Monday, April 14, 2014

Ащар говори чрез Филип: Контактът предстои5 април, 2014г.

Ние, вашето Галактическо Семейство сме в процес на организиране на физически контакт с вас. Това предстои. Контактите ще се осъществяват на индивидуално равнище и ще бъдат върху любимата планета Земя. Няма да има масови приземявания или взимания на борда на космически кораби. Ние ще посетим онези от вас, които са успели да повдигнат енергийните си вибрации до ниво, което отговаря на нашата собсвена енергийност. Подобно общуване изисква голямо приспособяване на енергийните ни носители/тела.

Нашите енергийни нива се различават значително и за да се справим с разликата, ние трябва да понижим до известна степен енергията си. Това е минималният допустим енергиен праг и престъпването му, би довело до сериозни вреди. Поради тази причината, вие ще ни виждате полвинчато.

Филип: Какво очаквате от нашите контакти и по какъв начин ще се осъществяват те?

Можем да ви уверим, че няма да се появим внезапно от нищото, да ви изплашим и предизвикаме неприятно усещане. Контактът ще се случи в ситуация, с която ще сте добре запознати. Всеки контакт ще бъде индивидуален и съобразен с вас и ще покрива собствените ви нужди.

Съществуват много възможности за постигане на целта ни за връзка с вас без това да ви изплаши сериозно. За някои контактите могат да се случат докато са на разходка или релаксирайки пред телевизора. При други може да се стане докато се подготвят за медитация в някое тихо кътче на дома. Вариантите са безброй, но винаги фокусирани върху вашето благополучие.

Въпреки че всеки контакт ще бъде индивидуален и пригоден за случая, всичките срещи с вас ще спазват основните принципи. Контактите ще се случват когато сте в будно състояние, а не по време на сън или медитация. Важното е да сте напълно събудени и заземени в своето тяло. Ще усещате с всичките си сетива. Ще се почувствате по същия начин все едно сте срещнали обичан член от семейството или добър приятел. Всъщност, Ние сме вашето семейство!

Ще имате възможността да направите снимки и записи. Моля, разпространете ги широко! Можете ли да си представите какво влияние ще окажат те върху процеса на Разкриването!? Мислете мащабно! Ние знаем колко обичате Себе си и не се съмняваме във вашата креативност в правенето на снимки с нас.

Съществува известно притеснение затова как ще общувате с нас.

Първо, ние сме също толкова нетърпеливи за среща и повторно обединение. Ние също изпитваме „нервност” и разбираме колко неспокойни можете да бъдете при появата ни. Вслушвайте се в сърцето си и следвайте неговите насоки. То ще ви подскаже перфектното поведение за целта.

Филип: Моят следващ въпрос е: „Кога ще се случи контактът?”

Както беше казано по-горе, той ще се случи когато повишите достатъчно своите вибрации и в най-добрия възможен случай.

Много контакти вече са се осъществили. Понеже все повече и повече от вас достигат изискваните енергийни нива, контактите ще се засилят изключително. Думите са недостатъчни да изразим дълбоката си радост от срещата ни „очи в очи”. Останете в мир и бъдете убедени в нашата безконечна Любов към вас!

От името на Галактическото Семейство, ваш брат - Ащар

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.comМелин разказа за своя контакт, можете да прочетете тук:

Съюзът с моя Пламък Близнак - Моят Личен Куест

1 comment:

  1. искам само някаква помощ - минимална (знания) за енергията от нулева точка, теле и хронопортацията, левитацията и антигравитацията.
    НЕ ми трябва т оръжия! НЕ искам да причинявам вреда. Искам само едно - истинска свобода...
    С уважение!

    ReplyDelete

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони