Friday, April 25, 2014

... знайте че не сте оставили нищо недовършено. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил и Съветите

light12
Ние говорихме в последното ни съобщение за начини, методи, за да увеличите вашите честоти. Ние ще извадим на преден план някои от тях днес. Нека заявим предварително, че ние няма да ви дадем нещо което е ново. В края на краищата, вие сте били по този път в продължение на хиляди години и много начини за постигането им са били разработени. Вие бяхте тези, които ги разработиха. Така че ние ще поразбутаме спомените ви. Ние можем да ви подхърлим една мисъл или две относно тях, така че може да има и други начини на мислене, които не са обмислени, но практиките са много, много стари. Те са добре използвани. По начина на прокарване на пътека през гората, това е част от тяхната ефикасност. Не е необходимо да се преоткрива колелото. Не е необходимо да се маркира нова пътека.
 
Ние ще говорим за светлина, която е високо честотна енергия. Ние ще говорим за заземяване. Ние ще говорим за вашите възприятия и разбирания. Ние ще Ви препоръчваме да започнете ежедневна практика, ако в момента не разполагате с такава. Ние също така препоръчваме да не се наказвате за липсата на такава или за липсващ един ден в ежедневната ви практика, ако имате такава. Не забравяйте, цялостната цел е да се повиши вашата честота и наказвайки себе си със сигурност няма да ви помогне за това. Нека да започнем.

Ние споменахме светлината като честота на енергия. Ние сега ще ви напомним, че наскоро сме говорили за цялата енергия бъдейки общ спектър и това, което възприемате като светлина, тъй като е част от този спектър, както е и звука, топлината и т.н. Но за целите на тази дискусия, нека да опростим нещата отнасяйки се към светлина, енергия, любов и " земята на всички същества" като към синоними. Ние ще направим изразите взаимозаменяеми.

Беше казано от много източници, и правилно, че сте в процес на увеличаване на капацитета на вашето физическо тяло, за да задържа по-високи и по-висши честоти и количества от тази светлина, която ние току-що определихме. Ако сте на тази планета в този момент, вие вече сте успели да направите доста от това. Някои го правят доста добре и безболезнено. За някои това е проблематично. Ние сме се постарали да споменаваме често употребата на приемане, благодарност, намерение, заземяване и т.н. като начин за свеждане до минимум на последиците върху вашите умствени и физически същности. Някои които имат проблеми дори не подозират нищо от това което обсъждаме. Други, в тяхното бързане да постигнат своите цели, са " отхапали повече, отколкото могат да дъвчат ", както казвате. Възможно е да наваксат, и е възможно да се набере интензивността обратно. Това са нещата с които ние можем да ви помогнем.

Ние също така споменахме заземяване. Ползите от това трудно могат да бъдат надценени. Има много начини това да се насърчи сега, от простотата на ходене бос по земята, до относително скъпи " заземяващи " движения и неговите си продукти. Всички тези неща са доста полезни. Това, което искаме да споменем сега е че ще трябва да центрирате себе си в сърцата си и след това да визуализирате връзка между вас и вашата планета толкова често, колкото можете.

Връщайки се към темата за самата универсалната енергия, ние искаме да обясним на едно място някои понятия, които са били споменати скоро преди, за да се втвърди разбирането и да го разширите малко. Светлината, енергията, изцелението, безусловната любов и т.н., които една голяма част от вас призовават всекидневно са единство. Това е, в неговата пълнота, АЗ СЪМ. То е съзнателно. То е интелигентно. И вие, във вашите различни начини за призоваването му, повишавате честотния подпис на всичко около вас, докато повишавате собствените си честоти. Позволете ни да повторим това, докато вие повишавате собствените си честоти.

Вие можете, разбира се да насочите светлината която призовавате към нещо или някой когото изберете, но вашето просто призоваване ще промени вас и всичко останало, също така добре. Вие можете да го извикате, да се топлите в него, и да бъдете в мир, и да знаете че не сте оставили нищо недовършено. То, както е добре извесно, ще следва вашето намерение. Можете да изпращате концентрации от него на части от вашите собствени физически същества, на емоции, на други места, други хора, други неща, или дори ситуации. Това, което не може да направите, е да определите резултатите, които са в опозиция на свободната воля на другите, или че това би нарушило избраните от тях пътища и договори. Би било далеч по-добре за вашия собствен напредък да позволите на самата светлина да разбере какво е необходимо, и това е гледната точка, която ние искаме да заявим с целия този параграф.

Също така, моля да разберете, че когато отделите време да правите тези неща, вие не толкова много довеждате вашите водачи, учители, и какъвто термин вие лично имате за Божественото по-близо, тъй като вие докарвате вашето осъзнаване в привеждане в съответствие с това, което вече е около вас и част от вас. Отново, нека да повторим. Това е част от вас. То никога не е някъде другаде. То никога не си отива. Ние никога не ви чуваме. Ние никога не знаем как се чувствате. И вие НЕ сте съдени, с изключение, както сме ви казвали преди, от вас самите.

Ако сте започнали да четете това, вие сте много вероятно един от тези, които са на техния път на възнесение. Тъй като сте прочели дотук, ние сме сигурни, че сте. Така че нека сега да изразим нашите дълбоки благодарности за вашата служба на Цялото и да ви уверим, че сте обгърнати в любов и голяма благодарност. Ние ще продължим нашия диалог друг ден.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони