Tuesday, April 8, 2014

Защо не се превърнете в най-висшата и най-чистата и ярка светлина която можете да си представите? – канализирано от Рон Хед


Архангел Михаил и Съветите на Висшите Аз-ове
 frequency
Нека сега се върнем към темата за използването на силата която имате, енергията която контролирате. Има много начини по които можете да правите това. Има много начини по които вие вече правите това. Част от това правите съзнателно, друга част все още несъзнателно. Като се научите да приемате, че можете да бъдете съзнателни с тези неща, те ще стават повече и повече, съзнателните и умишлени начини по които вие си взаимодействате със света около вас. Ние ви казваме това, че настоящите ви начини за пожелаване, за искане, и на молене ще се развиват във възнамеряване и очакване докато се научите да разбирате силата и ефекта, който имате върху заобикалящата ви среда..

Сега първо, нека да ни е ясно, че всяка мисъл която имате има някакъв по-голям или по-малък ефект върху всичко това. Ние ще приемем за даденост това, че по-голямо и съзнателно е нещото, което вие желаете. Нека да погледнем какво увеличава и какво не увеличава вашата ефективност в това отношение. Ние също ще приемем, че сте наясно, че тревогата и съмнението не е нужно да се обсъждат, тъй като те очевидно няма да имат благотворен резултат.

Пожелаването има ефект който движи някой към каквото този някой иска. Това не е много силен ефект и може да бъде унищожен доста лесно от желания, които го неутрализират или са в конфликт с него, както вие правите през цялото време. Помислете за " Иска ми се да имам това и това, но ... " . Тази малка дума " но " отменя целия ефект от мисълта. Съмнявате се? Съмняването, че желанието може да или може би ще се материализира има незабавен обратен брояч.

Така че какво работи? Прости стъпки, моля ? OK. Представете си, фокусирайте се, общувайте, очаквайте. И направете всичко това ясно, просто, и последователно.

Първо си представете какво вие искате да видите, имате, или изживеете. Някои използват думата визуализиране. Това обърква някои хора, тъй като те не мислят за себе си виждайки тези неща. Така че представете си каквото работи за вас. Знаем, че знаете как да мечтаете.
  
Следваща стъпка, съсредоточете се върху това. Украсете се върху него, ако можете. Тъй като вие си го представяте, можете да си представите всичко което можете за това, включително и това, което то ще бъде след като го имате или го изпитате. Какво е чувството, как изглежда, как звучи, как ухае. Как ви кара да се чувствате.

Сега съобщете вашето желание на най-висшата сила която можете да си представите. Но се опитайте да не паднете в стария си навик да питате или просите или умолявате. Уверено изразявайки намерението си би било много добре. Ако осъзнаете, че всъщност говорите с нещо, което е най-голямата и най-добрата част на собственото ви същество, толкова по-добре. Ако това е вярно за вас, можете да отидете напред и да заповядате така да бъде. Доверете ни се, когато ви казваме, че ГОЛЯМОТО ВИЕ няма да се притеснява изобщо, когато правите това.

И сега идва трудната част. Очаквайте го. Един популярен канал, треньор, и лечител казва: " очаквайте чудеса. " Това не е лоша идея. Друг казва: " Предполагайте, че ще бъде. " Това също е добро. Дори пеейки " Очакване " песента е добра. Но НЕ си позволявайте да се чудите дали ще стане. Ако искате, върнете се към всичко което искате и се разширете върху му или се насладете на вкусът, почувствайте, помиришете, и го погледнете. Това е ваше. Знайте това. И не се отказвайте от него един час преди да ви се случи.

Какво ще кажете за по-големи и по-добри неща? Е, създавайки един нов свят е наистина просто същото като създаването на къща, или кола, нова работа, или нещо друго. В крайна сметка, тази енергия с която разговаряте е създала вас, вашия свят, и целия космос. Вашето въображение по-голямо ли е от това? Така че можете да следвате същите стъпки, които ние току-що ви дадохме, представете си, фокусирайте се, общувайте, и очаквайте. Но какво относно пряк път? Всеки път когато научите нещо, вие в крайна сметка търсите по-лесен и по-добър начин, нали? Вие искате пряк път. Е, изненадващо, има един такъв. Но има уловка. Винаги има уловка, нали? Ето ни и нас.

Сега, на първо място, нека да ви кажем, че това е нещо, което всички вие си спомняте от много дълго време. Забележете, ние казахме, спомняйки си а не учейки. Нищо от това не е ново за никой от вас. Това може да не е било вярно преди, но е повече и по-вярно за всички останали на вашата планета сега, и особено за тези, които четат тези послания. Вие знаете тези неща на някакво ниво и ние само ви ги напомняме когато търсите знание. Ние не ви молим да прекарвате време и да полагате усилия старателно да въвеждате тези неща на практика като една група от посветени монаси от много отдавна и далеч. Прочетете ги. Позволете си да почувствате истината за това, което казваме, ако тя наистина резонира с вас. И след това се отпуснете в него и го оставете да ви води.

Налице е на първо място идеята, че всичко е енергия, енергията е съзнателна, и това е от което сте направени. Обсъждали сме това надълго и нашироко преди. Смешното тук е, че вашите учени продължават да се опитват да разберат как материята произвежда съзнание, когато процесът е точно обратният. Съзнанието произвежда материя. Но това не е нашата тема.

Сега можем да опишем енергията по много начини. Ние можем да наречем някои честоти от нея звук. Други ние наричаме светлина. Някои от тях са топлина. Някои от тях са мисъл. Някои радио. Някои това и някои онова. Но те са всички честота и те са всичко каквото ние наричаме светлина. Те са просто един спектър от честота, ако можете да си представите това. Така че, вие сте точно това. Вие сте колекция от различни честоти, които изразяват всичко от това кой сте вие, минало, настояще, дух, материя, емоции, цялото от това, което ви прави вие вие сте направени от това. Вие сте светлина.

Тъй като това е което сте вие, защо не се превърнете в най-висшата и най-чистата и ярка светлина която можете да си представите? Е, това е точно каквото вие всички правите, до най-доброто от вашето знание и умение. Вие правите. Така че нека да ви помогнем да увеличите тази способност и да върнете обратно вашето познание. Нека ви закараме в толкова висока честота, че всички неща които ние обсъдихме по-горе стават като каквото е аритметиката за професор по физика. На най-високата честота, на която можете да се издигнете, просто бъдете и възнамерявайки най-доброто е всичко което е нужно. Казано по друг начин, довеждайки  вашето любящо съзнание да поддържа и позволявайки му да влияе върху светът около вас е всичко, от което се нуждаете.

Вие всички сте готови да предприемете тази стъпка сега. Тя е в рамките на обсега на всички вас. Методът? Има буквално хиляди. Изберете този, който удря вашата камбана, както вие казвате. Ние със сигурност ще ви дадем един, но не се колебайте да използвате друг ако така изберете. Ние казахме, има и уловка, и ето я.
Уловката е, че трябва да се доверите на процеса. Това е процес. Трябва да му се доверите. Вие трябва да започнете от където сте. Това е пътят който вие всички търсите. Стъпката която трябва да предприемете е вашата следваща стъпка. Вие правите нещата прекалено много сложни. Продължавайте да продължавате. Вървете с потока. Направете това което виждате за правене. Вие сте точно там, където трябва да бъдете. Това е вярно за всеки и всички от вас. Ако вашата цел е да растете, тогава вие ще растете. Нищо не може да ви спре, освен вие самите.

Сега обратно към тези по-големи и по-добри неща за които ние говорихме. Вие ще намерите докато продължавате по пътя, които ние тъкмо обсъждахме, че честотата, която сте станали се е променила както е необходимо да се промени, като че ли е била срещната. Пряк път. Чисто и просто. Ти си промяната. Вие сте променителя.
Вие се учите да си спомняте кои сте и да не вярвате, че вие ​​сте това, което сте били научени че сте. Вие сте целия актьорски състав на тази игра, а не ролята в която сте в момента. Вие сте водещата дама, водещия мъж когато той се разболял, допълнителното във второ действие, което трябваше да бъде в последната нощ, когато те не се появиха., режисьора, и всички останали. И когато го погледнете от гледна точка на играещата трупа, можете да видите и да разберете всичко това.

Ние искаме да знаете, че вие вършите чудесна работа. Вие трябва да бъдете много щастливи със себе си, и вие ще бъдете, когато видите това което ние виждаме.

Ние казахме, че ще ви дадем един метод, един прост метод. Ние ще продължим с това следващия път, тъй като това стана достатъчно дълго, ние мислим. Да дадем някои мисли за това което казахме и приемането му, ако виждате че е подходящо. Както ние предложихме, просто се отпуснете в това. Играйте с идеите.

Добър ден.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони