Saturday, July 18, 2015

Bulgarian -- Изчистване на светлинното тяло МеркабаТози житен кръг бе открит на 15 юли 2015 в The Whispering Knights, близо до Rollright Stones, Oxfordshire, Англия


Повече снимки могат да се видят тук:

Според мен на пиктограмата е изобразено светлинното тяло на човека, наречено Меркаба. С числа са означени следните елементи:


1 – глава

2 и 3 – ръце

4 и 5 – крака

М – символизира енергията на текущата Година на Червената Луна по календара на маите, която започна на 26 юли 2014 и продължава до 24 юли 2015 г.


С – символизира текущия замък по календара Цолкин – Белия замък.


Житният кръг е направен в ден от Белия замък. 

Хармоничният модул Цолкин обхваща 260 дни, разделени на 5 замъка по 52 дни.


Белият замък започна на 26 май 2015 и приключи на 16 юли 2015.


Енергията “Червена Луна” означава: Изчистване, Поток, Вселенска вода.

Получаваме тази енергия през цялата година на Червената Луна, а по време на Белия замък към нея се прибавя и Бялата енергия на Изчистването, така че в този замък изчистващите енергии са още по-силни.


През главата, ръцете и краката получаваме космически енергии, които навлизат в нашите енергийни канали, в нашата енергийна система.

Петте замъка на Цолкин имат следното значение:1. Червен замък: Започване
2. Бял замък: Изчистване
3. Син замък: Трансформация
4. Жълт замък: Съзряване
5. Централен Зелен замък на Вълшебството

В Червения замък започваме нашето развитие от ново Жълто Семе - Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж.

В Белия замък получаваме Бялата енергия на Изчистването. Имаме възможност да използваме тази енергия, за да изчистим нашите тела – физическо тяло и другите ни енергийни тела. Усвояваме и енергията “Жълт Воин” – Изследване, Интелект, Безстрашие.В Синия замък усвояваме енергията “Жълта Звезда” - Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония. 
Изчистените структури се трансформират в кристални структури.


В Жълтия замък усвояваме енергията “Жълто Слънце” – Просветление, Възнесение, Вселенски огън, Живот. 

Трансформираните кристални структури се изпълват със светлина.

В Централния Зелен замък на Вълшебството берем плодовете на нашата работа от предишните четири замъка. В този замък усвояваме енергията “Жълт Човек” – Свободна воля, Влияние, Мъдрост. Имаме свободната воля да влияем на заобикалящата ни действителност и да създаваме желаната от нас реалност.

Изграждането на Светлинно тяло е крайната цел на нашето съществуване в трето измерение на Земята. Когато изградим напълно светлинното си тяло, можем да преминем в по-горно измерение.


Житният кръг е открит в местността “The Whispering Knights”, което в превод от английски означава “Шепнещите рицари”. Местността явно не е избрана случайно. Белият замък е посветен на усвояване на енергията “Жълт Воин” – Изследване, Интелект, Безстрашие. Така че името на местността “Шепнещите рицари” чудесно “се връзва” с Жълтия Воин ;-).Тези Шепнещи Рицари вероятно искат да ни кажат, че е добре да използваме енергиите на Белия замък, за да изчистим телата си и така да се подготвим за следващата фаза - фазата на Трансформацията в Синия замък.  Добре е да използваме тези напълно свободни и безплатни енергии, които ни се изпращат от Източника за развитие на нашето съзнание, за нашето духовно развитие и израстване ;-).

Image Copyright: Steve Alexander


Сайтове за календара на маите:
No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони