Monday, February 4, 2013

Montague Keen - January 27, 2013
January 27, 2013


От момента на вашето просветление вие все повече осъзнавате илюзията, която е създадена за да ви държи в робство. Вие виждате светлина, а със светлината идва любовта и тази любов ви свързва с Бог (с всичко, което е). Вие се връщате при вселената. Обединете се с тази енергия на любовта, тъй като там където има любов не може да има страх и болести. Изучете я още веднъж и гледайте на всичко с любов, даже и на тези хора, които са ви внушавали страх. Вашата любов ще разсее властта им над вас. Обичайте себе си – това е много важно. Тъй като, ако вие не можете да обичате себе си, няма да можете да обичате когото и да е друг или каквото и да е или друго.

За да се промени обществото, отначало трябва да промените себе си. Ако искате да промените нещо не трябва да стоите със скръстени ръце и да се оставите да зависите от политиците. В края на краищата те създават хаоса около всички вас. Вие сте архитектите на тази велика промяна. Създайте във вашето съзнание такъв свят, какъвто бихте искали да го видите, свят в който хората се обичат един друг, в който няма страх и насилие, а цари само мир. Вие можете да го направите. Във вас има всичко което е необходимо за да се случи това. Вие трябва да го направите заедно с останалите. Върнете на себе си своята сила.

Там, където има страх създавайте радост и страха ще изчезне. Убедете се, че мислите и действията ви имат чисти намерения и тогава няма да има място за никакви страдания и агресия. Сега вие се събуждате от кошмара, в който живяхте в продължение на много столетия. Вие можете да излекувате света. Отстранете всички препятствия създадени от религиите, правителствата, расите и т.н. – тогава ще станете свободни. Тези прегради бяха създадени специално затова, за да могат да ви държат под контрол. Вашият свят трябва да се промени, затова трябва да разрушите тези стени. Вашата мантра трябва да звучи така: АЗ ИСКАМ МИР, А НЕ ВОЙНА. АЗ ИСКАМ ЛЮБОВ. Вие сте отделени от любовта, но любовта и досега е всичко, което съществува. Признайте, че трябва да обичате и след това да наблюдавате, как вашият свят се променя към по-добро. Трябва да се обичате един друг. Вибрациите на любовта трябва да са постоянно във вашето сърце и във вашата душа. Помнете, че за да получите своята любов, вие трябва първо сами да я ОТДАДЕТЕ. Там, където има любов, там няма война, няма насилия или болести. Любовта е блажена. Всички прегради  са само илюзия. Липсата на любов води до всичко, което е неправилно във вашия свят. Любовта е енергия, прекрасна енергия. Ако във вашият живот имате любов, значи имате всичко. Мислете със сърцето си и живейте със сърцето си. Умът може да се контролира, той е матрица. Като заобичате тези от които се страхувате, вие ги неутрализирате. Силата на любовта - реално е огромна сила.

Светлината на истината осветява всичко това, което е скривано от вас в тъмнина. Независимо от това, че някой същества използват властта за да ви държат в неведение, все пак те претърпяха поражение. Всеки път, когато душата разпознава истината, тук в света на духа ние се радваме. Ние сме с вас на всяка крачка от вашия път. Ние ви молим да вървите напред и да разпространявате казаното. Споделете знанията си с всеки който срещнете, за да откриете за истината умовете на още много хора, защото това е много важно. На вас не ви трябва оръжие за да завоювате света, това което ви трябва е само любов и истина. Сега вие живеете във времената на най-големи промени, за които някой някога е знаел на вашата планета. Вие сте решили да сте тези, които да отстранят мрака и да върнат светлината. Наслаждавайте се на това пътешествие, защото то е най-завладяващото от всички ваши животи.

Аз моля всички, което имат връзка с духа да осигурят защита на онези, които са в първите редове на този преход. Всеки трябва да вземе участие. Изпращайки любов и светлина, вие също играете своята роля. Това е най-голямата роля във вашият живот и страшно много зависи от нея.

Корупцията, която с такъв успех беше скривана от поколенията сега стана толкова открита, очевидна и проявена във всичките й видове на разрушение. Те повече не могат да контролират разобличаването й. Всички нарушения трябва да бъдат разкрити и отстранени. В света, в който цари любов и покой, няма място за корупция. Нито една страна няма да бъде нападната. Нито един народ никога повече няма да живее в страх от война. Просвещавайки се със знания, вие правите възможно всичко това да се случи.

Скъпата ми жена получава много съобщения с любов от всички хора на вашата планета. Всички те са много ценни и служат да свържат в любов толкова много страни. Тази енергия на любовта ни помага - на мен и на Вероника, да продължаваме да работим заедно. Ние се радваме, че толкова много от вас се задълбочават в историята на древните времена, времената преди светлината да бъде погълната от силите на тъмнината, за да установят истината. Настана време да узнаете кои сте вие в действителност, да узнаете вашата история.

Вие няма да питате, защо ирландската ДНК се среща в хората от толкова много страни, когато узнаете реалната история на ирландците, не тази корумпираната в която се съобщава, че те са били неграмотни, невежи и недодялани. В действителност те са били учители на целият свят преди 2000 години и са принадлежели към АРИЙСКАТА РАСА. Доказателствата за това не могат да бъдат скривани повече и ще станат достояние за всички. Невъзможно е истината винаги да бъде скривана. Бъдете заедно в любов и съгласие, и правете промените. Вие имате сили да го направите. Любовта ми никога няма да ви напусне. Аз ще ви покажа, че съм с вас през всичките времена.

Обичащ Ви, Монти.


Website: The Montague Keen Foundation
Преводач: Георги

 http://galacticchannelings.com/bulgarian/montague02-09-12%20.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони