Friday, February 1, 2013

Какво разбираме под "избора" да се възнесем или не. Съобщение от моето висше аз чрез Многоизмерния океан – 13-ти декември 2012.Публикувано на 13-ти декември 2012 г. от Лаура

 HigherSelfReunion
Уважаеми читатели,Ние от по-високите царства искаме да ви приветстваме сред по-високите вибрации на светлината. Енергиите на светлината проникват по-лесно през гъстата плътност на 3D света. Ето защо, сега е по-лесно от всякога да активирате вътрешната си блестяща светлина и да я излъчвате както фар в мъгливите нощи, за да направлявате корабите в спокойни води.Много объркване и болка има при създаването на Земята. Много присъди и остри думи все още са налице. Бихме искали да ви напомним на всички вас на този ден, че вътрешния мир започва с вкарването на баланс, ред и хармония в собствения ви живот.
Всички вие имате собствно пътуване за опознаване, което трябва все още да се възобнови. Остава дълъг път за много съществата на Земята, които все още остават фокусирани върху илюзията на външния свят.
Вие ще опознаете реалния свят, когато ще бъдете в състояние да го погледнете от светлината отвътре.
Много от вас сега са загрижени за собственото си "избор" по отношение на Възнесението. Изборът, за който говорим, не е на обикновеното ниво. Това не е от същия порядък като този "сега ще отида до магазина, или ще отида по-късно?" Изборът, за който говорим е много по-дълбок от това.За да разберете какъв "избор" вие имате в този момент във времето, трябва да се научите да чувате вътрешния си глас, който е истинския ви глас, който се свързва с вашето собствено Висше Аз.
Този вътрешен глас може единствено да се чуе, когато човек е в мир отвътре. Когато вътрешната и външната буря са се успокоили. Когато човек е свързан с всичко, което е, той може да вижда по-голяма картина.
Когато човек достигне това ниво на искреност, той винаги получава помощ под една или друга форма. Номерът е да бъде в състояние да следвате насоките, които ще получавате, да го разпознаете и да останете в контакт с вътрешната си светлина непрекъснато.Седнете в тишина. Слушайте вътрешната светлина в тялото си по-често, отколкото обратното. Обърнете вниманието си към ежедневието си, далеч от игрите на ума и развлеченията, и ще бъде свързан с вечната любов на Бога, на Любовта и на Източника.
.Благословии в целия ви живот.
Винаги сте добре дошли.


Съобщение от Висшето Аз, от Лауа / Многоизмерен океан
Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони