Monday, April 23, 2012

Команда Ащар – 19 април 2012г.


Команда Ащар – 19 април 2012г.

 


Поздрави от Команда Ащар, Вашите лидери решиха и ние имаме ключова дата за Разкриване.

Нашите съюзници работиха добре през това време, за да постигнат този успех.

Ние сме доволни от това постижение, което е от всички нас. Съобщението ще бъде дадено от Президент Обама през предстоящите дни, а това ще шокира много хора, които все още мислят, че нашето съществуване е резултат на нечие въображение.

Ние молим тези, които вярват на думите ни, изпращани чрез нашите канали от дълго време, да ги успокоят. Ще има много въпроси, на които ще трябва да се отговаря. Ще има поток от хора, които ще искат да вземат участие в основни политически конференции, търсейки обяснения на причината за толкова продължителната секретност.

Ние ви молим да останете спокойни и да вярвате в Бог. Ще бъдат взети подходящи мерки спрямо тези, които укриваха такава информация от вас, тъй като тя винаги е била разпръсвана навсякъде и все пак мнозина отказваха да повярват в нея, въпреки че има толкова много доказателства.

Нашата история е отбелязана на вашата планета чрез нашите строежи. Като малък пример ще споменем Великденския остров… Нашите отпечатъци съществуват навсякъде и това е неоспоримо.

Онези, които принадлежат към заговорниците, планираха начин да въведат някои извинения за вас, по отношение на следите, които оставихме, когато вашата планета навлезе в карантина. За известно време плановете им бяха успешни. Всеки от вас има следа върху историята, тъй като вие служехте на двете страни.

Сега имате божествената възможност да се издигате постоянно в Светлината. Възлюбени мои, годините на чакане дойдоха до своя край и с тях радостта от завършената задача. Сега няма нищо, което да спре вълната от информация, която ще се разпространява по земното кълбо всеки ден.

Помнете, че нашето присъствие ще бъде възможно само с вашето „одобрение”, защото планетата е ваша и ние се нуждаем от вашето разрешение, за да се приземим.

Ние обхващаме всичко, което ви е било казано през седмицата и отново казваме, на път сме да осъществим големи показвания над всички Европейски градове. Ще летим над основните градове, показвайки се и имайки винаги Кораб – Майка наблизо. Ще покажем, че сме добре организиран екип, работим в синхрон и няма нищо, което да попречи на работата ни.

Тъмните сили вече знаят за такива събития, но няма нищо, което може да ни спре, защото ние имаме по-висши надеждния да неутрализираме всеки опит, който би навредил на нашата презентация, по мирен начин.

В някои случаи, те ще се опитат да създадат страх чрез излъчвания по телевизията и молейки ви да подкрепите тяхната атака.

Някои хора ще ги подкрепят, но това ще е само малка част в сравнение с хилядите хора, които ни очакват с отворени обятия. Ние няма да дойдем, за да се бием и никога не ще се уморим да заявяваме това.

Ние ще дойдем с мир. Знайте, че имаме необходимата технология, за да предотвратим всеки опит за атака срещу хилядите кораби, които имаме, без да причиним загуба на живот. Ние можем да неутрализираме ракети/ракетни изстрелвания, както наскоро направихме в Корея…Ние просто можем да предотвратим използването на определени оръжия срещу нас.

Нашето оръжие е силно, но по никакъв начин ние не бихме го използвали, за да застрашим живота ви. Знайте, че ние уважаваме Живота.

Очевидно във вашия свят всичко е спокойно, моля бъдете с мир в сърцата си, когато Създателят даде зелена светлина за започване на тези събития… Скъпи Души от планетата Земя, ние буквално сме сред вас.

Ние очакваме с нетърпение обявяването, което ни беше обещано, тъй като получихме информация от нашите съюзници, че това ще бъде в деня „Х”.

Очакваме това с нетърпение и молим всеки един от вас да вибрира в Светлината, защото когато се случи това, нищо няма да спре вълната от информация, която ще се разпространи.

Изпращаме любовта си към всички вас на Земята Бог ад ви благослови Ние сме Вашето Семейство от Звездите. Всички Ние сме Едно


Канал: Габриел


Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони