Sunday, April 29, 2012

Команда Ащар – 26 април 2012г.



Ashtar Command С преминаването на дните ние можем да видим нарастването на очакването в сърцата на Служителите на Светлината.

Можем да видим тревожността да расте във всички вас и всичко, за което можем да говорим в момента, е, че тази тревожност ще се уталожи с приключването на събитията, обещани за дните, които ще последват.

Познаваме тревогата на всички вас, обичаме начина, по който разпространявате информацията по четирите краища на планетата и можем да говорим, че любовта, която се излива от сърцата ви, е от основно значение за извисяването на планетата и че тя прави нашата работа още повече възнаграждаваща.

Ние заявяваме, че през следващите дни Земята ще бъде бомбардирана от слънчеви изригвания и в резултат всички жители на планетата ще получат този заряд от енергия в телата си.

Тази вълна от енергия допълнително ще ускори процеса на приспособяване на вашата ДНК.

Също така искаме да споменем, че тези вълни от енергия няма да ви причинят болка, освен, ако нямате ниски нива на енергия.

Поради тази причина, ние постоянно ви молим да издигате вибрациите си за честоти, съвместими с тези, които идват на Земята.

В тези случай свистенето/шумът в ушите е един от най-честите симптоми както и известно налягане вътре в главата.

Това е част от честотното приспособяване.

Сега трябва да медитирате повече, да се стремите да прекъснете връзката с външния свят, да се стремите да отидете в себе си, отчитайки внимателно Любов и Светлина, с цел да бъдете в хармония с всичко около вас.

Мирът на Земята не зависи от нашето пристигане, той зависи от това как мислите и изразявате тези мисли, а днес те стават реалност почти веднага. Нашето пристигане ще бъде положителното допълнение на вътрешното ви желание ви за промяна на вашия свят.

Ето за това говорим толкова много: единствен можем да дойдем при вас, ако вие решите това.

Ние уважаваме свободната ви воля и винаги сме го заявявали ясно. Можем да видим надежда в сърцата ви и сме тук, за да кажем, че няма да бъдете разочаровани.

Времето във вашия свят продължава да се ускорява и това е плодът от работата на Сините Хора, които се присъединяват към нас в тази голяма задача за Светлината.

Възлюбени от планетата Земя, това е възможност за всички вас. Ние дойдохме с любов, за да покажем чудесните същества, които сте и че ние също сме ваше семейство, искащо да възобнови близките ни връзки.

Ние сме вашите братя и сестри и искаме да знаете, че всеки един от вас има много работа преди Издигането.

През седмицата на Разкриването ще имаме много работа и ще се нуждаем от всеки един от вас. Скоро след Разкриването, хиляди въпроси ще бъдат зададени и това ще доведе до известен смут в медиите, който ще бъде прицел на значителна грандиозна информация за нашето присъствие.

След Разкриването, не очаквайте незабавното ни приземяване, а подгответе семейството си и приятелите си, които все още не разбират смисъла на нашето присъствие.

Вие трябва да им обясните, че нашето присъствие е мирно и че нищо няма да ви бъде налагано, както някои все още се опитват да твърдят. Тъмните сили разиграват последните си ходове, за да развалят имиджа на Президент Обама.

В тази връзка, ние искаме да стане напълно ясно, че той е Служител на Светлината и се бори смело в клетката на дивите зверове.

Той се справя много добре и ние се чувстваме сигурни да оставим задачата за Разкриването в негови ръце.

Предстоят ви заети седмици и ние можем да ви кажем, че Галактическите събития, предвидени за следващия месец ще увеличат допълнително дейностите във вашия свят.

Отново, не забравяйте, че всеки от вас носи огромен капацитет, защото сте били подготвени предварително. Искаме да ви предупредим за дезинформация, която може да бъде стартирана в медиите, вероятно пропаганда срещу Галактическата Федерация/Команда Ащар и това трябва да се анализира със сърцето ви, защото сърцето е това, което ви дава сигурността за истината, за която говорим ние, че дойдохме без намерение за инвазия и следователно за атака срещу вашата свободна воля.

Доверете се на любовта на Бог, която прегръща вашия свят, а онези, които мислят, че ние сме заплаха, дискредитират любовта на Създателя.

Сега трябва да знаете, че ние имаме висока технология и ако искахме инвазия и господство над вашия свят, не бихме ли вече го постигнали? Обясняваме го, за да отразите и разберете, че ние идваме с мир и искаме вашето най-висше добро.

След нашето обединение, вие ще видите, че наистина идвате от звездите и ще искате да се върнете към тях.

Ние сме вашето бъдеще. Ние сме Вашето Семейство от Звездите. Ние сме вие.

 Останете в Светлината!


Channel: Габриел

Website:

http://www.blogger.com/%20http:/sementesdasestrelas.blogspot.com.br/2012/04/comando-ashtar-26042012.html
 
Превод : Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони