Thursday, April 26, 2012

Иисус и Небесния Съвет – Бъди в хармония с всеки и всичко – канализирано от Фран Запеда - 4.23.12


Още от самото начало нещата са били представени грешно.

Това не е непременно нещо лошо. То е предпоставка за промяна. А промяната носи Извисяване и Светлина. Винаги се е случвало по този начин и сега не е по-различно, с изключение на това, че промяната е много по драматична, а светлината много по-ярка в тези драстично променящи се времена, в които в момента се намирате.

Беше планирано да е така и вие всички имате всичко необходимо за поемането по този важен път по начини, които все още не можете да разберете напълно.

От всичко това може да изпаднете в състояние на объркване и моменти, в които яснотата да ви убягва и да се преследвате по петите един друг.

Но това може да се очаква, тъй като вашият път преминава през блатата на промяната, скъпи мои. Ние сме тук да ви кажем, че промяната се извършва на подсъзнателно ниво и извън вашето актуално състояние на съзнанието и размерът на тази промяна е огромен.

Макар и да не можете напълно да определите значимостта и, тя се промъква във всяка част от вашето същество.

Скъпи приятели, ние в момента ви подготвяме да проявите тази, на пръв поглед илюзорна промяна, промяна, която след известен период на объркване, ще експлодира на сцената и нищо няма да е същото след това.

Бъдете окуражени от това сега и не позволявайте на никакъв страх или безпокойство, които понякога съпътстват голямата промяна, да ви спохождат.Вие сте подготвени за това.

Вие имате законно право над този дар и той се намира във всеки от вас, които са дошли да присъстват във величествения период на Златната Ера.

Ние, от Небесния Съвет сме тук с пълната си мощ и сила да ви придружим по шеметния път на Издигането ви заедно с Майката Земя.

Ние не сме забравили огромните крачки, които направихте и правите.

Ние също така сме напълно наясно, че направихте тези крачки, окрилени от силна вяра, както и вътрешно знание и интуиция, които винаги сте притежавали и все повече и повече се пробуждат у вас.

Ние искаме да знаете, че вие се прибирате у дома с всяка ваша стъпка и всяка ваша стъпка носи Приемане и Безусловна Любов към другите ви събратя – човешки същества, както и към вашите Галактически сестри и братя.

Вие се прибирате у дома – към Светлината на Единното.

Възможно е да видите и да осъзнаете, че като се приближавате към сърцата на всички същества, вие поемате обратно по пътя към Единното с Всичко, Което е.

И преди сте ни чували да казваме това, но сега е момента, в който трябва да усетите какво в действителност означава да се приближите до сърцата на другите и да се слеят енергиите на Сърцата ви. Не е нужда да се притеснявате, че тази енергия се губи. Тя не се губи, както не се губи и капката в океана. Всяка една капка е необходима, за да се захрани голямото и хармонично тяло на течещата вода, така че всяка една капка прави това тяло именно такова, каквото е: мощна сила, съставена от също толкова мощни сили, падайки и вливайки се в баланс и хармония една в друга.

Представете и себе си в тази визуализация в настоящия момент и ще започнете да разбирате степента на трансформацията, която настъпва, от света на дуалност към свят от 5-то Измерение, който вие започвате да прозирате. Ние завинаги ще сме ваши другари в Мир и Любов, Иисус и Съвета на Небесата.


Copyright © 2012 by Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

http://www.franheal.wordpress.com/ http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html

Channel:Fran Zepeda
Website:
http://franheal.wordpress.com/2012/04/23/yeshua-and-the-company-of-heaven-be-in-harmony-with-each-other-as-channeled-through-fran-zepeda-4-23-12/
 
Translator: CAP 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони