Wednesday, April 25, 2012

Message from Yeshua ~ Be in the Light ~ As Channeled through Fran Zepeda ~ 4.20.12Здравейте, скъпи приятели, има още много какво да се каже за Възнесението тези дни, тъй както и ще стане. За някои концепцията е малко абстрактна и за тях е необходимо да проявят въображение, за да я разберат и приемат. Но както знаете, в действителност това не е концепция. Това е вашата Реалност, която стои пред вас и е завладяла цялото ви сърце и влияе на мирогледа ви и която е толкова привлекателна и в същото време все още плашеща някои от вас.

Докато времето следва хода си, вие сте подготвяни и затрупвани с толкова много силна светлина и любов, че тя се превръща в естествена среда, в която вие плувате. И това е добре, защото краката ви са мокри, така да се каже. Завесата е повдигната, скъпи мои, и вие сте готови за това начинание, имате всички необходими инструменти на ваше разположение и винаги ще ги имате.

Вече са открити, както ние казваме.Навсякъде около вас има Промени. Те стават все по-осезаеми, по-ясни за мнозина. За вас става все по-присъщо да се проявявате в няколко измерения едновременно докато оставате съсредоточени върху физическите си нужди на момента, да се обръща внимание на Настоящия момент, който е изобилие от възможности.

Отделете малко време сега, за да поразмишляваме над някои въпроси, които ви се представят с толкова много Любов и внимание: Какво усещате в сърцата си в този момент, скъпи мои? Какво има дълбоко вътре в сърцата ви? Усещате ли сиянието на Любовта?

Така ли изглежда, както ние я описваме? Обхваща ли и вашето съзнание?Добре, ние сме на една и съща вълна; ние всички получаваме все повече от това, което води до Единното.

Всички ние сме скроени по един и същи начин, така да се каже, всички вие и всички ние, които пребиваваме в Духовния Свят, заедно с вашите Галактически сестри и братя; ние всички сме заедно в това, тъй като ние ви помагаме в процеса на подготовка за Възнесение на Майката Земя, вашата любима Гея, което се случва абсолютно по график.

С всички възможни средства изсипвайте вашата Любов и Светлина ежедневно, минута по минута, в Нейното Сърце, така, както вие поемате изпратената ви Любов и Светлина.

Бъдете толкова заземени в този момент, колкото ви е възможно, изпитвайки дълбока признателност за живота, който ви е бил даден, както и за всички подаръци, които са ви дарени, под формата на възможности за растеж всеки ден. Независимо дали те са неприятни или некомфортни, те са подаръци за вашата трансформация.

Моля приемете ги безрезервно и ги трансформирайте с Любовта и Светлината на вашата Душа, които стават още по-ярки, ако се освободите от тежестите, които ви задържат в развитието ви и ви дърпат надолу.Ние ви поздравяваме за вашата смелост и постоянство, скъпи мои. Само вие, които сте избрали да бъдете тук през този велик период от време, имате всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата.

И вие ще я свършите, ще събирате все повече и повече около вас, за да им помогнете да се събудят и да застанат редом до вас в това начинание, както сте планирали, в това славно начинание на извисяване и трансформация. Вашият любящ брат, Иисус.
Channel: Fran Zepeda


Website:
http://franheal.wordpress.com/2012/04/20/message-from-yeshua-be-in-the-light-as-channeled-through-fran-zepeda-4-20-12/
 
Translator: CAP  

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони