Thursday, February 14, 2013

Крион: Какво става сега и какво трябва да правим2 февруари, Олга и Виктор
Здравей, скъпи човеко!
Днес аз искам да поговорим с теб за това, какво става на планетата Гея. Протичащите в този момент събития на мнозина се струват незабележими или незначителни относно глобалните промени, които бяха описани в древните пророчества. Хората не виждат общата картина, а средствата за масова информация премълчават почти всичко.
И в съзнанието на мнозина се създава впечатление, че след 21.12.12 всичко си е останало както преди. Но това разбира се не е така. До тази знакова дата, цялото човечество се движеше към прехода в единен фронт, а магнитните настройки помагаха да се синхронизират тези, които са отишли далеч напред в своето пробуждане, със тези, които силно изоставаха. Сега след преминаване на границата на 21.12.12, магнитните настройки, задържащи индивидуалното развитие, са снети за тези, които са в авангарда. И връзката между напреднали и изоставащи вече не е линейна.

Сега всички инструменти, които по-рано ви се струваха като вълшебни и езотерични, станаха абсолютно реални и сега те са във вашите ръце:
интуиция, синхроничност, ясновиждане, телепатия, сътворяване на реалност, управление на времето, създаване на нови световни парадигми, канализиране, пътешествия в други измерения, възнесение.

Свободната воля, разбира се никой не е отменял, и изборът си остава твой!
Както майсторът дърводелец разполага с дрелка, длето, чук и различни лепила, но никой не го принуждава да ги използва, а само майсторът решава дали да седне и да се наслаждава на своята депресия, вдигайки ръце нагоре към небесата и очаквайки чудо, или просто да вземе инструментите и да сътвори всичко, каквото му се поиска. Да твори в партньорство с инструментите, с които разполага.
Така и ти, свободни човеко, можеш колкото ти се иска да стоиш в неверие, отпадналост и озлобеност към някого за несбъднатите надежди, или, без да чакаш, да направиш това, за което мечтаеш.

Както любящият родител, даващ на своето дете кубчета и летвички и чака то само да си построи къщичката на своите мечти, така и Бог, давайки ти всички инструменти, чака ти да ги използваш за свое удоволствие и да построиш своя храм. Именно този свят, който ти смяташ за идеален. И доколкото времето като понятие е илюзия, Той има търпение повече от достатъчно.
Но ето и ти не искаш дълго да очакваш промените. Чудесните промени, вълшебните промени! Във всеки един момент сега именно ти решаваш, КОЙ СИ ТИ! Как ти реагираш на тези или други събития? С любов или със страх?
Твоето настроение е най-добрият ти инструмент или ти реагираш, като останалите?

Винаги ли си изпълнен с радост или смяташ твоите емоции за нещо като главнокомандващ над теб?

По старому ли бързаш и закъсняваш или всичко протича синхронично около теб, като център?

По старому ли гледаш прогнозата за времето или сам твориш своята реалност?

Водиш ли диалог като равен с твоята ДНК или все още ходиш по лекари?

Виждаш божествената връзка на всичко с всички или до този момент вярваш в случайности, ставащи против волята ти ?

Веднага се въоръжаваш с новите знания или си казваш „да, аз чух някъде за това…..“ ?


Когато у теб възникне въпрос, ти се отнасяш с разбиране и си готов и открит за получаване на личен отговор, или, свил рамене, се обръщаш към пустотата, произнасяйки: „ о, това е риторичен въпрос….“

Виждайки в окръжаващия те свят нещо, което не ти се нрави, ти му изпращаш любов, изпълнена с енергиите на трансформация и висока осъзнатост, или се озлобяваш и губиш енергия, чувстваш как ти се отпускат ръцете от умора?

Ти действително ли живееш, или както преди само мечтаеш и вървиш по кръга дом-работа-дом?

Решаваш само Ти!! Това е само Твой избор! Свободна воля!
И това е действително така.

Крион

Превел и набрал Стоян Делев


http://yurdal.ucoz.ru/news/o_tom_chto_proiskhodit_sejchas_i_chto_delat_nam/2013-02-08-999

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони