Friday, May 9, 2014

СаЛуСа – 9 май 2014г

Има много начини, по които можете да помогнете на желанието да се донесе траен мир на света. Като личности можете да разпространявате Светлината си където и да отидете като се фокусирате върху всичко, което е чисто и здравословно. Можете също да изпращате целебните си енергии и любов, за да извисявате онези, които се нуждаят от помощ. Вашата способност да правите това отива далеч отвъд вашето разбиране, което изисква огромна вяра от ваша страна. Подобното привлича подобно и именно поради тази причина лечителите представят монументална сила за добро. Сега Земята се нуждае от огромно лечение, за да се подпомогне процеса на придвижване напред, и лечението идва от много източници, много от които са извън Земята. Докато Земята може и да е от незначителен размер в сравнение с други планети от вашата Слънчева Система, вие може да сте сигурни, че във вашата Вселена тя е от централно значение. Това е заради нейното значение за еволюцията на Човешката Раса, която е предназначена да еволюира отвъд третото измерение. Ако не стане така, това ще повлияе и ще забави напредъка на души, които съществуват в по-високите измерения. Така че, както можете да видите, този етап в Човешката еволюция е толкова важен за напредъка на други души.

Както споменахме преди, възможността за издигане е толкова важна, че ако тя не се поеме, това всъщност може да върне назад напредъка ви. Въпреки това, не се плашете или засягайте от това, което ви казахме, тъй като имате много напреднали цивилизации, които ви дават пълната си подкрепа. Вие наистина имате много повече помощ, отколкото си представяте и това е, за да ви се даде всяка възможност да постигнете целите си. Непосредствената помощ, която получавате, е, за да се гарантира, че напредъкът ви е в правилната посока. Ние можем да влияем на вашите решения, но не можем да ви налагаме идеите си. Въпреки това, душите, които участват в крайните времена, са наясно със задачите си дори ако това е само на подсъзнателно ниво. Като цяло ние сме уверени, че ще бъде постигнат напредък, но винаги е налице елементът на риска поради вашата свободна воля.

Всеки, който е следил духовния ви напредък, със сигурност ще е в състояние да погледне назад и да види определен модел. Той показва отваряне за Светлината, което нарасна с бързо темпо, толкова много, че доведе до по-мирен подход към живота. Ние можем да ви уверим, че то ще продължава да расте докато се приеме, че Човешката Раса е готова да се Издигне. Въпреки това, все още има много работа, но в близко бъдеще ще стане очевидно, че тъмните сили повече не са в състояние да влияят върху съдбата на Човечеството. Ние чакаме нашата възможност да ви срещнем, но обстоятелствата трябва да са такива, че мирът да е установен на Земята. Тогава ние ще поемем активна роля, така че да сте спокойни и да знаете, че сте избрали пътя си в Светлината. Тъмните сили повече няма да могат да се намесват в напредъка ви, наистина те ще са премахнати и ще се намерят в ниво, което е в съответствие с по-ниските им вибрации.

Скъпи приятели, ние не сме много по-различни от вас, с изключение на това, че сме по-напред по пътя на еволюцията. Вие избрахте различен път от нашия, но въпреки това ние всички пътуваме в същата посока и поради тази причина ви предлагаме помощ, за да ускорим напредъка ви. Значимостта на настоящия момент не може да се пренебрегне, тъй като това е кулминацията на период, покриващ много години еволюционен опит – Слънчев Цикъл от 26, 500 години. Онези от вас, които еволюираха достътъчно, ще продължат да се извисяват, тъй като вие изпитвате в съответствие с целта си да продължите да се разширявате в Светлината.

Ще е необходимо да изпитате много промени, които ще ви тласнат към Новата Епоха. Старите начини повече не са подходящи или не отразяват новите енергии, които се стичат към Земята. Радостни сме да ви кажем, че след като нещата се придвижат напред, ще се случват толкова бързо, защото преди всичко ние сме се подготвяли за този момент в продължение на много години. Имате, както бихте казали „ придобиване на зрелост” и трябва да се позволи на напредъка ви да продължи. Очевидно ще има известно объркване що се отнася до непросветените. Ние обаче ще ви дадем колкото може повече информация, за да облекчим страховете ви. Бъдете сигурни, че ще сте посъветвани какво точно да очаквате и това ще включва много приемливи изненади.

Ще се изненадате от това колко бързо ще се придвижите напред и ще забравите предишните трудни периоди. Имайте предвид, че изпитвате крайните времена и същевременно идващите енергии, които ще ви извисят. Това ще е необичаен опит и все пак извисяващ, защото ще сте в състояние да оцените причината за промените. Онези просветените сред вас ще са в състояние да помогнат на тези, които са объркани и някак си се страхуват от това, което пази бъдещето за тях. Въпреки това, ние възнамеряваме да гарантираме, че след като ви се представим, вие ще сте напълно информирани относно какво се случва и какво вие може да направите, за да помогнете. Междувременно новите енергии ще ви помогнат да останете спокойни и ние винаги ще сме в готовност, ако обстоятелствата налагат нашата намеса.

По света се изпитват климатични промени и в някои райони те вече стават доста екстремни. Тези промени трябва да се случат, тъй като вие излизате от крайностите на климата от миналото. Нещата ще се успокоят и ще изпитате по-приемливи условия, които ще ви харесат. Крайностите, които обикновено изпитвате, бавно ще изчезнат и накрая климатичните ви модели ще се установят. Не очаквайте твърде много и твърде скоро, тъй като ви казваме какво да очаквате в близкото бъдеще.

От ваша страна вие можете да помогнете на другите да разберат необходимостта от световни промени и най-важното – да им помогнете да разберат нуждата да свикнат с тях, защото те са във ваша полза. Най-забележителните промени ще са в резултата от изчистването на Земята от години замърсяване и унищожение. Ще видите незабавни ползи и красотата и чистотата ще са удивителни. Замърсяването на въздуха, земята и моретата ще се отстрани доста бързо и всичко накрая ще се върне към девственото си състояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се вълнувам от перспективата да ви помогна да изпитате всичките чудеса и красотата, които ви очакват, за да ви приветстват. Това е чудесно време и скоро вие ще видите промени около себе си. Поддържайте високо надеждите си и знайте, че Бог постанови края на последния цикъл и така да бъде. Както винаги ви оставям с моята любов и благословия.Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

You can subscribe to the mailing list for these messages by going to www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html   Left Click on the heading “Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You will receive a confirmation if you have been successful. You can also “unsubscribe” from the same page.


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони