Saturday, August 15, 2015

Bulgarian -СаЛуСа – 14 август 2015г.







СаЛуСа – 14 август 2015г.



Както мнозина от вас знаят, този септември месец е повратна точка, когато вибрациите ще се повишат. Как това ще ви повлияе зависи от вашето ниво на съществуване, но като цяло ще е така, че мнозина от вас ще изпитат извисяване. Цялостният ефект ще значи забележима промяна, която ще доведе по-мирен вид и общ израз и желание за прекратяване на военните действия. Наистина желанието за мир ще засияе силно и властващите ще бъдат задължени да приложат промените, които  ще доведат до мира. Няма да има връщане към старите начини и тъй като влиянието на Илюминатите беше намалено, хората  ще бъдат освободени от техния контрол. Желанието за промяна расте от доста време и е достигнат момент, когато то повече не може да се отрича. Много души са готови да се впуснат в действие, когато е безопасно за това, а това време почти дойде. Те ще бъдат подпомагани от групи , които са от Светлината и които ще гарантират, че е позволено действията им да продължат без пречки. Както можете да си представите, има хора , които са дълбоко ангажирани с поддържането на нещата такива, каквито са , и отказват да се откажат от богатия си живот заради по-справедливото разпределение на богатството. Обаче никой не може да спре промените да се проявят, така че посрещнете ги с вяра в бъдещето, защото с времето всички обещания към вас ще се изпълнят. Дайте необходимото време за прилагането на промените, които ще настъпят бързо, след като „се търкулне топката”.

Зад кулисите стават толкова много неща,а вие бяхте държани в мрака и ви бе отказано правото ви да споделяте и да се радвате на предимствата, които биха били от полза на всички хора , вместо на привилегировано малцинство. Обаче тази ситуация започва да се променя и когато онези, които ви задържат, повече не са способни да да ви определят как да живеете, промените ще започнат да се въвеждат. В продължение на дълго време ви бяха давани идеи за огромното извисяване, което ви очаква. Например, много нови технологии бяха блокирани и отложени от Илюминатите, но скоро ще нищо няма да може да спре тези технологии да се реализират. Те са такива, че вие в крайна сметка ще станете много независими и няма да се налага да откупвате необходимите неща , за да живеете. Дори сега има изобретения, чакащи да бъдат въведени , които ще направят живота ви много по-лесен, но най-напред трябва да бъдат извисени тези, които имат най-голяма нужда.

Онези от вас, които са наясно със сегашната ситуация на Земята, са в позиция да помагат на ближните си да останат спокойни и да „яхнат вълната”, така да се каже. Защото ще има трудни времена за някои от вас, в зависимост от това къде живеете и кой сега управлява държавата ви. Точните хора са ни известни и те ще бъдат внедрени колкото може по-скоро, но това изисква дипломация и законен подход. Както започвате да разбирате, има много неща да се направят, за да се промени ситуацията , която толкова дълго ви поддържаше във хватката на тъмните сили. Въпреки това ние подчертаваме, че времето им изтече и в хода на следващите няколко години те ще стават все по-неспособни да упражняват влиянието си. Така че можете да планирате бъдещето , знаейки, че ще си върнете мястото по право като свободни души.

Междувременно ние поддържаме „патрулите „ си във вашата слънчева система, за да гарантираме, че не се позволява на нежелани посетители да се намесват в крайното ви завръщане към Светлината. Има други цивилизации, които биха искали да се свържат с вас, но докато дойде подходящият момент, те ще трябва да спазват дистанция. Повечето контакти идват с мир и са нетърпеливи да споделят знанието си с вас, но някои имат и други мотиви. Бъдете сигурни, че ние сме тук, за да гарантираме, че завършвате пътуването си както искате и накрая ще се завърнете към дадената ви свобода, като станете отново Галактически Същества. Наистина, вие никога не стоите на едно място, защото еволюцията ви продължава и тъй като „Бог вдишва”, вие навлизате във все по-високи вибрации. Третото измерение, както го познавате, завърши курса си и ето защо промените се случват навсякъде около вас.

За вас, които сте готови да се придвижите в по-високите измерения, е необходимо повече от всякога да се фокусирате върху пътя напред. Някои от вас биха се разсеяли от това, което става около вас, така че по всяко време се опитвайте да позволявате на негативните ситуации да ви подминават. На този етап вие трябва да позволявате на другите да следват собствения си път, но всячески да предлагате помощ на онези, които ви следват. Когато дойде подходящият момент, вашето знание ще бъде призовано и е мъдро да го разкривате само там, където може да бъде от полза за другите. Имайте предвид, че Водачите ви ви впечатляват с разумни идеи, които ще гарантират, че завършвате този живот , както сте го планирали. Това може да означава намиране на полезен източник на информация или срещане на някого, който може да ви посъветва относно най-добрия път, по който може да поемете. Всяко отклонение ще означава, че някои уроци може би трябва да бъдат научени отново, но в такъв случай втория път ще е по-лесно.

Тъй като времето напредва, вие ще научите много за пътуването си през материята и защо то включи опитите, които имахте. Като резултат от това вие еволюирахте много по-бързо отколкото другояче, и ще предадете знанието си на други. В подходящия момент за стъпка напред вие винаги имате помощ, въпреки че може да предпочитате друг път, който ще бъдете подпомогнати да откриете. Въпреки това ще сте насърчавани да следвате най-полезния път, за да избегнете загуба на време. Без значение какви опции избирате, всички души накрая намират Пътя на Светлината. Подаръкът ви от свободна воля винаги се зачита и в резултат на това вие винаги учите по начин, който със сигурност помага на личната ви еволюция.

Бавно ,но сигурно ви се дава информация за други форми на живот, защото скоро ще срещнете други видове Същества, някои от които са доста различни от вашата човешка форма. Те въпреки това ще са подобни в много отношения, но по-важното е , че са интелигентни Същества, които в много отношения са много по-еволюирали от вас. Но не всички по-стари видове непременно са по-еволюирали от вас, защото някои посветиха повече от времето си за лична еволюция вместо за духовна еволюция. Тъй като напредвате в по-висшите измерения, накрая ще откриете , че имате по-малка нужда от постоянно тяло. И все пак когато се нуждаете от тяло, вие го материализирате със силата на мисълта си. Тъй като еволюирате духовно, ще откриете доста разлики спрямо земните си опити, защото по-ниските вибрации са склонни да ви задържат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че толкова много души на Земята сега се пробуждат за истината. Понякога е трудно да се откажете от вярвания, които се оказват погрешни, но ако ще еволюирате, не може да си позволите да сте твърде строги. Винаги бъдете готови да приемете по-голямата истина, ако искате да израствате в опитите си. Никой не стои на едно място твърде дълго, особено във вашите сегашни обстоятелства, когато промените се случват навсякъде около вас. Но трябва да сте търпеливи, защото все още има дезинформация, разпространявана, за да ви обърква, затова вярвайте на интуицията си колкото може повече. Желая ви успех във всички начинания и както винаги моята любов е с вас

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси


 SaLuSa Languages




Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони