Monday, April 30, 2012

The Star Elders via Aluna Joy: Earth Grid Update, Apr 26Земната решетка се преустройваЗвездните Старейшини с Алуна ДжойСедона, Аризона, 04.20.2012От самото начало на 2012 г. започнаха да идват енергии, породени от усещането, че нещо става, сякаш сме в космически кораб, който е извън контрол.

Темповете на пристигане на тези енергии, накратко казано, спира дъха ни. Но когато се заслушаме в мелодията, извираща дълбоко от сърцата ни, ние установяваме, че сме изключително развълнувани и така, сякаш вече сме пристигнали. Тази превъзбуда, която ни е липсвала толкова дълго време, се усеща вече във въздуха и ни кара да се чувстваме добре.

Всъщност Земята се променя, и това става във всички части на изцяло новата и новата и решетъчна система. Тектоничните плочи също се пренастройват на магнитно ниво. Така че намирането и заставането в нашите центрове става все по-трудно. При по-чувствителните хора към Земните енергии се появяват някои симптоми като леко гадене, сутрешно неразположение, леко постоянно главоболие, което сякаш не желае да си отиде, и обриви или пъпки около областта на сърдечната чакра.

Това са временни състояния. Вие изграждате в момента ново тяло. Учените знаят, че телата ни заменят всяка отделна клетка на всеки седем години. Това, което преживяваме сега с ускорени темпове е клетъчна регенерация на нашите физически и светлинни тела. Това ще бъде изключително нов и цялостен начин на това да Бъдем. Това, което се случва, ще ни накара да се чувстваме малко странно за известно време, докато този процес приключи напълно, но ние не очакваме тази интензивност да се облекчи в скоро време. Твърде много има още да се извърши; регулации на стари непотребни вече вещества, както и на съвсем скорошни трансформации. Не съдете вашия процес, както и процесите, които се извършват у другите. Осъждането и духовната арогантност нямат място в тези времена. Всичко е перфектно огледало на Господ…. Включително и Вие. Запомнете ….

Това, на което се съпротивлявате, никога няма да ви освободи, така че позволете да бъдете понесени от потока и се слейте с този процес. Пак ви повтаряме, на това, на което се съпротивлявате, никога няма да ви освободи. Позволете на историята ви да се разгърне. Запомнете, че това, което сте били и сте преживели, добро или лошо, ви е довело до това, което сте в момента. Дори само един бърз поглед назад ще ви припомни колко много сте се развили. Не виждате ли колко много сте еволюирали! Не забравяйте това. Ние смятаме, че вие ставате все по-способни да се справите с илюзиите на този свят; като несправедливост, нечестност, въпроси, свързани с почтеността, семейни драми и други взаимоотношения, а триизмерният свят не работи както е необходимо.

Всичко това се усеща като една безкрайна ретроградна ситуация от вас. Но пак ви казваме, това е временна ситуация. Сега ние усещаме много по-силно и ясно тези неща, защото вече сме в нов свят, където не съществуват тези илюзии. ДНК-то ни се учи да балансира и реорганизира това противоречие на честотите.

Единственото нещо, което сега ни стои на пътя, е нашият собствен ум.Интензитета на енергията е възможно да ни накара да пожелаем да пропълзим в някоя пещера и да го изчакаме там. Но ние не правим това. Ние продължаваме да стоим с всеки изминат ден непоколебимо на Земята, да вдишваме и издишваме, и даваме най-доброто от себе си, за да останем в нашия център, където и да се намира във всеки даден момент. Всичко около нас се променя и изменя по невероятен начин интензитета на скоростта си. Ако се опитаме да се скрием, или да реагираме според старите ни възгледи, нищо няма да се получи.

Трябва да останем включени. Трябва да участваме в този грандиозен процес на разгръщане на Новата Земя, човешкото пробуждане и обединението на колективното съзнание. Ето защо вие дойдохте тук. Вие пожелахте това. Земята получава нова решетъчна система и ние се обновяваме, за да синхронизираме честотите си с тази нова решетка.

Това ще настъпи чрез промяна на системата ни за ориентация, с получаването на нов сърдечен център и ново тяло. Нека сега просто кажем, че все още има какво да изядем в чиниите си.

Освен това, магнитното изместване на полюсите е напълно възможно да стане по-рано от първоначално планираното. Изместването на магнитните полюси не е никак преувеличено, както мнозина смятат. Геолозите знаят, че Земята и Слънцето са променяли магнитните си центрове много пъти.

Това по никакъв начин няма да създаде големи физически промени от световен мащаб на земята. Някои експерти смятат, че изместването на магнитните полюси ще се случи в началото на Май…. Тук има някои линкове, ако желаете да прочетете повече.

 „Японския HINODE екип казва, че през май 2012 слънчевият северен полюс ще достигне нулевия градус и ще се трансформира в множество положителни полюса … и на върха на всичко, това се случва една година по-рано от очакваното време.”

http://sincedutch.wordpress.com/2012/04/22/4212012-solar-poles-to-flip-next-month-1yr-early-will-become-quadri-polar/

Националната астрономическа обсерватория на Япония …”

Окончателното преобръщане на полюсите на северния полярен район ще се състои след около месец, или още по-точно през май 2012, една година по-рано от предварително прогнозираното време.

http://hinode.nao.ac.jp/news/120419PressRelease/index_e.shtml

Геофизичният Национален център NOAA :

„ смяната на полюсите се ускори значително.”

http://modernsurvivalblog.com/pole-shift-2/alarming-noaa-data-rapid-pole-shift/

Магнитният полюс се премества с 40 мили на година, това може да означава сигнали за обръщане на полюсите.”

http://www.mnn.com/earth-matters/climate-weather/stories/magnetic-north-shifting-by-40-miles-a-year-might-signal-pole-r

Нашето тяло се развива, във всеки смисъл на думата, доста по-бързо в настоящия момент в сравнение с който и да е друг момент от историята. Нашата кръв съдържа желязо, а желязото е магнит.

Поради този факт, каквото и да се случи на Земята и нейното магнитно поле, както и на магнитното поле на Слънцето, ние ще бъдем еднакво засегнати. НИЕ сме ЕДНО със Земята, небето и целия живот. Един интересен факт е този, че ние вече сме се издигнали до по-висока честота.

Единственият проблем е, че нашият ум (нашата памет и нашата представа за нас самите) не е достигнала нивото на осъзнаване на този факт. Желязото в тялото ни (в кръвта ни ) притежава памет и история, така че когато магнитното поле на Земята падне до нула, нашата памет ще се изчисти и рестартира и ще се възкачи до нови честоти.

В крайна сметка тогава нашият ум също ще се възнесе до по-висшите реалности на това, което вече е осъществено.

Това е божествено синхронизиране на целия живот на Земята, към което е прикрепено цялото колективно съзнание. Някои хора ще трябва да ускорят духовното си физическо израстване, които са прекалено противоречащи на всекидневния им начин на живот.

Други вероятно ще изпитат нужда да забавят процеса на тяхното развитие, да медитират по-малко, да ядат по-тежки храни и …, добре, както се казва да лентяйстват.

Ние трябва да правим онова, от което чувстваме, че имаме нужда във всеки един момент, без каквото и да е притеснение относно това какво ще помислят другите за теб. И ние не трябва да съдим другите за това, че живеят живота си по начин, по-различен от нашия.

Чухте ли това? Това е важно. И отново ви повтаряме, Осъждането и духовната арогантност нямат място в тези времена. Има причини, поради които живеем по начина, по който живеем. Начинът, по който живеем живота си сега, може да бъде много по-различен, в сравнение с този от преди няколко години.

А начинът, по който ще изживеем следващата ни седмица, може да се окаже напълно противоположен от днешния. Човечеството и всичко живо се синхронизират с цялото. Защо?... защото ние ще преминем през триизмерната порта заедно.

Всеки трябва да бъде със същата честота като тази на другия, на същата честотна лента, на същата страница и т.н. Не ни е необходимо да знаем нищо друго. Търсенето приключи. Ние притежаваме всичко от което се нуждаем вътре в нас, точно сега.

Но ние вече знаем това. Сега е време да повярваме в това. Ние ще получим необходимата мъдрост и подходящата алхимия тогава и само тогава, когато честотата ни е готова за тази следваща стъпка към процеса на възнесение.

Това е предпазна програма, която ни държи в безопасност от изгарящата светлина на Възнесението. А то се извършва стъпка по стъпка.

В миналото сме научили, че ако се издигнем твърде рано или ако не сме се синхронизирали с възнесението на периода, не бихме успели…защото няма да сме готови за енергията. Ние научихме това по много труден начин в Египет и Атлантида.

Всичко се нуждае от синхрон, на една и съща страница и на една и съща лента. От наша гледна точка, в момента всичко върви добре.

Накрая ние бихме желали да ви помолим да не приемате присърце тежките чувства на всеки, който преживява трудни изпитания.

Приемането присърце само ще понижи честота на енергиите ни. Запомнете… няма нищо фиксирано и нищо, което да се лекува. Всеки е избрал пътя си. Ние се хармонизираме в колективното съзнание. Доверете се на този процес.

Запомнете, че това, което всеки преживява е процес на включване на всички нас в една и съща страница, така че ние може да влезем в новия свят, който ни очаква…заедно.

ПС…Звездните старейшини наистина са съпричастни на драмата, както и Архангел Михайл, но те никога не резонират на чувства в случаи на драма. За тях това е като да гледат един наистина добър филм. Те не съдят нищо и никого, просто приемат процеса. Ако можем тази година да подходим по същия начин както и те, това ще направи животите ни много по-лесни.

Channel:Aluna Joy

Website:

http://aquariuschannelings.com/2012/04/26/the-star-elders-via-aluna-joy-earth-grid-update
 
Translator: CAP

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони