Monday, August 3, 2015

Bulgarian -- Да превърнем Земята в Райска градина!
Този житен кръг е открит на 29 юли 2015 г. в Furzefield Shaw, близо до Merstham, Surrey, Англия.

Още снимки могат да се видят тук:


 По календара на маите Цолкин, 29 юли 2015 г. е четвъртият ден от Новата година на Белия Планетарен Вълшебник, която започна на 26 юли 2015 г. На четвъртия ден вече имаме 4-те елемента - Земя, Въздух, Вода и Огън - и можем да създаваме мисъл-форми, които да се материализират. Според мен, тези 4 елемента са изобразени с 4 кръгчета на най-външната окръжност.

Оракулът на четвъртия ден от Новата година определя програмата и крайната цел за годината. Оракулът на деня включва следните енергии: Слънчев печат, Водеща енергия, Поддържаща енергия, Предизвикваща (балансираща) енергия и Окултен Учител.


29 юли 2015 г. е ден със Слънчев печат “Червена Земя", с Водеща енергия "Червен Дракон", с Окултен Учител “Жълто Семе”.

Освен това, 29 юли 2015 г. е ден от Синия замък, който започна на 17 юли и продължава до 6 септември 2015. В този замък усвояваме енергията “Жълта Звезда”.

Според мен, на житния кръг са изобразени символично с фигури или числа следните енергии:Червена Земя: Еволюция, Навигация, Синхронизация
Червен Дракон: Раждане, Хранене, Битие, Памет
Жълто Семе: Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж – Слънчев печат № 4
Жълта Звезда: Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония – Слънчев печат № 8


Трите най-вътрешни кръга символизират планетата Земя, нашата Майка-Кърмилница. Всеки от тези три кръга представлява Земята с изобразени върху нея женски гърди. Земята е живо същество, тя е нашата Майка, която ни храни или, образно казано, тя ни кърми с нейното мляко, с нейните енергии. Земята ражда за нас изобилие от плодове и храни и ни осигурява всички необходими ресурси за нашия живот.
Четирите по-малки кръгчета на втората окръжност отвън навътре символизират “Жълтото Семе” – Слънчев печат № 4. 

Ние сме “Жълтите Семена”, “посяти” на Земята, за да учим своите уроци, да развиваме нашето съзнание. Земята ни осигурява нужните условия да израстваме, да процъфтяваме.

Земята ни зарежда с енергии, които ни помагат за нашата Еволюция, за Еволюцията на Съзнанието. Всички енергии, които тя излъчва - чрез растенията, цветята, дърветата, чрез всичко в Природата - носят вибрации и информации, които ни помагат за нашата еволюция.


Ако разчитаме правилно и усвояваме осъзнато тези енергии, можем по-лесно да се ориентираме по пътя на еволюцията, можем по-лесно да “навигираме” по този път. Така че Земята е нашият Навигатор по пътя на Еволюцията на съзнанието. Тя ни насочва по най-различни начини.


Земята ни предава енергии, които ни помагат да се синхронизираме помежду си, да се синхронизираме с циклите на Земята, на Слънцето, на Галактиката, на Вселената.

Наше задължение е да се отнасяме към Майката-Земя с огромно уважение, с любов и признателност. Трябва да поддържаме чиста Природата, трябва да поддържаме чисти водите, въздуха, почвата.


И така, оракулът с енергиите на четвъртия ден от Новата година показва програмата за годината. Значи през Новата година на Белия вълшебник акцентът е върху отношението ни към Земята. Да почувстваме връзката си със Земята, да общуваме със Земята, да се грижим за нея.

На пиктограмата е изобразена и крайната цел на Годината на Белия Планетарен Вълшебник: да превърнем Земята в красива цветна градина, където всяко Жълто Семе цъфти, т.е. всеки човек проявява пълния си творчески потенциал, проявява всичко най-красиво в себе си.


На трите вътрешни кръга са изобразени общо 24 листенца на цветя. Кин 24 в Цолкин е Слънчев печат “Жълто Семе”.


Трите вътрешни кръга представляват Земята като цветна градина. От Семената са израснали красиви цветя и всички цветя са цъфнали. Хората (Жълтите Семена) живеят в мир и хармония на Земята.


Авторите на житния кръг ни призовават да използваме енергиите на Белия Планетарен Вълшебник и да превърнем нашата Планета Земя в красива градина!


Истинските Вълшебници умеят да използват космическите енергии и да творят с тях чудеса! Да използваме божествените космически енергии, за да превърнем Земята в райска градина, в която всички хора живеят в мир, хармония и любов и процъфтяват.

В годината на Белия Планетарен Вълшебник да използваме Бялата енергия на Изчистването. Да изчистим своите мисли и действия. Да изчистим Земята от всички замърсявания.


На всеки от вътрешните три кръга има по 8 цветни листенца. Числото 8 тук символизира енергията на Жълтата Звезда. Да използваме тази енергия и да творим на Земята Красота и Хармония, по законите на Изкуството!

Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони