Sunday, April 13, 2014

Седмично послание на Хиларион 13-20 април 2014г.


Възлюбени,

Сега е идеалното време да направите хубави неща за себе си, защото всеки един от вас е заслужил това! Починете си от рутината и направете нещо различно, защото това помага за внасяне на свежест и обновление за душата. За тези, които дойдоха тук да служат, това често е трудно, тъй като грижата за себе си е последното нещо от техния дневен ред. Това обаче е един от новите навици, които трябва да бъдат развити. Когато човек дава първо любов на себе си, любовта, дадена на другите, идва лесно и тече безпрепятствено от неограничаваната душа. Намирането на пътя през недоуменията и предизвикателствата на живота, които допълнително са украсени чрез големи вливания на енергии от небесните селения може да направи житейския опит интересен, но най-ценното е, когато се представят повече разкрития и записването им може да е от полза за по-късен преглед и размишление.

Светът сега е обсипан с множество предизвикателни събития, които се надпреварват за вашето внимание, и е важно да ги анализирате от гледна точка на това, което чувствате в сърцето си. Ако има нещо, което можете да направите за някое от събитията, като например изпращане на Светлина и молитви в тези ситуации, тогава с всички средства правете това редовно. Ако обаче, това води до връщане на моделите и ценностите на стария свят, които ви ограничават и снижават енергията ви, бъдете внимателни относно изчистването им от съзнанието ви, защото те не ви служат във вашето ново начало на нов начин на живот на Земята. Заменете тези модели с подхранващи и жизнеутвърждаващи мисли и навици, даващи сили на онези концепции, които ви помагат да се придвижите в живота, който винаги сте мечтали да живеете. Вие сте творецът на всеки аспект от живота си и насърчавате всичко добро, което желаете да изпитате в него, то ще ви служи добре. Освободете всичко, което ви дърпа назад от живота, който ви е писано да живеете.

Всеки ден отделяйте време да благославяте всеки и всичко около вас. Като развивате ежедневно този нов навик на съществуване, вие създавате нови шаблони на мисъл-форми, които са отражение на по-висшата визия, която желаете да видите закотвена в новата реалност. С времето ще откриете, че това носи благословиите, които изпращате за други да посетят собствената ви реалност. Вие на практика носите рая на Земята и това наистина е нещото, заради което сте тук. Това, което изпращате навън във Вселената, се отразява обратно към вас и когато живеете и въплъщавате по-висшата версия на живота си, вие позволявате на онези около вас да правят същото, защото, винаги помнете, че вашето енергийно поле се простира на много мили във всички посоки и докосва всичко живо в обсега си. Вие не сте тук, за да вършите сами тази работа, вие сте тук, за да сте в единство с други Служители на Светлината, когато вършите тази дейност, което създава по-голямо поле на Светлина, влияещо на всичко живо по тази планета.

Да, има мнозина, които все още са под въздействието и влиянието на по-ниските енергии на предишните цикли и това, което се случва, когато заедно с други Служители на Светлината насочвате ежедневно вниманието си в новите мисловни шаблони на доброта, щедрост, споделяне, грижа, изобилие и просперитет, е пренастройване и обновяване на съзнанието на човечеството в тези качества, които вие въплъщавате. Вие сте разбивачите на шаблони и също така създателите на шаблони. Вие създавате света докато се придвижвате през ежедневното си съществуване. Ако всеки човек на Земята поеме отговорност за собствените си действия и всичко, което създава той ежедневно, славният нов свят би се проявил много по-бързо.

И така ние молим да продължите да работите със себе си, за да създадете промени в мисленето си и действията си, а това на свой ред създава промяна в съдбата всичко живо на тази планета. Вие сте това важно нещо в цялата схема на нещата и ето защо ние искаме вие да обичате и уважавате себе си всеки ден. Изворът на живота във вас не бива да се остави да пресъхне, а трябва да се обновява редовно с желание и ентусиазъм, за да зарежда батериите ви, така да се каже.


До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credits, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони