Sunday, April 29, 2012

Sananda ~~ Вие сте светлината на Божественото ~ Както е канализирано чрез Фран Zepeda ~ 4.26.12Sananda:Поздрави, красиви души на Майката Земя и отвъд. Днес дойдох при вас, за да ви предам новината, че вие се издигнете в сърцето си и ще изчистите душата си.

Много събития са на път да се случат, Мили Мои. Навсякъде около вселената, душите чакат със затаен дъх и респект това, което правите за нарастване на светлината и повишаване на енергията навсякъде около вас.

Ние се прекланяме пред вас, защото вие всички сте велики същества на Светлината, всички вие Светлинни работници и Носители на Светлината, които сте дошли, за да станете свидетели на голямо пробуждане и да го доведете.

Аз по никакъв начин не се различавам от вас, тъй като и аз искам Светлината да преодолее и да филтрира всичко и всички, които са тук до степента, в която ще се осъществят толкова много трансформации във всяко същество с помощта на толкова много Радост и толкова много Любов.

Мнозина от вас усещат твърде осезателно Промяната, пред която благоговеете, очаквате с нетърпение и учудване.

Вие започвате да забравяте това, което сте изпитвали в продължение на толкова много векове и започвате да си спомняте истинската си същност, Богът вътре във вас и вашата Божествена същност.

Това е прекрасен спектакъл за наблюдение, скъпи приятели. Ако можех да взема ръката на всеки от вас и да го придружа лично до вашата крайна цел, щях да го направя. Истината е, че Вие водите сами себе си.

В сърцето си притежавате невероятно дълбока мъдрост, която извира от самите вас, и ви води напред. Обърнете внимание на следния цитат от една стара поговорка „ Все още не виждате нищо!”.

Отворете очите си широко, отворете сърцата си широко, бъдете готови за забележителни промени, и след това се наслаждавайте на великолепието, което те трябва да доведат в сърцата ви.

Вие всички сте толкова благородни хора, такива красиви души, и наистина нямате никаква представа, колко величествени сте всички вие, колко надарени сте.

Сега е време, в което трябва да откриете този дар, да го изровите от развалините на толкова много години отричане, и да го вдигнете от прахта, за да го видят всички.Скъпи Мои, Сега е времето!

Търсете в сърцата си, в душите си, в спомените си защо сте дошли на този свят именно в този момент и го преоткрийте, позволете му да се прояви в Настоящия момент.

Ще бъдете изумени от това, което ще намерите.

Има неща, които можете да направите и неща, които ще допринесат, за да можете да направите разлика.

Бъдете това, което сте искали да бъдете, извадете бъркотията от всички илюзии, в които сте работели толкова дълго.

Кои сте вие? Вие сте Божествени Създания, всяко уникално по свой начин и което ще Служи на Света и правейки това, вие ще служите на самите себе си и на светлината около вас като римския фекел, готов да пренесе още повече светлина на Света, на Вселените, на Всичко, което е, докато стане невъзможно да се говори за разлика между вашата Светлина и Светлината на невероятното Централно Слънце.

Моля, обмислете това, Скъпи Мои, с това осъзнаване идва толкова много веселие и Радост. В това се и превръщате.

Вие сте Светлината на всички вселени.

Вие сте Светлината на Божественото.

Вие сте светлината на всичко.

Вие сте в едно с Цялото.

Бъдете в Мир с това.

Аз съм Сананда и аз на ваше разположение винаги.

Channel:Fran Zepeda

Website:

http://franheal.wordpress.com/2012/04/26/sananda-you-are-the-light-of-the-divine-as-channeled-through-fran-zepeda-4-26-12/


 
Translator: CAP  

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони