Friday, May 2, 2014

СаЛуСа – 2 май 2014г.

Идваме с добри новини по време, когато повечето държави изпитват промяна или несигурност. Светлината и мракът ясно се разделят, тъй като вибрациите са извисявани и именно Светлината е това, което се издига по-бързо от всякога. Това в крайна сметка ще доведе пълно разделение, тъй като Светлината се придвижва в по-високо измерение. Показател за промените вече има в някои държави, където народите изпитват спокойствие и издигане над по-ниските вибрации. Докато в миналото имаше по-агресивен и насилствен отговор на възникнали проблеми. Сега има забележима промяна в отношението там, където повече хора търсят мирни решения и са достатъчно влиятелни, за да ги постигнат. Такава ще продължи да бъде реакцията, където съществуват обстоятелства, които биха могли да доведат до конфликт. Войнолюбците все още са решени да разрешават проблемите по техния начин, но сега махалото клони към по-мирни решения, които не могат да бъдат игнорирани.



Освен хаоса ще изпитате някои промени, които ще са добре дошли и ще доведат до световен мир. Това означава, че ще има много промени що се отнася до хората по върховете на властта и правителствата и лидерството ще бъде поето от президент Обама. Във всяка епоха, когато са необходими важни промени, ще откриете, че „точните” хора са винаги налице, за да водят. Ние не казваме, че предстоят лесни времена, когато всъщност прочистването, което се случва, означава, че ще стане по-зле преди да стане по-добре. Част от това е изчистването на векове натрупана карма, тъй като Новата Епоха трябва да започне на чиста страница, без отговорностите за грешките, които са били направени в миналото. Новият начин на мислене набира инерция и не може да бъде вечно пренебрегван. В сегашната ситуация на Земята много неща трябва да се направят, за да се спрат конфликтите и ние можем да се намесим, за да се установи мир, ако сме призовани да го направим.



В продължение на дълъг период от време ние засилвахме присъствието си в небесата ви и бъдете сигурни, че сме абсолютно защитени от всяко действие с намерение да бъдем унищожени ние и корабите ни. Имаше времена, когато обстоятелствата бяха различни и бе дадено „разрешение” да се ускори вашата еволюция като ви се даде възможност да се запознаете с определени разбити космически кораби. Всъщност вашите тъмни сили напреднаха много бързо, но бъдете сигурни, че действията им в голяма степен са под контрола ни. Нашата роля ще бъде да разширим знанията ви още повече, но когато настъпи подходящия момент и да ви се има доверие по отношение на знанията. Тъмните сили мислят само за личната си власт и печалба, но те няма да постигнат набелязаните си цели.



Красивата ви Земя беше почти унищожена от многото войни, които се случиха. Тя е в състояние на съжаление и Майката Земя ни призова да и помогнем. Радостни сме да ви кажем, че е достигнат предела на щетите и ние вече предотвратихме повече ядрени войни и световно унищожение вследствие на тях. От сега нататък Земята повече няма да е осъждана на унищожение или отравяне, а когато моментът е подходящ, вие ще станете свидетели на чудесно изчистване и възстановяване, за да я върнем към изначалното и девствено състояние. С нашите технологии ще се изненадате колко бързо могат да бъдат направени промените. Ние ще работим заедно и ще ви насърчаваме да поемате повече отговорност за планетата си.



Предстоят велики времена и вие имате много да наваксвате, за да можете накрая да заемете мястото си сред нас. Предстоящите промени ще ви отведат далеч отвъд мечтите ви, за да можете накрая да станете Космически Същества. Животът за вас току-що започна и семената на промяната узряват. Само онези от вас, които честно заслужиха място в по-висшите измерения могат да продължат напред и ние ви поздравяваме за издигането ви над предизвикателствата, които бяха поставени пред вас. Всеки от вас имаше същата възможност да еволюира през този период, но някои затънаха в по-ниските вибрации и не са в състояние да се извисят достатъчно, за да продължат напред. Въпреки това, не е позор да намирате по-дълго време пътя си и това по никакъв начин не е против вас. Наистина, ще получите повече помощ, за да сте в състояние да напреднете докато и вие бъдете готови да се издигнете.



Да използваме един от вашите изрази – „дръжте си главата над водата”по всяко време, като знаете, че тези времена са прелюдия към края на цикъла. Всяка душа научава толкова много чрез изпитване на крайните времена и действително като се живеят животи в среда, която съдържа толкова много враждебност. Въпреки това, както често ви информирахме, предизвикателствата, които срещнахте в по-ниското измерение, ускориха еволюцията ви. Беше това, което бихте нарекли „бърза писта” към завършване на опитите ви. Също така имайте предвид, че преди много, много време вие доброволно дойдохте да изпитате пътуване в мрака, знаейки, че ние винаги бихме били с вас. Много скоро вие ще се срещнете с нас при щастливи обстоятелства, като оттогава ще сте на пътя си към пълно съзнание.



Каквито и опити все още да имате да срещате, приемете ги с гордост и радост, като знаете, че времето ви в дуалността приключва. След като достигнете края на настоящия период, вие няма да носите никаква остатъчна карма със себе си. Вече ще сте научили уроците, които са били от значение за вас и ще сте готови да започнете друг вълнуващ период в еволюцията си. Вие сте нещо като затворник, освободен за първи път, и светът ще е пълен с изненади и възможности да следвате увлеченията си. По всяко време винаги има по-напреднали души, които са в състояние да ви помогнат по време на пътуването ви. Като Космическо Същество ще е ваш избор по кой път да тръгнете и ще ви бъдат дадени толкова много възможности.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам вашата умора, но също и радост от осъзнаването, че края на пътуването е толкова близо. Вие вече започнахте да навлизате в новите енергии и като цяло това ще доведе до по-мирно чувство. Галактическата Флота наближава още повече и често може да се види в небесата ви, понякога изпълняваща отговорността си да контролира всеки опит да се започне друга ядрена война. Оставям ви с моята благословия и любов.



Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

You can subscribe to the mailing list for these messages by going to www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html   Left Click on the heading “Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You will receive a confirmation if you have been successful. You can also “unsubscribe” from the same page.


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони