Saturday, August 22, 2015

СаЛуСа – 21 август 2015г.Прочели за забележителните промени, за които е казано, че ще се проявят, вие внимателно ги доближавате. Ние знаем, че мнозина от вас очакват с нетърпение да видят какво ще стане, когато ще се придвижите през по-висше и по-чисто енергийно поле. Във всеки случай е мъдро да внимавате, защото с най-добрите намерения ви е дадена информация съвсем добросъвестно само за обстоятелствата, които понякога се променят. Мнозина може да изпитат тази промяна и повече от вас със сигурност ще я изпитат до края на годината, включително портали, които ще се отворят и ще извисят съзнанието на Човечеството. Няма да сме изненадани, каквото и да се случи, защото промените са предопределени да се случат много скоро. Ще последват със сигурност повече промени, тъй като Новата Епоха започва да се установява. Обаче не очаквайте твърде много твърде скоро , защото има да се извърши много работа , особено разпределението на фондовете. Дори по нашите стандарти ще е нужно известно време, за да може това да достигне всички вас, но все пак вие ще го определите като изключително постижение. Ние добре сме планирали този период и сме добре подготвени за това, което предстои.

По вашите стандарти ние имаме неограничени ресурси, за да изпълним задачите си, така че може да сте сигурни в големия напредък след като веднъж нещата тръгнат. Именно това ви беше обещано преди много години и ние ви призоваваме към търпение. Междувременно ние държим под око тъмните сили, както правим от толкова много години. Бихме  обяснили това по отношение на способността ви да спрете друга Световна война, която най-вероятно би била започнала някъде през втората половина на предишния ви век. Както преди обяснихме, трябва да оставим определени ситуации да се разиграят естествено. Не можем да се намесваме в последиците от вашите действия, освен ако Висшите Същности не позволят това.

Някои от вас са загрижени за семейството и приятелите си, които сякаш не знаят за значимостта на крайните времена. Най-мило ви молим да не се тревожите, защото всички души ще бъдат точно там, където трябва да са в началото на Издигането. Вие не може да промените тяхното бъдеще заради тях, защото те вече са взели решение, дори да не го осъзнават. Чрез вибрациите си вие ще се намерите на пътя, който е правилен за продължаващата ви еволюция, тъй като намирате пътя си обратно към Светлината. Бъдете сигурни, че онези души, които се затрудняваха да се извисят, получават всяка помощ, за да се пробудят за истината. Към тях се отнасят с любов и милост, както към всички души. За онези от вас, които знаят, че са готови да се извисят, ние ви молим да помагате, когато има нужда от помощ, защото ще сте в състояние да прецените кое ниво да използвате.

Ако не веднага, то не след дълго вярваме, че ще”почувствате”промените във вибрациите, но ако не е така, това не означава, че не се възползвате от тях. Трябва да си спомните , че като колектив вие сте сбор от души, които са на много различни нива на еволюция. Ето защо еволюцията на Земята предлага по-бърз напредък. И все пак винаги е нож с две остриета, защото може по-лесно да се заблудите. Ако не се чувствате готови да се извисите, не се обвинявайте, защото имате колкото време ви е нужно, за да напреднете, тъй като в реалността не съществува такова нещо като време. Всичко е в Сега, което означава , че в крайна сметка може да отидете назад или напред във времето. Ще го разберете по-лесно, когато се придвижите в по-висшите измерения. Наистина това ще отговори на много въпроси, които имате сега. Великото Пробуждане се случва и с времето все повече души ще отговарят на навлизащите по-висши вибрации. Определено постепенно ще узнаете за промените и ще се радвате да бъдете издигнати над по-ниските вибрации. Цялостният ефект ще бъде споделяне на мощни енергии, което ще доведе до привличане на още повече Светлина към Земята  и така ще продължи, докато Светлината стане доминираща. Обаче ние трябва да ви призовем напълно да подкрепяте Светлината и да направите каквото зависи от вас, за да гарантирате, че тя се разпростира надлъж и нашир. Винаги поддържайте фокуса си на целта и не се страхувайте, независимо от това, което се случва около вас.

Имайте предвид, че работихте от еони от време, изпитвайки живот в по-низшето измерение, знаейки, че накрая ще имате възможността да се извисите отново. Сега е това време и ние разчитаме на Служителите на Светлината да помогнат за реализирането на новите енергии. Със сигурност ще сте в състояние да напреднете много по-бързо сега, когато Илюминатите са със значително намалена сила. Намалена дотолкова, че повече не могат да успеят с плана си за контрол над населението на Земята и да намалят статуса ви до статус на роби. Така че може да продължите с плана си за този живот, знаейки , че имате чудесна възможност да успеете.

Скоро ще сте в състояние да разпознавате  Галактическите Същества, които се въплътиха на Земята чрез техните думи и дела. Те ще станат по-отворени в работата си , знаейки, че е сравнително безопасно да бъдат разпознати такива, каквито са. Когато Служителите на Светлината обединят силата си, тя се удвоява и утроява, а те представляват внушителна група, която продължава да расте постоянно. Сред тях ще откриете водачите си, които ще споделят с вас напредналото си знание. На свой ред те ще бъдат подкрепяни от По-Висши Същества, които също ще допринесат с най-напредналото си знание. Така че виждате, че веднъж след като започнат нещата, напредъкът ще дойде бързо.

Галактиката очакваше знаци, които показват, че Земята се издига и благодарение на вашата всеотдайност , приема се, че такъв напредък е отбелязан и че продължаващият и успех е гарантиран. В По-Висшия План всичко е наред, затова не позволявайте на негативни съобщения или действия по никакъв начин да занижават решителността ви да успеете. Там, където нещата сякаш са повлияни от негативни действия, моля, имайте предвид, че не всичко е такова, каквото изглежда на повърхността. Понякога кармични ситуации са резултатът от действия, които са извършени преди много време. Просто разберете, че се научават необходими уроци, които трябва да се изчистят, защото не могат да бъдат занесени напред. Новата Епоха е време на изчистване, което ще гарантира, че всички уроци са доведени до край и са завършени.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

You can subscribe to the mailing list for these messages by going to: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html    Left click on the heading
“Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You can also “unsubscribe” from the same page.   

 SaLuSa Languages
Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони