Monday, April 28, 2014

Слънчевото Затъмнение - Издишването на Новото Дихание на Сътворението


Снимка: Мелин (пещера Мерлин)

Ом Шаром, Ом Шаром
http://www.melinelafont.com/?deeplink_referrer=socialB_facebook#!April-Eclipse-Exhale-of-the-new-breath-of-creation-/c112t/DDD27A93-E460-40DB-A43C-3D03B8187182
Тъй като продължаваме да се издигаме напред и назад, от вътрешността навън, от вътрешното пространство на сърцето към друга ваша реалност ~ нека всички пеят и скандират блаженството и радостта от вътрешността на нашето същество. Дълбините на нашето ядро, Сол (Слънце), което определя кои сме ние като Божествена искра.

Ние сме обединението и усилването на нашия Божествен Аз в това съзнание и Това Е Така.

Слънчевото Затъмнение е входящо в този момент и това ~ отново ~ ще доведе обединението със Себето, увеличавайки това, което ние вече сме определили да бъде и започвайки приемането на целия портал на Кардиналния Кръст и Кървавата Луна в този месец април. Друго вдишване е поето от Източника, който е нашето божествено същество, и това затъмнение ще бъде Издишването на Новото Дихание на Сътворението.

Това издишване ще ви покажа още повече кои сте и ще отрази това, което сте предприели да изпитате и да бъдете в този момент на Сега. Това е един красив подарък от сътворението и е подбудител и Божествена искряща енергия, която води всичко към светината. Всички истини са разкрити в този момент, и така вашата собствена истина за това, кой сте в момента също така е обект на специално внимание.

Ще има по-малко и по-малко място за илюзията, така че, когато е налице илюзия и осъждане на нещо, което не сте в тази реалност, стените ще паднат и истината ще влезе във вашата реалност чрез силен приток на яснота. Колкото повече има задържане към вашата убеденост и илюзия, толкова повече хаос ще бъде представен във вашата реалност, тъй като тази илюзия не може да се поддържа вече поради входящата космическа осъзнатост, която се възражда на тези нива.

Точно в този момент, от всички нас - Пазителите и "проветителите", зъмния екип и Светлинните работници, се иска да пристъпим в нашите роли да запазим балансът в себе си, така че да можем да бъдем в услуга на тази част от колектива, която се пробужда в този момент. Има голяма вероятност тези ново-пробудени да се пробудят в голямо объркване, тъй като има много хаос, който идва на повърхността благодарение на всички скрити пропаганди, които не могат да се разиграват повече.

Време е да се предадем на Божествения план и да се доверим на нашито божествено семейството на Светлината, включително и на себе си. Време е да си сътрудничим заедно като едно семейство, защото ние сме в разгара на ОБЕДИНЕНИЕТО, съюза вътре в себе си, както и с другите "нас". Прекарвайте по-малко време съсредоточени върху това, което не работи ~ ние правехме това в продължение на толкова дълго време, пуснете го сега ~ и започнете да изразходвате енергията си върху това, което искате да видите проявено и създайте съюз отново, не разделение.

Разделянето вече е ясно за нас, нека сега да започнем да се движим далеч от това, което вече е ясно за нас и се стремим към това, което е все още непознато в този живот. Направете я ваша реалност от сърце и станете това, което се стремите да бъдете и да изпитате. Съюза е обратното на разделението и затова трябва да се стремим към това Обединение. Това затъмнение ни помага в това осъзнаване и този процес на обединение. Тo носи нови Измерения и реалности върху това поле и в нашето осъзнаване чрез съзнанието.

Това е Божествен миг и подарък, който ние трябва да прегърнем и също да сме благодарни за желанието му да съществува в подпомагането на нашия съюз и Възнесение. Виж доброто във всичко, което се разгръща в този момент, защото е ценнен наистина. Вижте го от гледна точка на това как отново довежда всичко в съюз, тъй като пробужда много души за усещането и знанието, че всички сме Едно, чрез чудене и търсене на тяхната истинност.

Всичко функционира като подбудители, отражения и огледала, и така, когато сте влюбени в същество, вашите действия ще излизат от любов. Тогава няма да има съдене, нито негативни мисли за другия, нито за себе си.

Има много неправност, изпитвана в умствените и емоционални тела в този момент, което ни води до реалността на емоционалния боклук. Най-малкото движение, мисъл или дума, незабавно се изживява като несправедливост и е адресирано, нападнато или обвинено. Ние реагираме силно на тези въпроси тези дни и сме склонни да играем ролята на жертвата тук. Това е процес на очистване на емоционалното тяло и фина настройка към по-високо измерените изживявания на вашето Себе, тъй като то се слива с по-въсшето ви Аз като Източник.

Това отново ни дава големи възможности и уроци да функциониратаме в съюз, а не в раздяла. Виж себе си в мен и аз се виждам в теб ~ това е нещото, с което се занимаваме в този момент. От тази гледна точка, ние никога не трябва да съдим или атакуваме наше друго Аз.

С любов, скъпоценни сърца.

Ehyeh Asher Ehyeh Méline Portia Lafont

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


На 29 април 2014 в 06:04 GMT – Пръстеновидно Слънчево Затъмнение на 08°51' в Телец.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони