Tuesday, July 21, 2015

Bulgarian -- Започна Замъкът на Жълтата звезда


Започна Замъкът на Жълтата Звезда


Този житен кръг е открит на 19 юли 2015 г. в местността Hoo Mill, близо до Haselor, Warwickshire, Англия.

Повече снимки и информация могат да се намерят тук


http://temporarytemples.co.uk/project/haselor-warwickshire-19th-july-2015


По календара на маите Цолкин, 19 юли 2015 е третият ден от Синия замък, който започна на 17 юли.


В Синия замък получаваме и имаме възможност да усвояваме енергията “Жълта Звезда”: Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония.

На пиктограмата е изобразена 8-лъчна звезда, символизираща “Жълтата звезда”, която е Слънчев печат № 8.


Хармоничният модул Цолкин обхваща 260 дни, разделени на 5 замъка по 52 дни. Синият замък е третият замък в Цолкин.


На пиктограмата е изобразен и лунен полумесец, който символизира Годината на Червената Слънчева Луна, която започна на 26 юли 2014 и завършва на 24 юли 2015 г. Тук лунният полумесец е разделен на 6 части, които изобразяват 6-те дни, които остават до края на Годината на Червената Луна: от 19 до 24 юли 2015 г.


На най-външния кръг виждаме 8 малки кръгчета. Те вероятно изобразяват 8-те дни, които остават до началото на Новата година на Белия Планетарен Вълшебник, която започва на 26 юли 2015 г.


В центъра на житния кръг има малко кръгче и на него виждаме изобразено детско личице. 
То символизира енергията “Синя Маймуна” – Игра, Магия, Илюзия. 
Синята Маймуна е Поддържащата енергия на Жълтата Звезда. 
Третата Вълна в Синия замък е Вълната на Синята Маймуна.
Синята Маймуна ни напомня да не забравяме за детето в нас, да приемаме всичко по-леко, с радост и усмивка. Да не забравяме, че животът е само игра, в която присъства магия и всичко са наши илюзии.

 

В Синия замък получаваме Синята енергия на Трансформацията. Структурите (физически тела, клетки и пр), изчистени в предходния Бял замък, сега се трансформират в кристални структури. 

8-те триъгълника, които изобразяват лъчите на Звездата, изглеждат като перки. Дават усещането за въртящо се колело. По този начин е изобразена Синята енергия на Трансформацията, която ускорява всички процеси. Синият замък е много динамичен период, на много интензивни преобразувания. Той включва 52 дни, от които 20 са Портални – дни на Портали за Галактическа активация. В тези дни са ни отворени портали към висшите измерения, което носи нови силни енергии. Освен това в Синия замък имаме 20 дни от Централния Мистичен стълб, който представлява потенциално поле от безкрайни възможности. През тези дни получаваме най-чиста енергия от Първоизточника и сме в състояние на най-разширено съзнание.


Photo © Steve Alexander, temporarytemples.co.uk
Сайтове за календара на маите: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони