Friday, April 11, 2014

СаЛуСа – 11 април 2014г.


Идваме отново, за да ви кажем, че нещата скоро ще започнат, тъй като Любовта и Светлината продължават да се установяват силно на Земята. Всеки от вас може да се възползва в известна степен от тези промени и ние приветстваме вашето усърдие да постигнете пълен успех. Ние постоянно наблюдаваме събитията на Земята и бихме ви уверили, че всичко работи много добре. Ние, така да се каже, държим всичко в тайна и въпреки това отбелязваме много добър напредък. За онези, които следят нашите доклади, излизащи чрез различни източници, се появява картина, която трябва да посочи доколко сме постигнали голям напредък.

От много години насам нашите кораби са близо до Земята и това е начин да ви гарантираме, че се грижим за вас. Понякога трябва да позволим на кармични ситуации да се развият към завършването си, по този начин позволяваме изчистването на много карма. Някои гледат на разрушението в Сирия и на огромната загуба на животи и се чудят дали всичко това е било необходимо. Ние бихме казали „да”, защото ситуацията освободи толкова много карма и позволи на много души да се придвижат напред. Разрушението би изглеждало масово, но имайте предвид, че именно негативните енергии са тези, които са изчиствани. Когато пристигнем на Земята - събитие, което ще бъде обявено в близко бъдеще, ние ще работим с вас, за да изчистим всички райони, унищожени от войни и можем да ви уверим, че всички следи ще бъдат премахнати и всичко ще бъде възстановено до изначалната си красота.

Ние можем да трансформираме райони към девственото им състояние, ако е необходимо, незабавно. Това ще са вълнуващи времена и ще са най-удовлетворяващи след векове на смърт и разрушение. Със сигурност можем да заявим, че нищо не ще се намеси в плановете ни да възстановим Майката Земя. Така че не се притеснявайте излишно за това как ще стане възстановяването, тъй като с нашите технологии и опит ще стане сякаш незабавно. Назад във времето Земята наистина беше Рай, който ще се върне. Бог постанови, че ще има край на войните и на безсмисленото разрушение, което те причиняват. Така че, каквито и предизвикателства да трябва да изпитате все пак, имайте предвид, че ще видите и изпитате чудесно затваряне на последния цикъл.

Поради това, че хората на Земята имат по-голяма свобода да пътуват, загадките на другите раси станаха известни и в крайна сметка осъзнавате колко много си приличате. Хората търсят щастие и мир и именно тъмните сили са тези, които умишлено поддържаха ситуация, която постоянно водеше към войни и размирици. Това вече се променя и със смесването на различните Раси хората осъзнават, че в действителност има само една Раса на Земята – Човешката Раса. Даже като сте се въплъщавали в много различни държави заради вашата еволюция, вие придобихте разбиране за различията – че Всички Са Едно. В по-мащабната картина всички вие сте Богове, но това засега е потенциал, все пак вие ще възприемете тази истина.

Вие не сте тялото си и все пак то е средството, което използвате, за да придобиете опит. Въпреки това, в случай на смърт, вие ще се преместите в по-висша версия на това, което не остарява или е обект на опустошенията на времето. Всъщност то ще е идеална версия на предишното ви тяло, но в по-висша вибрация. Бъдещето ще е пълно с много приемливи изненади и не на последно място способността ви да изпитвате свобода да определяте собственото си бъдеще и да избирате опитите си. Пребиваването на Земята в по-ниските измерения имаше своите възходи и падения, но ако използваме вашата терминология – това е бърза писта към Издигането. Никъде другаде вие не бихте могли да еволюирате с такова бързо темпо и бъдете сигурни, че много души с готовност биха си разменили местата с вас. Може да изглежда невероятно, но вие сте наистина привилегировани да имате възможността да еволюирате в по-ниските измерения.

Също така бъдете наясно, че вие носите само малко количество знание в сравнение с истинския си статус. Вие сте далеч по-велики, отколкото си представяте, но с времето ще”пораснете” в много по-висше ниво на съзнание. На Земята вие сте силно ограничени и част от предизвикателството ви беше да откриете истинската си същност. След като започнете да осъзнавате, че съзнанието ви е ограничено и все пак то няма граници, вие бързо ще еволюирате с изненадващо темпо. Казваме ви всичко това, защото е време истината да се направи известна. Следователно вие можете да се устремите толкова високо, колкото искате, тъй като буквално всичко е възможно, що се отнася до вашата еволюция.

Да си Човек само по себе си е забележителен опит, но можете ли да си представите какво е да си Ангел. Наистина, какво е да си дясната ръка на Бог, в състояние на чисто съвършенство. Вие сте твърде дълбоко в по-ниските измерения, за да „почувствате” какво е в по-висшите, но това ще ви се случи с времето. Както трябва да разбирате, няма нужда да ограничавате амбициите си, тъй като всички души бавно се връщат към Божеството. Може да е прекалено да очакваме от вас да поемете такива възможности, но ние наистина искаме ви накараме да осъзнаете, че имате неограничен потенциал.

Идвайки на Земята още веднъж, направете това, което можете, за да помогнете на други души в тяхното пътуване. Преди всичко Вие сте Едно и всички сте в различни етапи в пътуването си към дома. Споделяйте знанието си където и да знаете, че то може да бъде прието и разбрано, но не претоварвайте друга душа, защото понякога всичко, което е необходимо, за да помогне за пробуждането им, е намек или идея. Дълбоко в себе си всяка душа знае Истината, но тя беше замъглена или умишлено скрита, за да се позволи фокусиране върху необходимите опити. Така че никога не предполагайте, че познанията или интелигентността са показатели за етапа на еволюцията на душата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение срещата си с вас на Земята и това да съм в състояние да ви помогна да ускорите напредъка си. Вие ще бъдете просветени по-цялостно по отношение на това, което пази бъдещето за вас и ние можем дори да ви дадем да надзърнете в него. Ние използваме технологии, които наистина ще ви изглеждат чудотворни и следователно ние можем да се справим бързо с проблемите ви на Земята. Възстановяването на планетата до девственото и състояние е един от приоритетите ни. Въпреки това, нашите ресурси са практически неизчерпаеми и имаме милиони кораби, които да призовем, ако имаме нужда от тях. Предстоят велики времена и бъдете сигурни, че ще ви поканим да ги споделите с нас. Така че вървете напред с пълната увереност, че всичко ще се развие не само според очакванията ви, но даже отвъд тях. Оставям ви с моята любов и благословии.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
 
Превод: TaunoYou can subscribe to the mailing list for these messages by going to www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html   Left Click on the heading “Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You will receive a confirmation if you have been successful. You can also “unsubscribe” from the same page.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони