Friday, July 10, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа – 10 юли 2015г.




СаЛуСа – 10 юли 2015г. 




Проблемите продължават да се задълбочават и в много държави има хаос, защото старите начини доказват, че повече не могат да ви служат. Проблемът толкова нарасна, че са необходими масивни промени, които да поставят цивилизацията ви на нов път, който ще ви отведе в Новата Епоха. Промените сега са в ход и са необратими, защото новото трябва да замени старото, за да бъдете извадени от система, която повече не отговаря на нуждите ви. Това е неприятен процес за мнозина, които имат малко или никакво разбиране за това, което се случва, но все пак , когато се вижда, че отговорите идват с нов подход  спрямо нуждите ви, хората ще се възползват от тази възможност. Както винаги ние ще насочваме онези, които имат основна роля в донасянето на промените. Те не могат да бъдат постигнати без известни трудности, но ние ще гарантираме, че трудностите са сведени до минимум. Продължавайте да поддържате оптимизъм, защото планът за вашето бъдеще е успешно положен. Ще бъдете повече от удовлетворени от резултата.

Твърде дълго време сте били , както казвате „пращани за зелен хайвер” и умишлено сте били заблуждавани относно истината за потенциала ви и относно причината за изпитването на дуалността. Именно голямата просвещенска вълна ви даде възможност да се издигнете от живота в ограничено съзнание към живот, който ще ви пробуди за истинския ви потенциал. Както много пъти казахме, вие сте далеч по-велики отколкото си представяте, но умишлено сте били подвеждани чрез фалшиви учения и чрез ограничаване на съзнанието ви. Всичко това се променя с бърза скорост и повече души се пробуждат за истинската си същност. Вие излизате от дълъг период на мрак в Светлината и сега нищо не може да ви попречи да извървите целия път към пълно съзнание. Това вече е очевидно чрез известен брой души, които се пробудиха и ви водят по пътя към пълно просветление.

Има души, които не могат да извисят вибрациите си, но бъдете сигурни, че ще им се окаже всяка помощ, за да бъдат насочени към Светлината. Няма смисъл да се опитвате да „бягате преди да сте се научили да ходите”и Водачите на такива души ще им помогнат да се пробудят за истината. След като започнете да осъзнавате как сте били държани в мрака, става по-лесно да приемете истината за съществото си. По природа сте велики души, които са поели изпитването на дуалност, за да се справите с предизвикателствата, които носи това . В продължение на много животи вие докоснахте дълбините на мрака и все пак никога не изгубихте връзка с Висшия си Аз. В резултат на това много от вас накрая намериха истинския си път, който ви води обратно към пълно съзнание. След като започнете да се пробуждате, няма връщане към старите начини и онези души от Светлина ще доведат пълна промяна в начина, по който водите живота си.

Ние следихме напредъка ви еони от време и считаме вашето постижение във възвръщането на нивата ви на съзнание за забележително в рамките на такъв кратък период. Вашата история показва какво се случва , когато душите изгубят връзка със Светлината и като последица от това колко  трудно беше  да се издигнете отново. Въпреки това, вие доказахте, че е възможно, и днес много от вас проправят пътя напред. Като правите това, вие също така водите другите с вас и по този начин пробуждането набира инерция. Вие ще бъдете поздравени за това, че отговорихте на тази възможност, и нищо няма да може да спре продължаващия ви напредък. От дълго време онези пробудени души бяха пренебрегвани от другите , които не бяха в състояние да разберат истината , но това се променя, защото вибрациите продължават да се издигат. Много скоро ще има още едно голямо извисяване на съзнанието ви и истината ще дойде до още много души.

Сега ние сме толкова близо до вас и открито посещаваме Земята ви , толкова много, че повечето хора приемат присъствието ни в небесата ви. Поради нашата високо напреднала технология вашите оръжия не са голяма опасност за нас и мнозина  от вас знаят, че ние повредихме  много от тези оръжия, когото изникваше опасност. Вие имате много записани случаи на наши кораби, които се виждат над ядрените ви райони и предприемат действия за предотвратяването на друга война. Ние успяхме в поддържането на световен мир на Земята, но трябва да позволяваме това, което наричаме „минимални конфронтации” поради кармични причини. Ние обаче ще наблюдаваме такива действия, за да гарантираме, че това не излиза от контрол. Накрая ще настъпи край на всички войни и ще се постигне траен мир на Земята. Бъдещето ви е гарантирано и промените, които сега изпитвате, са част от прочистването, което се случва.

От дълго време ние използваме влиянието си, за да направляваме учените ви по пътя, който ще доведе до мирен свят. Обаче не можем да се намесваме, ако другите все още подкрепят оръжията на войната, но ще гарантираме, че те не се използват в риск за световна война. Земята беше подложена на ядрени устройства в много случай, но няма да бъде позволено те да бъдат използвани отново и ние сме тук, за да гарантираме, че вие сте защитени. Вие имате свободна воля, но когато навлезете в Новата Епоха, ви очаква ново бъдеще, което повече не позволява на войните да носят световна смърт и разрушение , както се случваше преди. Мир за всички хора ще бъде възможен, след като тъмните сили са отстранени. Вие няма да чакате твърде дълго декларирането на световен мир, но остават още много необходими неща по пътя дотогава.

Междувременно ние ще продължим наблюдението си на Земните действия, включително и на тези на Майката Земя, която също участва в случващите се промени. Катаклизмите са необходими, за да се позволят по-големи промени , които ще доведат до Нова Земя,прочистена от  всички остатъци на векове пренебрегване и отравяне на земята и моретата. Може да изглежда почти невъзможна задача, но с напредналото ни знание и неограничени ресурси няма да отнеме много време, за да се постигне. Ние всъщност вече сме подготвени да продължим с Майката Земя и да я възстановим до изначалното и състояние. Тези задачи не биха били възможни за вас с ограниченото знание , което имате, но ние ще сме на разположение да ви помагаме, след като прочистването може да започне.

Знаем, че много от вас разшириха нивата на съзнанието и разбират как беше скривана истината , за да бъдете държани в мрака. Бъдете сигурни, че в подходящия момент няма да има забавяне в запознаването ви с истинската ви история и със славното бъдеще, което ви очаква. Може да сте имали видения за нова Земя, но всъщност това ще надмине представите ви. Всичките сълзи и разочарования, които изпитахте, ще ви се сторят безсмислени, когато видите да се случват чудните промени. Красотата и чудесата , които ще са ваши, за да им се насладите, са отвъд представите ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, още веднъж идвам, за да ви просветя относно това, което предстои. Ще отмине заплахата от война и разрушение и траен мир ще цари. Ще сме до вас, за да ви помагаме да доведете новата Земя в съществуване и това ще е радостно време за всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси



 SaLuSa Languages




Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони