Tuesday, May 27, 2014

СЕДЕМ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ - част първа


http://www.therainbowscribe.com/sevensacredweeks.htm
Седемте Свещени (Сакрални) Седмици се провеждат два пъти в годината, за 7 седмици, всеки път. Започват от третия четвъртък на месец май и след това започват отново на четвъртия четвъртък на ноември, Деня на Благодарността празник на Америка, всяка година.

Четвъртък, 22 Май 2014 и 27 Ноември 2014

В продължение на седем седмици - 49 поредни дни, на нас ни си предлага славна възможност да се обединим заедно, за да получим Божествена Намеса от Възнесените и Ангелските Домакини по време на тези най-концентрирани времеви периоди на любов и весел празник на Земята.

49 дни, 49 Учители, 49 Подаръци

"Седемте Свещени Седмици" са излъчвания ръководени от могъщото Божествено Изпълнение и заземени на Земята от духовния офис и се наричат ​​"Великия Божествен Управител".

Съзнанието на Великия Божествен Управител е част от встъпилите космическите лъчи спуснати като Волята на Бог. Сливайки се с универсалните космически цикли, този син огън светлина асистира за задвижването и посоката на Божествения План за еволюция на Земята.

Великия Божествен Управител е служил като неразделно обучително силово поле за посвещаване на много Възнесени Майстори и в момента работи в много тясно сътрудничество със Сен Жермен, за да ни възвести в нашия нов Златен Век. Сега той идва, за да ни помогне.

Божествено Предназначение:

Тази интервенция създава прозорец между човешкия свят и Възнесената Октава. Това е един портал, в тъканта на времето, в който великият космически подпис на някои от основните Божествени Пазители на нашата раса влиза дълбоко в нашето съзнание, същество и свят. Чрез силата на нашето внимание, ние можем да получим техните подаръци на подкрепа, активността на Свещения Огън, запис на собственото им възнесение и цялата им обгръщаща магнетична любов.

Чрез нашия повик, те идват, за да ни научат как да общуваме с по-великия аспект на нашата истинска същност и да разширим дейността на Свещения Огън в тялото ни. Свещеният Огън се използва, за да се освободим от човешкото съзнание и да пробием воалите на ограниченото човешко възприятие. По това време, това особено се отнася до премахването на един от последните големи воали ... погрешното убеждение за добро и зло, правилно и грешно.

След като това було се вдигне, съзнанието на Висшето Ментално Тяло, на просветления и единен Христов Ум, може по-лесно да се усвои като част от Плана на новата ни АЗ СЪМ Божествена Раса.

За 49 дни можем да признаем и да получим този огромен подарък чрез дневно фокусиране върху определеното Възнесено Същество на деня. Ние призоваваме техния Божествен Подпис и излъчване да се излеят в, през и около нас, нашите близки, нашите групи, общности, градове, нации и свят.

Когато слагаме нашето тяло да спи, ние също може да поискаме нашето Висше Менталното Тяло да ни отведе до Храма на Светлината на Възнесения Майстор на деня, за да получим Тяхната голяма любов и благословии и донесем подаръка обратно в нашето физическо същество, за да ни подкрепя във всеки един аспект от нашето ежедневие. Бог да ви благослови, Скъпоценни Сърца!

ДНЕВНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ НА СЕДЕМТЕ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ

Постановление преди започването на дневните постановления:

Могъщо АЗ СЪМ Присъствие

Могъщо АЗ СЪМ Присъствие на всяко човешко същество, въплътено и на тези, които очакват въплъщение

Към Великият Автор на 7-те Свещени Седмици, Великия Божествен Управител

Към Възнесените Владици, които са пряко участващи в големият пролив

Майка Акаша

Великият Циклопей

Лейди Нада

И Възнесеният Исус Христос

Аз повелявам и изисквам Волята на Акашовия Розов Лъч, на цялото Христово озаряване на Възнесения Златен Лъч на Исус Христос и Чистотата и Трансформацията на Виолетовия Лъч на Сен Жермен гарантиращ Победата, че Колелото на Прогреса ще се премести на следващото си ниво, настоявайки най-мощното изливане на Космически Светлинни Лъчи в ума и чувствата на всеки човешки живот, в атмосферата, в целия живот на Земята и в Земята.

Аз повелявам в името на всяко АЗ СЪМ Присъствие на АЗ СЪМ Звездните семена на тази Земя.

Аз повелявам в името на Могъщите Хелиос и Веста, нашите Божествени Родители в нашето собствена физическо Слънце.

Аз повелявам в свещените имена на 7 Могъщ Елохим.

Аз повелявам в името на Великите Космически Същества от Великото Централно Слънце,

и

Аз повелявам в Безкрайното АЗ СЪМ Присъствие на Великото Централно Слънце, изпълнило пътя на Възнесените Майстори.

Всемогъщи АЗ СЪМ, Всемогъщи АЗ СЪМ, Всемогъщи АЗ СЪМ.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони