Thursday, May 8, 2014

Архангел Задкиел: „Вие се доближавате до края на това пречистване, много от вас...“, ченълинг от Фран Зепеда, 6ти май 2014 г.



Zadkiel.ashtarcommandcrew.net
Архангел Задкиел (получено на 6ти май 2014 г.)

Здравейте, скъпи носители на Светлината, вечно увеличаващи своята просветеност. Поздравления за пречистването, което не беше никак лесно.

С усвояването на повече енергии, вие сваляте всичко, от което се нуждаете, за да изградите и поддържате своите развиващи се кристални тела, и следователно трябва да разчистите всичко, което стои на пътя ви. И въпреки че това е един постоянно разширяващ се процес, моля ви, мили мои, знайте, че напредвате значително.

С разчистването на все повече и повече шлака от недалечното минало, а това включва много много животи, включително и този, Вашата Божествена Същност става осветена с такава кристално ясна чиста светлина, като диамант, който са бил полиран до съвършенство.

И понякога, точно под повърхността на този увеличаващ се блясък, има още за раздвижване и видоизменяне, но не мислете, че това е бездънна яма, защото вие сте поели доста сериозна задача в този живот и, въпреки че на моменти можете да се чувствате изтощени от това, което изглежда като безконечен процес на пречистване, вие наистина стигате до дъното на тази „яма“ и, точно както на дъното на един варел, се разкрива утайка и мръсотия след като е било разчистено основното му съдържани, не се отчайвайте – вие се доближавате до края на това пречистване, много от вас.

Моля ви продължавайте да сте усърдни и оптимистични за този процес. Защото е огромна чест да бъдете избрани и да сте приели тази понякога плашеща задача за пречистване и постоянно просвещаване, позволявайки на себе си и на всички около вас да се въздигнат до светлината на По-високите Царства.

Нямам намерение да ви казвам, че е лесно. Но всяко умение и качество, което се изисква, вече е вградено във вас. Тези вградени умения стават все по-видими като навлизате по-дълбоко в ресурсите, които ви позволяват да вървите упорито през шлаката и тунелите на трансформацията.

Така вашата трансформация става все по-видима сега, когато кулминацията на целия ваш упорит труд започва да се разпознава, скъпи мои. И аз ви умолявам да не губите надежда, когато и да се усетите объркани, защото както казах, вие имате всички нужни ресурси да преминете по-нататък.

Затова сега си починете, а след това поемете дълбоко дъх и си позволете на димът леко да се разсее. Ще видите, че сте изминали толкова дълъг път и ние сме ви много благодарни за това. Защото вие пречиствате енергиите толкова силно с разплитането на истината, което се случва като позволявате на илюзията да се отдалечи от вашия фокус и да разкрие яснотата, която е понякога точно под повърхността.

Гледайте на себе си като на прекрасни пауни с красиво осветени и трептящи цветни пера. Въпреки че понякога перата са прибрани навътре и не всичко се вижда, отнема само миг да се отвори уникалната опашка и да се разкрие това, което винаги е било там – красиви ярки нюанси на великолепие и живи цветове.

Винаги ще има прилив и отлив в разкриването на вашата красива същност: енергийно получаване, почивка и тогава пускане, като дишането, навътре и навън, свиване и тогава отпускане на Вашата Великолепна Същност на Божественост и Съзидание.

И просто, в зависимост от това в коя фаза сте, това което виждате и възприемате ще е различно. Но погледнете, същността и потенциала на вашата жизнена великолепна магическа същина на Божествена същност, вашата красива Златна Божественост, блестяща с всички цветове на дъгата, е винаги ярка и присъстваща под повърхността, чакаща вашето позволение да се покаже отново, като паун, разтварящ своята великолепна опашка.

И моментът за това е Сега. Подкрепете своето дълбоко разбиране и последващо пречистване от всичко, което изисква преобразуване и се уповавайте на мен да засиля вашия процес на пречистване с моя виолетов пламък и усетете хладката ясна светлина в резултат на пречистването, която като хладък свеж нежен бриз усещате, когато пускате отново и отново, всичко онова, което вече не ви служи.

И така, мои обични „пауни“ на Божествеността, разтворете своите красиви пера и заявете себе си – Вашата Божествена Матрица, Вашата Божествена Величественост. Позволете на своето великолепно Божествено оперение да покаже своята красота.

Аз СЪМ Задкиел, на Вашите услуги.

Namaste’.

Благодаря ти, Архангел Задкиел.

Превод от английски: Jane Roe ii

©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони