимиците, които превръщат оловото на миналото в златото на настоящето ви.

Тъй като се специализирате в контрола на мисловния си процес, ще се развълнувате от възможностите, които всеки един от вас като съ-творец с Безкрайния може да донесе на вашия свят. Това започва първо в собствения ви личен живот, където се учите да упражнявате мощната енергия на мислите си в приятно проявена форма. Това ще внесе радост и ще изпълни дните ви, като следвате сърцето и мечтите си. Радостта от всеки опит ще расте експоненциално по-силна и тъй като всеки от вас се учи да работи с енергията си по нови начини, животът на тези около вас също ще бъде извисен. Чувствата на радост раждат повече от същото и именно тази честота е това, което ви издига в по-високите измерения.

Продължете да сте посланиците на мира и Светлината като практикувате ежедневно новите си сили и способности. Не се притеснявайте, когато стари скрити мисли си проправят път към повърхността за изразяване и глас. В по-високата перспектива всичко е наред. Бъдете нежни и мили със себе си, защото сте в процеса на масивна трансформация на цялото си същество, докато присъствате във физическото си тяло и това е нещо, което никога не е било пробвано преди на никоя Планета. Ние виждаме, че всичко е наред и че това носи полза за всички вас. Поискайте от нас и ще ви се даде. Важното нещо, което трябва да помните, е, че трябва да помолите.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони