Monday, July 6, 2015

Житен кръг от 22 юни 2015 в Sunnyside, Англия: Лабиринт на ВоинаТази формация е открита на 22 юни 2015 в Sunnyside, близо до Redlynch, Somerset, Англия
Повече информация и снимки могат да се намерят тук:

По календара на маите Цолкин, 22 юни 2015 е ден със Слънчев печат “Жълто Слънце”.
Житният кръг е направен в местността SUNNYside – в превод от английски това означава “Слънчева страна”. Местността очевидно не е избрана случайно. Името на местността кореспондира със Слънчевия печат на деня – “Жълто Слънце”, а също така и с Лятното слънцестоене.
Дори графството SOMERSET очевидно също е избрано специално.
Английската дума Somersetв означава “салто”, “завъртане на 180 градуса” – това също точно кореспондира с Лятното слънцестоене, когато Слънцето при изгрев е достигнало крайната точка от движението си по хоризонта на север и сега "се завърта” и започва движение в обратна посока към точката на зимното слънцестоене.
Белият замък и Лабиринтът на Воина
Този лабиринт се появява по време на Белия замък, който продължава от 26 май до 17 юли 2015.  Това е вторият замък в календара Цолкин (замъците са общо 5). Един замък е период от 52 дни и има 4 вълни по 13 дни.

В Белия замък получаваме Бялата енергия на Изчистването.
В Белия замък също така усвояваме енергията "Жълт Воин” – Изследване, Интелект, Безстрашие.

От започването на Белия замък досега се появиха няколко житни кръга с лабиринти. Очевидно създателите на житните кръгове считат, че лабиринтът е  много подходящ за усвояването на енергията “Жълт Воин”. Популярно е понятието “лабиринтът на Воина”. Лабиринтът ни помага да успокоим ума си, да навлезем навътре в себе си, в Душата си, да се свържем с Бог. Помага ни да изчистим негативни мисли, страхове.
7 Вълни на Цолкин
Лабиринтът на пиктограмата има 7 кръга. Според мен, те изобразяват 7-те Вълни от започването на текущия модул Цолкин, който започна на 4 април 2015 г. До 20 юни 2015 г. завършиха 6 Вълни по 13 дни, а на 21 юни 2015 започна 7-мата Вълна.
Галактическият модул Цолкин обхваща 260  дни – колкото продължава една бременност при човека.
Първата Вълна в центъра на пиктограмата изобразява Първата Вълна от Цолкин – Вълната на Червения Дракон – енергията на Раждането. При започването на всеки нов модул Цолкин ние все едно започваме нов живот, от едно Жълто Семе. А в края на Цолкин завършваме като зрял Жълт Човек.
На пиктограмата са изобразени първите 7 Вълни от Цолкин.

Вълните на Първия Червен замък:

Вълна 1 – Червен Дракон 
Вълна 2 – Бял Вълшебник
Вълна 3 – Синя Ръка
Вълна 4 – Жълто Слънце 

Вълни на Втория Бял замък:
 Вълна 5 – Червен Небесен пътешественик
Вълна 6 – Бял Съединител на световете
Вълна 7 – Синя Буря
Шестата Вълна е на Белия Съединител на световете – Изравняване, Преход, Смърт, Благоприятна възможност. Тази Вълна приключи на 20 юни 2015 г.  На пиктограмата входът на тази Вълна е затворен, може би по този начин се показва, че това е Вълната, която е “прясно” приключена ;-).

22 юни е вторият ден от 7-мата Вълна на Синята Буря, която продължава до 3 юли 2015.
Във Вълната на Белия Съединител на световете имахме за задача да извършим процес на освобождаване - да се освободим от всичко старо, ненужно, отработено - мисли, вярвания, схващания... Един вид “символична смърт”, която разкрива нашата истинска същност, като изчиства остарели части от нас, които не ни служат повече по нашия път на духовно развитие.
След Вълната на Белия съединител на световете – енергията на смъртта – в следващата Вълна на Синята Буря сякаш се възраждаме като Феникс от пепелта.
Синя Буря – Активация, Катализация, Енергия, Самопораждане
Синята Буря ни зарежда с много енергия, със силата на САМООБНОВЯВАНЕТО.
Бурята носи максимална енергия на Трансформация.
Бурята изчиства небето, земята, въздуха. След бурята тъмнината се разсейва, връща се слънцето и започва нов живот.
С енергията на Синята Буря е свързан вечният кръговрат на новото раждане и смъртта.
Могъщата стихия на Бурята генерира колосална енергия. Стоейки в центъра на Бурята, можем да се заредим и да придобием огромна сила.

Тон 2 : Стабилизация на Противоположностите

Житният кръг е от 22 юни 2015 г. Това е ден със Слънчев печат “Жълто Слънце” и с Тон 2 – Тонът на Предизвикателствата, Стабилизация на Противоположностите.
Противоположности са например: Светлина – Тъмнина, Ден - Нощ, Слънце – Земя, Мъжко – Женско, Ин – Ян, Ляво и Дясно полукълбо на мозъка и пр.

В този лабиринт се движим ту по посока на часовниковата стрелка, ту в обратна посока, т.е. ту наляво, ту надясно. Това ни помага за развиване както на лявото, така и дясното полукълбо на мозъка, за хармонизиране на Мъжките и Женските енергии, на Ин и Ян.
Точно такова е и действието на Вълните в Цолкин.
Модулът Цолкин започва с Енергията на Раждането – Червен Дракон – женска енергия.
В модула Цолкин всяка Вълна носи енергия с определен цвят. Цветовете са 4 и се редуват винаги в следната последователност:
червен – бял – син - жълт
Цветовете имат следното значение:

Червен цвят – елемент Земя – Физическо тяло – Женска енергия - Ин
Бял цвят – елемент Въздух – Дух – Мъжка енергия - Ян
Син цвят – елемент Вода – Душа – Женска енергия - Ин
Жълт цвят – елемент Огън – Осъзнаване – Мъжка енергия - Ян
Това постоянно редуване на Вълни с Женска и Мъжка енергия ни помага за цялостно уравновесяване. 

Всяка следваща Вълна в лабиринта е с по-голям диаметър, което образно показва, как получавайки и усвоявайки енергиите от всяка Вълна, съзнанието ни се разширява.


Сайтове за календара на маите:

http://www.pan-bg.com/
Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони