Wednesday, May 28, 2014

Никое решение не е взимано никога, без вашето изрично съгласие. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил и Съветите

council
Нашата тема за дискусия днес са Съветите. Всички вие имате опит с тях. Много от вас имат спомени и сънища за тях. Дори с най-доброто си старание да ви ги опишем ще бъде далеч от реалността, но вие сте достигнали ниво на осъзнаване сега което прави възможно да се започне запознаване на вашите съзнателни умове с този образ, това тълкуване на понятието "как работят нещата".
Все повече и повече от вас, във вашите спомени на сънища или медитации виждат това, което разнообразно наричаме аудитории, амфитеатри, или стаи за съвети. Повечето виждат тези като такива с огромна площ и голямо участие. Това е, в действителност, образ който вие сте конструирали за да позволите разбиране за едно енергетично събитие на което сте били свидетел. Такива неща трябва да се " виждат " от вас по този начин, с цел да разберете събитията, в които участвате.

Когато сте " там " на това "място "  вие  " видяхте " една провеждаща се среща в която участвахте във вземането на решенията, които ви засягат. Причината за кавичките в предното изречение е, че всичко, което описваме е вътрешен опит в рамките на вашето същество. Това наистина не е от значение в този момент. Ще дойде време когато ще усетите истината за това. В същото време, ние ще опишем тези неща в линейната прогресия, която в момента изпитвате.

Много съобщават че виждат голям брой същества в тези съвети. Те виждат някои, които изглежда че са с тела и още много други, които те усещат като духовни или светли същества. Те виждат водачи, учители и ангелски същества. Понякога те виждат самите себе си докато слушат и друг пъти, докато говорят. Всичко това е вярно.

Това което ние искаме да започнете да обмисляте и да разбирате е, че тези съвети са там, където се правят всички решения, които ви засягат по някакъв начин. Вие винаги сте там. И никакво решение не е правено някога, без вашето изрично съгласие. Обикновено вие сте, който пита за всичката информация, която ви трябва за да вземете решение относно предложеното развитие на живота ви. Това е мястото, където сте решили да изпитате всичко, което се е случило в живота ви, включително текущото, и къде можете да продължавате да го правите. Всички решения, взети в тези съвети са направени в единодушие. Може би си мислите : "Ами ако има несъгласие ? " Това не е начинът, на това равнище. Когато цялата последователност на бъдещето е известна, изборът винаги ще бъде към онова, което е най-доброто за вас и за всички.

Присъствието е измислено за всички онези, които са в състояние да допринесат по някакъв начин за вашите знания и разбиране. Нищо никога не е било решавано и предприемано, без вашето пълно съгласие. И най-важното, моля планирайте като че ли там наистина няма такова нещо като линейно време в което в момента участвате с тези решения и живеете извън резултатите по същото време. В интерес на истината, всички тези други аспекти на вашия Аз участват в тази среща, също така добре. Вашите водачи са всичките там. Вашите учители са там. Удивително е да се види. Всички вие си създавате още по-голям живот, отколкото си представяте. И всички вие допринасяте със своите знания и опит на цялото.

Помислете какво великолепно същество е необходимо за да се създаде такова нещо чудотворно като живота, който водите, нагласяйки го спретнато и майсторски в работата на безкрайното, така че най-висшите и най-добрите интереси на всички да бъдат обмислени. Както вие харесвате да казвате, вие къртите!

Ние ще говорим отново скоро. Позволили сме малко тихо време за вас и за този канал да работи с и да асимилира промените на току-що преминалите космически изравнявания. Ние ще се настаним отново в нашите нормални разговори с вас сега. Добър ден.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони