Thursday, August 20, 2015

Bulgarian -- житен кръг беше открит на 8 август 2015 г. в Hampton Lucy, близо до Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Англия

Изображение на Белия Планетарен Вълшебник

Този чудесно изпълнен житен кръг беше открит на 8 август 2015 г. в Hampton Lucy, близо до Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Англия. Повече снимки могат да се видят тук:



 




По календара на маите, 8 август 2015 г. е ден от Новата година на Белия Планетарен Вълшебник – с Тон 10. И може да се каже, че житният кръг изобразява лицето на Белия Вълшебник – с очи, нос, вежди. Веждите се състоят от общо 10 "елемента" - тук числото 10 символизира Тон 10, който е както Тон на деня 8 август 2015, така и Тон на Годината. Лицето на Вълшебника от житния кръг много наподобява глифа (знака) на Белия Вълшебник.


8 август 2015 беше ден със Слънчев печат “Синя Ръка”, с Тон 10 и с Водеща енергия “Син Орел”. И на житния кръг виждаме птица с 10 елемента на крилата (5 + 5).

Слънчевият печат “Синя Ръка” означава: Знание, Действие, Изцеление.


На глифа на Слънчевия печат “Синя Ръка” виждаме знака “О”, който е изобразен и на всяко едно от крилата на птицата.


С творческо използване на ръката си, човекът постига истинското познание, което маите обозначават със знака “О”. Това е знак за завършено творческо Съзнание.

Image Copyright Steve Alexander: http://temporarytemples.co.uk



Път за чудесата


Едно послание, което чудесно се съчетава с този житен кръг, посветен на Годината на Белия Планетарен Вълшебник – година, в която всички имаме възможност да усвояваме енергията на Белия Вълшебник, да се учим да вълшебстваме ;-)


ПИСМА от НЕБЕСАТА. Писмо 5184: Ето път за чудесата 


Бог каза:

Време не съществува, а само трептящ миг от Вечността. Затова има чудеса, защото чудесата се случват извън времето, каквото го познавате, и извън спектъра на вашите очаквания. Вие неохотно се освобождавате от миналото. Надявайте се на нещо по-голямо и ще се появят повече чудеса, които ще ви възхищават и поразяват и ще възстановят света в този модел, който създадох.  Годините на неразбиране притъпиха вашето възприятие за Рая, който сътворих.


Това, че се спирате на миналото, не се отразява на факта, че чудесата са естествено явление и чудеса има в изобилие. Те се случват ежедневно. Чудесата ви преследват. Позволете ги. Позволете на чудесата да превземат живота ви. Наистина, смятате ли, че баналностите са по-реални от чудесата? Не се задоволявайте с баналностите. Те са старо, отживяло времето си мислене.


Мислете по-извисено. Не се задоволявайте с по-малко. Ако искате нещо повече в живота си, а вие естествено искате, създайте живота си отново. Старите, отживели вярвания, към които се придържате, не са ви от полза. Вярванията, към които често се придържа светът, не ви помагат. Изхвърлете тези вехти стари вярвания от главите си!

Миналото е пълно с невежество. Има една причина, поради която ви въодушевявам да се движите напред. Вие не можете да вървите напред и назад в едно и също илюзорно време. Миналото е тежък багаж, който ви задържа. Точно както вашите ходила са пораснали, така трябва да расте и вашето мислене. Ако искате да стигнете някъде, добре е първо вашият ум да стигне там.

Точно сега са хубавите времена, и хубавите времена стават още по-хубави. Спрете да мъкнете миналото със себе си. Миналото прилича на старо износено одеяло, което малкото прохождащо дете мъкне със себе си. То му дава някакво усещане за сигурност. Когато детето порасне, то оставя своето одеялце. Това трябва да направите и вие с миналото си. Иначе то ви обременява.

Миналото си отива само, когато му позволите. Вашето позволение на миналото да бъде минало, позволява на повече чудеса да се проявят. Иначе миналото блокира входа за по-голямо количество чудеса. Миналото стои на пътя. Вие се препъвате в него. То ви държи в плена на старото мислене. Вие трябва да премахнете границите на миналото.

В действителност не миналото ви задържа. А вие сте тези, които се държат за миналото. Вие се държите за миналото с всички сили, и очевидно именно вашето вкопчване в миналото не дава възможности за настоящето. Не бъдете роб на стари възгледи. Просто пуснете миналото да си отиде като през сито.

Чудесата чакат да полетят с вас на крилата на живота. На чудесата не им е необходимо вашето позволение. Но вашата стара система от възгледи не трябва да пречи на чудесата. Чудесата не държат на спазване на формалности. Въпреки това, вие трябва да освободите пространство, за да може чудесата лесно да влязат във вашия живот.

Вие можете да увеличите появяването на чудеса в живота си веднага и да позволите на по-големи чудеса да се случват. Вие трябва да се приготвите за чудеса. Махнете преградите, които пречат на чудесата да влязат в живота ви. Позволете на чудесата да идват при вас свободно и безпрепятствено.


Кажете на чудесата, че са добре дошли. Нека в сърцето ви да има знак, който казва:


”Това е път за чудесата. Влезте тук. Има място за всички. Можете да влизате на бегом, плувайки, долитайки. Чувствайте се тук у дома си. Каня ви и сте добре дошли. Останете тук.”



Ченълинг на Глория Вендроф


Превод: Лусесита



No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони