Monday, July 13, 2015

“Часовник” до края на текущата година по 13-Лунния календар

“Часовник” до края на текущата година по 13-Лунния календар
10 юли 2015: до края на текущата година на Червената Слънчева Луна остава още точно половин Лунен месец
Този житен кръг е открит на 10 юли 2015 г. в Winterbourne Stoke Down, близо до Stonehenge Visitors Centre, Wiltshire, Англия.

Повече снимки могат да се видят тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2015/winterbourne/winterbourne2015a.html

Според мен, на външния пръстен са изобразени 13-те дни от текущата Вълна на Жълтия Човек по календара на маите Цолкин.

Житният кръг се появява на 10 юли 2015 г.
Вълната на Жълтия Човек започна на 4 юли 2015 г. и 10 юли 2015 е 7-ят ден от тази Вълна. Стрелката А показва края на 7-ден от текущата Вълна.
Същевременно, 10 юли 2015 е последният ден от втората седмица на 13-тия  Лунен месец по 13-Лунния календар.
13-ят Лунен месец, както и всеки друг Лунен месец, се състои от 4 седмици по 7 дни.
Изобразеният на пиктограмата лунен полумесец представлява 13-тият (последен) Лунен месец от текущата година на Червената Слънчева Луна.
Стрелката А на “часовника” сочи края на 10 юли, което е средата на изобразения лунен полумесец.
10 юли 2015 г. е точно средата на 13-я Лунен месец от текущата година на Червената Слънчева Луна.

13-ят Лунен месец започна на 27 юни 2015 и продължава до 24 юли 201
5 г.
На 24 юли 2015 г. завършва Годината на Червената Слънчева Луна (от 365 дни).
Т.е. този своеобразен “часовник” ни показва, че до края на текущата година на Червената Слънчева Луна остава точно още половин Лунен месец или това са 14 дни.
25 юли 2015 г. е Ден извън времето, а на 26 юли 2015 започва Новата година на Белия Планетарен Вълшебник – с Тон 10.
Снимка: Copyright Steve Alexander
https://www.facebook.com/pages/Temporary-Temple-Press/241574766858

Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони