Wednesday, May 28, 2014

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА



Писмо 4794: Най-висшият Творец


Бог каза:
Вие сте в самия център на Божественото мироздание и, намирайки се в самия му център, вие можете да забравите кои сте. Може да ви се стори, че вие сте в някаква бъркотия. Може би не виждате по-далече от храстите, които са точно пред вас. Погледнете розата, скъпи мои. Погледнете розата.
Не се занимавайте толкова силно с ежедневното поддържане на живота, като при това се отказвате от неговата красота. Жизнените потребности могат да ви увлекат дотолкова, че да забравите за висшето ниво на Мирозданието. Разбира се, вие винаги гледате надолу, вие не гледате нагоре.
Погледнете нагоре точно сега и ще започнете да виждате добродушието и цъфтежа на живота на земята. Фотокамерите са забелязали красотата на света. Може би вие сте били твърде заети, за да видите това. Дори вашата осанка може да проявява скръбта в сърцето ви. Целият живот зависи от вашите погледи. Моля ви да изправите рамена и да се сънастроите с красотата и доброжелателността на живота на земята.а то и цъфтежа на живота на земята. о.
Ако сте си мислили, че животът е несполука, това е ваше право, но нима вие не сте допускали грешки по-рано, а това наистина е голяма грешка.
Как не виждате потресаващата възможност, която представлява животът на земята, който сте вие? Вие сте благословени за живот на земята. Нима сте мислили другояче? Нима сте носили траур? Вие сте съжалявали за това, че сте се родили на земята? Как сте се научили на подобни чувства? Ако животът на земята ви е в тежест, погледнете го още веднъж. Вие сте на земята не за да носите тежести. Не допускайте вашите мисли да са такива.
Животът е много повече от това, което може да се види с очите. И ако това е така, започнете да гледате там, където не сте гледали по-рано. Нима не сте търсили очила, или ключове, или книга? Те са били точно пред вас, но вие не сте ги виждали. Не сте ги забелязвали. Те са били точно пред вас, но вие не сте ги виждали. Случват се такива неща.
Що се отнася до изпускането на красотата на света, не си заслужава да позволявате това. Целият ви живот зависи от това как гледате на него.
Вие можете да сте този, който се оплаква, или този, който оценява по достойнство. Избирайте.
Виждали ли сте океана? Моля ви, не се оплаквайте от пясъка на плажа или от това, че водата е мокра. Гледайте отвъд това. Вълните могат да прииждат и да си отиват, но красотата остава. Казано е, че красотата е в очите на гледащия. Това не винаги е така. Красотата може да съществува независимо от това кой я гледа. Красотата може да съществува сама по себе си.
Уродството и сложностите са в очите на гледащия. На какво са били обучени вашите очи? Ако те са били обучени да виждат недостатъците, обучете се отново. Просто е необходимо да направите това. В това е същността на вашия живот, за който говорим.
Откъде произлиза вашето недоволство? Откъде произлиза вашето щастие? Много зависи от това какво гледате. Никой не изпитва благодарност за подутия пръст на ръката, но вие можете да сте благодарни за това, че имате пръсти.
Можете ли вие, намирайки се в добро съзнание, да отричате това, което е създал Господ? Трябва ли от лъжлива скромност да отричате своята красота? Създадени от най-висшия Творец, нима можете да бъдете други, освен красиви? Как се сгъват и разгъват ръцете ви - красиво. Цветът на очите ви е красив. Биенето на вашите сърца е красиво. Невероятно е, нали? Сгъването на колената е красиво. Цялото ви същество е красиво. Млади или стари, вие сте красиви. Няма значение какво пишат по списанията. Вие сте красиви такива, каквито сте. Вие сте моето съединение с целия свят.
Помислете за това. Нима сте мислили, че вие сами сте се създали? Нима сте мислили, че е толкова маловажно, че сте се родили хора? Нима не знаете, че сте едно от Моите чудеса?

Превод: Лусесита

Ченълинг на Глория Вендроф


www.heavenletters.org
http://heavenletters.org/heavenletters-russian

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони