Tuesday, July 28, 2015

Bulgarian -- Плодът от нашата дейност в Белия замък

Тази интересна формация беше открита в Klíčnov, Jablonec nad Nisou, Liberecký, Чехия на 12 юли 2015.


Повече снимки и информация могат да се видят тук:
На пиктограмата с букви и цифри са обозначени следните елементи:


С номера от 1 до 16: Белият Замък на Жълтия Воин
Жълтият Воин е Слънчев печат № 16

С номера от 1 до 8: Синият Замък на Жълтата Звезда


Жълтата Звезда е Слънчев печат № 8

S - Жълто Семе

М – Червена Луна


Н – Синя Ръка - Слънчев печат № 7
R - Червена Змия - Слънчев печат № 5


Житният кръг е създаден на 12 юли 2015 г. По календара на маите Цолкин, това е ден от Вълната на Жълтия Човек, в Белия замък.

Хармоничният модул Цолкин обхваща 260 дни, разделени на 5 Замъка по 52 дни. Всеки Замък има 4 Вълни по 13 дни.

Белият замък замък е вторият замък в Цолкин. Белият замък на текущия Цолкин започна на 26 май 2015 и завърши на 16 юли 2015 г.


В Белия замък имаме възможност да приемаме и усвояваме енергията “Жълт Воин” – Изследване, Интелект, Безстрашие.

Освен енергията “Жълт Воин” в Белия замък имаме възможност да усвояваме енергията “Бял Съединител на световете” (“Мост между световете”, Worldbridger), която е Предизвикваща енергия на Жълтия Воин. Тази енергия ни учи да изграждаме мостове между хората, народите, световете, да се обединяваме, вместо да воюваме помежду си.Жълтият Воин е Слънчев печат № 16.
На житния кръг Белият замък на Жълтия Воин символично е изобразен с 16 полукръгчета. 
16-те полукръгчета са съединени. Жълтият Воин е изпълнил своята мисия в Белия замък – да обединява хора, народи, светове. 

Житният кръг е създаден в местността Jablonec. Името на местността явно е избрано специално. Чешката дума Jablonec вероятно е производна на думата “jablko” – ябълка. Ябълката е плод, вътре със семена.


На житния кръг е изобразен "плод" със Семе. Този плод съдържа резултатите от нашата дейност в Белия замък. 

Вълната на Жълтия Човек е последната Вълна на Белия замък. Тя започна на 4 юли и завърши на 16 юли 2015.
Жълтият цвят означава “Съзряване”. В Жълтата Вълна съзрява “плодът” на нашата дейност в Белия замък. Всичко, което е било трансформирано в предишната Вълна на Синята Буря, сега във Вълната на Жълтия Човек съзрява - изпълва се със светлина. 


На пиктограмата с букви “М”  са обозначени два лунни полумесеца. Житният кръг е създаден по време на Годината на Червената Луна. Енергията “Червена Луна” означава: Изчистване, Поток, Вселенска вода. Може да се каже, че тук Червената Луна осигурява “Вселенска Вода” за развитието на плода.


В десния край на пиктограмата с 5 кръгчета символично е изобразена енергията “Червена Змия” – Слънчев печат № 5: Жизнена сила, Жизнена устойчивост, Инстинкт, Креативност, Сексуалност. Енергията Червена Змия е Окултният Учител на Жълтия Воин. Тук тя зарежда плода с Жизнена енергия.В левия край на пиктограмата виждаме 7 “корена”. Числото 7 символизира енергията “Синя Ръка”, която е Слънчев печат № 7 и означава: Знание, Действие, Изцеление. 
Синята Ръка е изобразена като 7 корена, чрез които плодът получава хранителни елементи от Земята.
Синята Ръка е Поддържащата енергия на Жълтия Човек. 
Синята Ръка е свързана с енергията Червена Земя. Синята Ръка и Червената Земя взаимно са си Балансираща енергия. Така посредством Синята Ръка плодът е свързан със Земята.

В центъра на житния кръг (в центъра на “плода”) с буквата S е изобразено “Жълтото Семе” – Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж. 
 В Жълтото Семе са “записани” резултатите от нашата дейност в Белия замък.
Последният ден на Белия замък е ден със Слънчев печат “Жълто Семе”.


И това Жълто Семе се посява в следващия замък – Синия замък на Жълтата Звезда, където нашето развитие продължава. 

Синият замък започна на 17 юли 2015. 
На житния кръг Синият замък е изобразен с 8 полукръгчета (от 1 до 8).

В Синия замък имаме възможност да приемаме и усвояваме енергията “Жълта Звезда”: Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония.
Жълтата Звезда е Слънчев печат № 8. 

Image Copyright Michal Šmíd

Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони