Monday, April 28, 2014

... позволете на пълния потенциал на това което е ваше да бъде признато. – канализирано от Рон Хед

falls6
Архангел Михаил и Съветите
Ние сме комуникирали с вас сега, чрез този канал, за повече от две години. Вие бяхте публика, която едновременно растеше и остана лоялна докато яснотата и целта на тези съобщения нарастна. Някои изразиха тревога, че посланията са станали по-малко, въпреки че станаха по-дълги. Понякога това се дължи на много друга работа която е започнала, и това няма да бъде променено. Ние, както и да е, бяхме тихи тук за почти целия този месец. Позволихме ви да усвоите и да имате почивка от енергийната приливна вълна, най-малко толкова, колкото е възможно. Повечето от вас избраха да продължат да търсят каквато и да информация, която може да се намери така или иначе, и това е нещо добро. Това показва вашата решителност и всеотдайност.

Сега ние се връщаме. Това ще бъде доста кратко съобщение, но не маловажно такова. Новите източници които сте намерили, или в някои случаи, на които разчитате повече, ви казват за огромното въвеждане и предстоящата промяна, която сега е над вас. Ние сме тук за да ви кажем сега, че това е абсолютно вярно. Вселената ви дарява с подравняване на енергия, която не е била виждана преди. И резултатът ще бъде това, което не сте си представяли преди. Ние не ви даваме предупреждение. Ние ви даваме посвещение. Ние продължаваме нашите искрени поздравления.

Имаме едно последно нещо което да препоръчаме на вас в това начало на вашата "дива езда". Това е онова което вие поискахте, молехте се за, и работихте в продължение на много, много животи. Вие знаете до сега, че много от тези неща не идват при вашите физически Аз-ове без известен дискомфорт. Вие знаете също така, че в природата ви е да усещате дискомфорт и съмнение, когато нещата започнат да се променят около вас. Вие знаете, че там са тези около вас, които със сигурност ще задействат всички алармени звънци и ще повишат всички страхове които могат. Ето защо искаме да ви напомним да посетите най-дълбоките си вътрешни Аз-ове и да бъдете в положение на приемане, благодарност, и знаейки, че в резултат на всичко това ще бъде онова, което сте желали и нищо друго.

Това ще бъдат най-малките наченки, и все пак, това което се случва на всеки от вас има потенциала да бъде удивително. Отворете ръцете си. Отворете сърцата си. И позволете на пълния потенциал на това което е ваше да бъде признато. Нека благодарността бъде вашия девиз. Няма да бъде толкова дълго, сега, преди да говорим отново. Добър ден, скъпи приятели.
.Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони