Sunday, February 17, 2013

Седмично послание на Хиларион 17- 24 февруари 2013г.
Възлюбени,

Налице е голям прилив на енергия през изминалата седмица и повечето от вас намират себе си опитващи се да асимилират и интегрират тази енергия в своята система. Много въпроси и емоции излизат за преглед и трябва да се изчистят като прекарвате време в тишина и съзерцание. В основата на всички проблеми е емоцията на страх от липса на любов и това, което трябва да бъде призовано от вас е прошката, на другите и преди всичко на себе си. Помнете, че всеки опит, който се е случил в живота ви, е бил привлечен към вас с цел. Всеки опит, с който успешно сте се справили, ви връща още един фрагмент от вашата лична божествена сила.

Винаги има нещо, което се случва в събитията около вас, което може да ви разсее от пътя ви на просветлението и издигането. На всеки, който се стреми да следва този път, подобава да прозре какво се случва и да направи избор дали да обърне внимание на това или не. Позволяването на всяка външна случка като част от потока на събитията е важно. Опитайте се да правите това, без да съдите и той ще потече чрез вас и ще продължи без смущения в енергийната ви система.

Вие се намирате във времена на преход от едно състояние на съществуване в друго. Във времена на преход, ще има много предизвикателства, които трябва успешно да се навигират. Повечето от вас вече извършиха тази работа и трябва да си напомняте всеки ден, че това, което се появява пред вас, е това, което само трябва да признаете и да му позволите да тече чрез вас по-скоро като наблюдение, а не като участие в него. Следвайте вътрешното си водачество във всички неща, които идват при вас, следвайте подтиците на сърцето си. Именно това е правилно за вашия път, за съдбата ви.

Помнете, Скъпи мои, че всеки от вас е разположен в мястото, където сте сега, с цел. Това е място, където Светлината трябва да бъзе закотвена в Земята, за да се случи стабилизиране на носещите се в атмосферата енергии. Вие сте проводници, независимо дали осъзнавате тази роля или не. Енергиите протичат през цялото ви енергийно поле и в ядрото на планетата. Това е най-важна служба, която предоставяте на Божествения План. Работете с това, като знаете и наблюдавате как протичат енергиите и вярвайте, че всичко се случва, както трябва.

Отделяйте време всеки ден да се вглъбявате в момент на тишина, за да разпознаете идващото напътствие. Вие сте сиянието Светлина във вашия район от света и сте удостоени с тази работа върху вътрешните реалности. Имайте вяра, че животът ви се разгръща, както е планирано от Вашия Божествен Аз и че винаги сте обичани, направлявани и защитени. Ние искаме да ви уверим, че тези, които обичате, са също под наша защита. Ние не можем да ги защитаваме от уроците, които са избрали да изпитат на Земята, но ние предлагаме помощ под формата на постоянно напътствие и безопасност от инциденти. Вие сте обичани и най-високо почитани от Вашето Семейство от Светлина.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони