Sunday, August 30, 2015

Bulgarian -- Космическо Разкриване: Живот в изследователски кораб

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд -  21 юли 2015 г.

Резюме
Беседа с наистина забележителен човек – Кори Гуд (Corey Goode), който в качеството си на инсайдер ни разказва за потресаващ нов свят - Тайната Космическа Програма (ТКП).

Ще бъде разтърсващо да узнаем, че в цялата Слънчева система е създадена обширна инфраструктура: от добива на полезни изкопаеми в астероидния пояс, на спътници и планети (там добиват суровини), от промишлени комплекси, създаващи технологии, до колонии от човешки същества, които работят в промишлени комплекси и осигуряват непрекъснатото функциониране на тази огромна индустриална система.Съществуват разни видове съоръжения. Те се изграждат във вътрешността на кухи астероиди, където има рудници. Такива съоръжения има в изобилие на Марс, под повърхността на планетата, на различни спътници на газовите гиганти (Сатурн, Юпитер) и даже на Луната.


В Слънчевата система има всичко, като се започне от стражеви аванпостове на Марс, предназначени за 18-40 души, и се завърши с огромни съоръжения, плаващи в разни точки на Лагранж из цялата Слънчева система.Точки на Лагранж:

Между планетите и звездните тела има места, които се наричат точки на Лагранж (точки на либерация). Това са пет точки в пространството на гравитационно взаимодействащи масивни тела, в които трето тяло с пренебрежимо малка маса във въртяща се отправна система, свързана с масивните тела, може да остава неподвижно за сметка на центробежната сила, която се уравновесява от гравитацията. Това са така наречените геосинхронни или стационарни точки.

Според Кори, общият брой на съоръженията е стотици. Има и големи колонии, в които могат да живеят до милион души. Такива колонии не са много, има повече колонии с население стотици хиляди души.

В колониите и съоръженията се използват напреднали технологии. Навсякъде могат да се осигурят комфортни условия за живеене. Пресъздава се дори резонансът на Шуман (7,83 херца), какъвто има на Земята. Земята има определен вибрационен резонанс, който осигурява здравето на растенията и хората. И в космическите кораби, в съоръженията и колониите се създават вибрации, които по честота съответстват на резонанса на Шуман. Контролират се барометричното налягане и гравитацията.

На спътниците има гравитационна обшивка, както и в кораба. На пода се слагат плътно прилягащи пластини, към които е включено електричество. Така възниква електрогравитационно поле, създаващо изкуствена гравитация. Размерите на пластините варира в зависимост от големината на помещението. Дебелината на пластините е около 10-15 см, те се закрепват една към друга като в детски конструктор или с припокриване.
Колониите и съоръженията са собственост на Междупланетния Корпоративен Конгломерат. Когато те нямат специалисти, които да ремонтират важна част на машина, например, на борда на изследователския кораб винаги има специалист от нужната област. В особени случаи на Кори и колегите му от изследователския кораб се разрешавало да се спускат в колонии, но в никакъв случай не им било разрешено да разговарят с хората, които живеят в колониите или съоръженията. Винаги ги придружавал въоръжен конвой. 

Когато специалисти като Кори подписват договор за 20-годишна служба, те напълно се откъсват от Земята, от земните новини, от всичко, свързано с планетата. Не получават никакви новини и никаква информация за това, което се случва на Земята. И никаква телевизия.  Не са имали право да взимат дори семейни снимки. 
Кори е работил 6 години на изследователски кораб. Там обстановката била много по-спокойна, отколкото на военните кораби. На изследователския кораб той прекарвал по-голямата част от времето със “стъклен планшет”. Имал доста свободно време. Но имали и многочислени тренировки. Много време прекарвал в лаборатория, където с часове изучавал информацията, която предлагал планшетът. 

За 6 години посетили колонии само три пъти и няколко пъти били на промишлени комплекси за извършване на ремонт. Един път посетили шахта за добив на полезни изкопаеми, която се намирала в астероидния пояс. Във вътрешността на астероида имало работа за трима. Те управлявали роботи и апарати дистанционно, от пулт за управление. Това бил много голям астероид и с напредването на работите вътрешното пространство в ямата ставало все по-голямо.

На изследователския кораб изучавали екзо-екстремофили - същества, живеещи в екстремни условия (студ, високо налягане, високи температури). Съществува плазмен живот и други енергийни форми на живот, например приличащи на гигантски амеби и хранещи се с електромагнитното поле на Юпитер. Тези същества демонстрират признаци на разумност, имат самосъзнание, инстинкт за самосъхранение. На един от спътниците на Юпитер под леда има океански живот, който също се изучава. Нещо подобно на китове и делфини. Това е само малка част от това, които изследват учените.

Биологически живот има практически навсякъде из Слънчевата система, ако в него се включи микроскопичното ниво. Може да се намери и плаващ в космоса в замразено-изсушено състояние.
На Марс има малки животни, основно ровещи дупки. На Марс има и растителен живот. Много издръжливи растения от рода на тези, които живеят в пустинята. Например, виолетово-червен храст с огромни бодли. Храст с островърхи, подобни на бодли листа.

Кори и колегите му ходели по повърхността на Марс с лек скафандър, със стъклен шлем и с респиратор.

В кораба, където работел, можели да живеят 24 души. Всички спят в едно помещение. Всеки има койка, завинтена към стената, на която може и да се седи. Освен това всеки има нещо като шкафче, където може да държи свое имущество.
На кораба се поддържа 24-часов цикъл като на Земята. Все пак, там има и нощни смени. Хората постоянно са заети с нещо, работи се денонощно. 

По отношение на водата: в Слънчевата система водата не е рядкост. На борда на кораба всичко се преработва. Корабът е много затворена система, която сама се обезпечава с всичко необходимо. 

По отношение на храната. Има репликатори, които могат да произвеждат различни блюда. Има и хидропонни полета, където расте свежа храна.

Натискате копче на репликатора и получавате например печено с картофено пюре. На вкус е като истинско и е толкова топло, колкото трябва. Апаратът прилича на микровълнова фурна. Слагате чиния на определеното място, затваряте вратичката, натискате копче за желаното блюдо, после се чува сигнал и се появява храната. Отваряте вратичката и взимате чинията с димящата храна. Когато нещо се репликира, такъв процес се нарича “печатане”. А устройството го наричат “принтер”. Има определено копче за определена храна.

За напитките има специални автомати. Различни автомати за различни напитки. Зелените зеленчуци се отглеждат отделно.

Ако в кухнята нещо се развали, се налага човек да се храни с яйчен прах и суха храна.

Намирайки се на кораба, Кори е бил облечен в комбинезон. Понякога в син, друг път в бял, в зависимост от характера на работата. При работа в лабораторията обличал бял комбинезон.
За преминаване от най-предната до най-задната част на кораба на едно ниво са нужни 30-45 минути, защото не може да се мине по права линия, а е по-скоро като лабиринт. Стените основно са метални. За в случай на нулева гравитация на стените има дръжки, с помощта на които човек може да се придвижва. Височината на помещенията е около 2,5 метра.

Има много палуби за преминаване от ниво на ниво. Кори се е придвижвал по четири нива, но смята, че са били най-малко девет.
Цветни линии на пода водят към нужното място. Но най-често човек се ориентира по номерата на вратите на секторите.

Алиансът смята да предаде всичките технологии на човечеството, след като преминем през пълното Разкриване, получим цялата информация и психологически смелим целия процес. Тези технологии коренно ще изменят целия ни стил на живот. Няма да е нужно да работим по 8 часа на ден, за да платим за жилището си, да гледаме няколко часа телевизор, после да легнем да спим, за да повторим на другия ден всичко отначало. Ще имаме съвсем друг начин на живот. Ще се развие туризъм до много места в Слънчевата система. Хората ще имат много нови варианти за кариера. Кори предполага, че вече са построени достатъчно кораби, които ще можем да използваме за невоенни цели.

Превод: ЛусеситаСтраницата на Corey Goode във Facebook:
СВЪРЗАНИ СТАТИИ:

Тайната космическа война се прекратява с напредването на плановете за разкриване на извънземното присъствие


Космическо Разкриване – епизод 8: Глобална Галактическа Лига на Нациите

 Слънцето е Портал за хипердименсионално пътуване в Космоса на базата на Сакралната геометрия


 Лунен Оперативен център:


Космическо Разкриване: Ние сме ЕДНО:

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони