Sunday, April 20, 2014

Седмично послание на Хиларион 20 – 27 април 2014г.Възлюбени,
Във вас сега се случват много асимилации на енергии и пренастройване. Това може да създаде дискомфорт във физическите ви тела по много начини като болки и скованост в ставите, звънене в ушите, болка и чувствителност в различни точки на гръбначния стълб, чувство на раздразнителност, краткотрайно виене на свят, силни енергийни потоци в стъпалата, и списъкът продължава в зависимост от всеки човек и етапа на разширяване, който в момента той изпитва. Трансформирането на вашите физически, умствени и емоционални тела продължава по ускорен начин. Тези, които са начело на промените, са по-чувствителни към ефектите върху човешката операционна система и понякога чувстват, че никога няма да има край на чувствата на стрес, напрежение, тревожност, нервност и дискомфорт в областта на слънчевия им сплит. Това са симптомите на психическите ви сетива, които се отварят по-пълноценно и са настройвани.

Станете по-наблюдателни в ежедневието си и търсете фини следи, които известяват отварянето на разширените ви чувства и възприятия. Всеки от вас има различен начин за използване на разширените си възприятия и способности и най-важното е, че открива кои особени дарби са най-силният и най-естественият начин за вас. Тъй като по-висшите енергии продължават да проникват във вашата атмосфера, способностите във всеки един човек на планетата ще продължат да се разгръщат по чудесни и магически начини. Ще има временни неудобства, които трябва търпеливо да се издържат през този процес и няма как да ги заобиколите, трябва да преминете през тях. Има толкова много от вас, които имат способността да синхронизират честотите такива, каквито идват в атмосферата и това ви е от голяма помощ, защото вие сте способни по-лесно да интегрирате и асимилирате тези енергии и също така да действате като проводници за тези енергии, за да отидат те в кристалното диамантено ядро на Земята.

Като правите това, вие закотвяте Рая на Земята и поддържането на тази мисъл ще ви помогне да упорствате с усилията си. Важно е да прекарвате поне двадесет минути всеки ден в индивидуалните си духовни практики, по какъвто и начин това да работи най-добре за вас, за да можете да се синхронизирате с божествената си природа и да осъществите здрава връзка. За тези, които дойдоха на Земята, за да се издигнат в техните физически тела, целта е напълно да се интегрирате с божествената си същност. Това, разбира се, означава, че трябва да сте готови и да желаете да освободите ВСИЧКО, което не служи на тази по-висша цел. Всички мисловни и емоционални модели, които задържат съзнанието ви в по-ниските вибрации, трябва да се изчистят и пречистят в свещените огньове на пречистването. Ежедневното използване и асимилиране на Виолетовия Пламък е наложително за този процес. Ежедневното изчистване на чакрите ви също е задължително и то отнема само няколко минути от вашето време и намерение. Тази духовна хигиена е необходима за овладяването на по-низшите ви човешки склонности, за да можете да се проявите като разширената си версия на божествен човек с разширени мулти-измерни способности.

Ще има мигове, когато вашите отчаяния и напрежения ще се изразяват в ругатни, които не са от най-висока вибрация и когато се случи това, важно е да разберете, че това е екстремният ефект от енергиите, с които вашето физическо тяло трябва да се пребори, когато кундалини енергиите се издигат във вас. Важно е да отделите време да се пренастроите, когато изпитвате тези изблици и да сте мили към себе си. Починете си, балансирайте се отново и се отпуснете, пийте много вода и прекарвайте време навън в природата, абсорбирайки поне 20 минути пряка слънчева светлина. Призовавайте семейството си от светлина и помолете за напътствие и помощ, когато имате нужда от това. Ние сме тук до вас и вие никога не вървите сами.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони