Saturday, February 23, 2013

Медитации в подкрепа на народа на България - 2013

До всички Светлинни работници и тези, които умеят да работят с енергия.

България към Новата епоха 

Преходът към Новата Епоха вече започва да става осезаем и във физически план. Ситуацията в България показва, че е започнала промяната в съзнанието и хората се събуждат за истината. Старите методи за контрол не могат да съществуват в новата енергия. В момента България има възможност да премине към нов етап на развитието си и да даде пример на други.

Медитации

Правете медитации в подкрепа на народа, когато имате възможност, особено по време на самите протести.
Съберете около вас светлина с висока вибрация и я изпращайте към местата на протестите и там, където смятате, че има нужда. За предотвратяване на провокациите и опитите да се потушат протестите. Може да заредите цялото пространство около събитията със светлина.
Може да използвате интуицията си за това къде да я насочвате. Канализирайте чиста светлина от най-високите измерения, до които можете. 
Може да използвате и всеки друг метод, който върши работа за вас.
Помолете вашите духовни водачи, висш Аз или други енергийни същности, с които работите, за помощ. Те очакват точно тези моменти, в които ще поискате тяхната помощ, и ще се намесят само ако съзнателно  го поискате.

Визуализация

За хората, добри във визуализацията, може да проектирате успешния изход от протестите.
Визуализирайте щастливите хора от народа, радостта и чувствата от победата над старите методи на власт и контрол.
Може да проектирате мисловни форми около вас и да ги изпращате към по-високи измерения, за да се материализират по-бързо.
За изпращането може да визуализирате дълъг тунел от светлина над главата ви, който става все по-фин, колкото повече се отдалечава от вас и да пуснете вашите оформени представи през него.


Прогнозите вече не работят

Не вярвайте на прогнози за изхода от тези събития. Не забравяйте, в новата енергия нещата се случват много по-бързо и динамично. Никой не може да прогнозира с точност, дори висшите същности, които ни помагат. Ясновиждащите могат да виждат само някои от възможните изходи на дадено събитие, но коя от възможностите ще се случи, зависи от всички нас.
В МОМЕНТА НИЕ СЪТВОРЯВАМЕ БЪДЕЩЕТО, ЧРЕЗ НАШИТЕ МИСЛИ И НАМЕРЕНИЯ ПО-БЪРЗО ОТ ВСЯКОГА.
Споделяйте това с всички, които смятате, че могат да се включат.

Правете медитациите, по всяко време, когато имате възможност, тъй като събития, свързани с промените се случват постоянно. И особено по време на самите протести.No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони