Thursday, July 23, 2015

Bulgarian: 21 – 25 юли: 5 дни за финално пречистване


Този житен кръг е открит на 21 юли 2015 г. в местността The Belt, близо до Fairford, графство Gloucestershire, Англия


Повече снимки и информация могат да се видят тук:


По 13-Лунния календар на маите, на 21 юли започва финалният 5-дневен цикъл на пречистване, известен като Уайеб. Това е време за вътрешно и външно пречистване в края на годината.


На пиктограмата е изобразен този процес на изчистване. 

До 24 юли сме в годината на Червената Луна, която започна на 26 юли 2014 г.
Освен това, 21 юли е ден със Слънчев печат “Червена Луна”.

Енергията “Червена Луна” означава: Изчистване, Поток, Вселенска вода.

Авторите на този житен кръг ни предлагат да използваме енергията на Червената Луна за нашето финално пречистване в последните 5 дни от годината.


Според мен, най-големият външен светъл кръг на пиктограмата представлява Червената Луна. Двата по-малки светли кръга в средата са форми, които изчистваме. Всеки един от тези два кръга може да е например физическо тяло или друго енергийно тяло – емоционално, ментално и пр. 

Съвсем образно е показано как енергията “Червена Луна” изчиства двете кръгли форми. Ясно се виждат концентрични “потоци от Вселенска вода”, които изчистват формите перфектно - чак до блясък!! Двете форми направо блестят от чистота.

Малкото петънце върху единия от тези два кръга представлява някакво “замърсяване” и виждаме как “Вселенската вода” постепенно го разтваря.

Самата област Fairford, където е направен житният кръг, очевидно не е избрана случайно. Едното от значенията на английската дума “fair” е “чист”.


На 26 юли 2015 г. започва Новата година на Белия Планетарен Вълшебник. Всеки “сериозен” Вълшебник си има за помощник една мъдра Сова (или Бухал). Така че Совата и Вълшебникът често вървят ръка за ръка и на житни кръгове от минали години се забелязва, че енергията “Бял Вълшебник” понякога се символизира със Сова, изобразена повече или по-малко стилизирано. И тук може да се каже, че житният кръг представлява лицето на Сова с типичните големи очи ;-).  

Авторите на този житен кръг вероятно ни приканват да се пречистим добре в тези последни 5 дни от годината на Червената Луна, за да посрещнем "начисто" Новата година на Белия Планетарен Вълшебник ;-).


Сайтове за календара на маите:Страница “Календарът на маите и житни кръгове”:
Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони