Sunday, May 18, 2014

Седмично послание на Хиларион 18-25 май 2014г.Възлюбени,

Промените, случващи се по света, настъпват в ускорено темпо. Климатичните аномалии засягат много хора по света и става ясно, че човечеството трябва да работи заедно, за да осигурява помощ и ресурси на онези засегнати райони и да търси решения на тези проблеми. Ясни са знаците, че сътрудничеството и добрата воля са силно необходими, за да може човечеството да преодолее тези основни предизвикателства. Много хора са поставени на изпитание в предизвикателствата, пред които са принудени да преминат в личния си живот. Сега е време да се вглъбите до най-дълбоката и най-духовна връзка, с която всеки човек може да се синхронизира. Това е фокусът и по-висшата цел на изпитанията и предизвикателствата, които сега се изпитват. Задължение на всички хора е да използват най-голямата сила във Вселената, силата и мощта на Любовта.

Именно през времена на сътресения силата на вярата и състраданието влиза в сила в сърцата на хората и именно това е необходимо в тези времена. Вътрешната Светлина трябва да се поддържа сияйна и постоянна. Онези, които вървяха по духовния път на поддържане и повишаване на светлинния коефициент на планетата, сега са призовавани на активна служба. С това ние имаме предвид, че всеки от вас е призован да поддържа визията си за новата Земна реалност и по-добър път за човечеството. Не се разсейвайте от привидния хаос във всички части на света, защото именно през тези времена по-висшата визия трябва да остане постоянна във фокуса и молитвите на хората. Вашата Светлина е силно необходима и препоръчителна. Когато поддържате и повишавате собствената си Светлина, ние от по-висшите измерения увеличаваме тази Светлина, за да помогнем за стабилизиране и баланс. Ние работим заедно сега за световна трансформация и трансмутация.

На вашия свят има поговорка „ Клин клин избива”, което означава, че когато ситуацията стане трудна, волята работи по-упорито, за да срещне предизвикателството, те не се отказват, те поддържат по-висшата версия и работят активно за нея. Онези от вас, които вече са преминали изпитанието, сега са в позиция на даване на надежда и извисяване на планетата във вихъра на есктремна и ускорена промяна. Вие имате много инструменти на разположение и сега трябва да ги използвате всичките, за да поддържате ярка Светлината си. Поддържайте равновесие и самостоятелна перспектива в ежедневните си отчети, идващи чрез комуникационните ви мрежи. Търсете и утвърждавайте най-висшите резултати във всички ситуации, които идват пред вниманието ви, и работете по плана, Божествения план, за който дойдохте, за да го приведете в проявление на този свят.

Бъдете твърди във вашата преданост на най-висшите резултати за всички, за да могат вашите братя и сестри да се почувстват силни, когато посрещат предизвикателствата, които ги обкръжават. Използвайте всичките си Божествени качества, тъй като служите на по-висшата цел. Винаги има по-висше разрешение на всеки проблем, който се изправя пред човечеството и тези по-висши качества на самоосъзнатия човек могат да донесат надеждата, която е крайно необходима на онези, които се чувстват изгубени и сами в борбите си. Позволете им да знаят, че нищо не е изгубено, че в същността си те са непокътнати и докато остават центрирани в истината на техния синхрон с божественото, всичко е наред във външните събития, които се случват ускорено. Бъдете блестящ пример като любящ посланик на добрата воля. Ако можете, дайте практическа и умела помощ на тези във вашата сфера на влияние.

Язденето на вълните на промяната може да е вълнуващо, когато човек знае, че в същността си е неразрушим и неприкосновен. Знайте, че вие, Служителите на Светлината на света, сте несломима сила за добро и останете верни на това единство на целта. Нужна е всеотдайност и упоритост от страна на всеки един от вас сега. БЪДЕТЕ по-голямата Светлина на вашата планета във всеки един момент. Имате това, което ви е необходимо, всеки един от вас.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони