Monday, February 4, 2013

Събитие за Разкриване на Извънземното присъствиеТОРОНТО, 7 февруари 2013, 19:00 ч. EST

Пол Хелиер, бивш министър на отбраната на Канада, ще открие медийното събитие за разкриване на извънземното присъствие (ЕТ) в четвъртък, 7 февруари 2013, в 19 ч. EST. Това събитие се спонсорира от базиран в Торонто консорциум от адвокати по разкриването на НЛО/ЕТ, под ръководството на г-н  Chris Russak. Целта на това международно медийно събитие е да представи предстоящото Гражданско слушане по Разкриването, което ще се състои от 29 април до 3 май 2013 във Вашингтон, организирано от Paradigm Research Group (PRG).

Събитието в Торонто ще бъде предавано наживо по интернет срещу малка такса в подкрепа на PRG за организирането на Гражданското слушане. Тези, които се регистрират за събитието, могат да изпратят въпроси до гостите на страницата във Facebook или по имейла на etdisclosure2013@gmail.com

Страница на събитието във Facebook:
Toronto ET Disclosure Event Facebook Web site: http://www.facebook.com/ETDisclosureEvent

Ето и директен линк към страницата за регистрация за събитието:
Toronto ET Disclosure Live Webstream Viewer and registration page:
Toronto ET Disclosure Stream Page

Презентации по време на събитието:

Презентации на Stephen Bassett, ръководител на PRG и на канадския НЛО изследовател Grant Cameron, последвани от въпроси и отговори.

Г-н Cameron ще се фокусира върху документирана намеса на президентите на САЩ по въпросите на НЛО/ЕТ. Той ще представи и документи за усилията на Канада да изисква информация от американските служби във връзка с НЛО.

The Toronto ET Disclosure Event Details:

Event name: Citizen Hearing on Disclosure
Date: Thursday Feb 7, 2013
Time: 7:00 pm to 9:30 pm
Location:  Conspiracy Culture Book Store
                1696 Queen Street West
                 Toronto, M6R 1B3

FACEBOOK REGISTRATION: http://www.facebook.com/ETDisclosureEvent
Direct Webstream Link: http://viewer.dacast.com/broadcaster/16393/c/18607

Contact Details
Chris Russak Event Co-ordinator - chrisrussak@gmail.com 647.992.9940    
Victor Viggiani Media Liaison - zland@sympatico.ca 905-278-1238

Other Important Web sites:
Toronto Group Facebook Web site to register on line to view and hear the Toronto event.
http://www.facebook.com/ETDisclosureEvent
Conspiracy Culture Book Store - Patrick Whyte - Owner and venue host.
http://www.conspiracyculture.com/
Third Eye Talks - Chris Russak
http://www.meetup.com/ThirdEyeTalks/
Grant Cameron - Event Guest
 The Presidents UFO Websiite
Stephan Bassett - Event Guest
Paradigm Research Group Portal
Victor Viggiani - Event Moderator
Zland Communications
Hon. Paul Hellyer
Paul's Main Website

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони