Sunday, April 27, 2014

Седмично послание на Хиларион 27 април – 4 май 2014г.


Възлюбени,

Всички хора на Земята са в процес на трансформация на всяко ниво. Човешкият живот, какъвто те го познават, се променя и от тези промени произлиза начин на живот, който ще е далеч по-добър за всеки. Това не е лесно време през процеса, следователно има необходимост от вяра във визията за по-добър свят за всички. Със сигурност външният свят не отразява по-висшата визия през тези времена, когато той преминава през промените, но той вече е шаблон на по-висшите нива на живот. Именно тук започват всички промени и след това работят на физическо ниво. Човечеството като цяло избра промените, които се случват и някои промени стават изведнъж, а други ще изискват по-дълъг период от време. Трябва търпение за тези от вас, които са работили в тази област много години.

За онези, които са в процеса на взаимодействие с по-висшите си аспекти, задачата е да станат висшите си аспекти. Всичко, което не е от най-висш израз във всеки човек, сега се отправя към повърхността, за да бъде разпознато, да учи, да бъде благословено и освободено. Когато човек е освободен от дълго скритите аспекти от себе си, които живеят в самите му клетки, важно е да се практикува прошка към себе си и към всички други, с които сте имали взаимодействия през целия си сегашен живот и към всички други, за които може да изплуват спомени през този процес. След искрена прошка идва постъпване на повече Светлина в клетките на човек и за да поддържа тази Светлина, човек се превръща в такъв, който постоянно благославя всички хора и всички ситуации, които може да изникнат. Именно в практикуването на това се случва тази по-висша връзка с по-висшите аспекти на човека.

По пътя към майсторството, човек учи практикуване на съществуване като посланик на Създателя във всяка мисъл, дело и действие. Човек става безусловно обичащ целия живот около себе си. Повече няма никакво място за тайни мисли и присъди в ума на всеки човек, когато той взаимодейства с другите. Човек трябва да стане отворена книга, честен и прозрачен във всичките взаимоотношения с другите. Това през тези времена е трудно предизвикателство за всеки един от вас, които сте на пътя, така че се изисква мъдрост и проницателност във всичките ви взаимоотношения с другите. Освободете всичко, което можете и нека проницателността да е ваш водач през времена, които носят изпитания. Нека любовта и благословията да бъдат постоянният ви рефрен в мисловните ви процеси. Ето как ние, които се издигнахме, се освободихме от по-ниските влияния, които ни обграждаха.

Ние също живяхме в дуалността далече от другите, така че можехме сами да станем майстори. Онези, които четат това, нямат тази опция. Повечето от вас вече придобиха това майсторство в други места и животи, така че имате капацитета в себе си да вървите по пътищата на този свят и да не бъдете част от него, обаче, изисква се постоянна бдителност и дисциплина. Не се отказвайте от този процес, защото онези около вас избират да действат по начини, които не са изрази на божественото. Благославяйте, благославяйте, благославяйте всичко и всеки около вас в мислите си. Това е работата ви в моментите на сега и вие можете да я извършите, имате капацитета да направите това.

Продължавайте да намирате време да правите хубави неща за себе си, слушайте извисяваща музика, глезете се с прекрасен десерт от време на време, разхождайте се дълго сред природата, празнувайте всяка малка победа, която сте отбелязали, когато започвате следващите стъпки от пътуването си. Около вас има много красота и като се превърнете в тази красота и като чувствате абсолютната радост, признателност и благодарност в сърцата и умовете си за тези мигове, вие помагате за закотвянето на тези чувства на планетата ви. Такова е естеството на вашата работа, чудесно, нали?
До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони