Sunday, May 11, 2014

Седмично послание на Хиларион 11-18 май 2014г.



Възлюбени,

За мнозина от вас това са трудни времена. Вашите физически тела продължават да преминават през рекалибриране и трансформации и изпитваните симптоми често не са приятни. Има много чувства на дълбока тъга, която идва от нищото и може да ви постави в състояние на депресия. Когато това се случи, е важно да положите старателно усилие да промените гледната си точка. Направете нещо, което ви кара да се чувствате добре, да се смеете. Излезте навън и копайте градината си, почувствайте връзката със Земята. Когато хората са разстроени, да са сред природата е много успокояващо, заземяващо и лечебно за човешките им операционни системи. Също е важно да наблюдавате вътрешния си мисловен процес и да променяте това, което ви задържа в пространство на нещастие. Изисква се усърдно наблюдение, за да видите и да разберете, че може би задържате мисловни шаблони, които не служат на личността, в която се превърнахте и на личността, в която се разширявате с всеки изминал ден. Най-голямото предизвикателство тук е да разпознаете тези вкоренени мисли и да поемете отговорност да ги промените.

Това е работа, която никой освен вас не може да извърши. Тя изисква вашето пълно и продължително участие и упоритост. Тя изисква усърдие, сила на ума и намерението. Тя изисква ангажимент към себе си, защото вие си струвате усилието. Никога не се отказвайте от себе си! Скоро ще се намерите отново в равновесие и ще се придвижите пак напред. Това е красотата на живота във физически израз, той никога не остава същият, той винаги е в състояние на поток и това състояние може да се използва за ваше най-голямо добро. Попитайте се: „ Ако животът ми беше книга, как бих искал да продължи моята история?” След това напишете на хартия какъв желаете да е животът ви, всеки детайл, всяка мечта, която някога сте имали, която все още не се е сбъднала. След като сте записали всичко можете да помислите, да прегледате това, което сте написали и да разберете дали вероятно сте имали опита и не сте осъзнавали това, отбележете това като успех в книгата на живота си. След това помислете за това как искате да продължи остатъкът от историята ви и какво можете да направите, за да проявите това. Продължете го и продължавайте да прибавяте към него, преписвайки и променяйки с всеки изминал ден. Вие усъвършенствате и полирате характерите си и историята си!

Това е вашият шаблон, нещото, на което гледате като на генерален план, трябва да работите по него редовно, да четете думите си всеки ден с дълбоко чувство и искреност да създавате опита. Направете себе си великолепната, мъдра, интелигентна, любяща и обичана, и здрава личност, която знаете, че сте в ядрото на вашето същество. Идентифицирайте се напълно с това вие, което знаете, че можете да сте, и продължавайте да давате живот на историята си в богати подробности. Всеки един от вас има способността да създава реалността, която избере, и с концентриран фокус и усилие вие всъщност можете да я живеете. Това е вашата история, осмелете се да мечтаете мащабно и извайте образа си като по-обширен от живота, с магически сили и магнетична, удивителна личност. Дайте си свръхестествени сили, които могат да помагат на другите да видят себе си в по-велика светлина, отколкото преди, така че и те също да могат да са авторът на собствената си житейска история. Идентифицирайте се дотолкова с този образ на себе си, че да не съществува никаква друга възможност. Този шаблон е новото и чудесно вие, които вие сами си създадохте.

Продължавайте да усъвършенствате и да шлифовате характера си, за да е най-доброто, което можете да сте. Това не е история на победа в състезание срещу друг, това е история на собственото ви лично и индивидуално житейско пътуване. Това е пътуване, което може да има много обрати и завои, тъй като „вие” образът изпитва реалността, която създавате. Напишете за всеки аспект на вашия опит, извисяванията и спадовете, изненадите, разочарованията, сърцераздирателните опити, богатството на опитите и проникновенията, с които сте надарени във всеки от тях. Целият живот трябва да се изпита, за да стане част от вашата история; това е единственият начин, който е автентичен и истински. Пишете се майсторът на живота си, изпълнен с любов, мъдрост и способности на лидер. Вижте се говорещи пред много хора с благодат, лекота и увереност, разказвайки им за невероятния си живот, когато сте извървели пътя си тук на Земята.

Всеки от вас има да разкаже велика история. Всеки от вас е и ще продължи да изпитва чудесата на живота в човешка форма. Вселената чака да чуе разказа ви за чудесните приключения преди, по време и след най-голямата промяна на всички времена. Ще имате схватлива публика където и да разказвате историята си, за това можете да сте сигурни.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 

Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони