Sunday, August 9, 2015

BULGARIAN -- Енергийни Мостове – посланието на Жълтия Воин към Жълтата Звезда
Този чудесно изпълнен житен кръг е открит на 16 юли 2015 г. в Münchener Berg, близо до Fürstenfeldbruck, в провинция Бавария, Германия

Множество снимки могат да се видят тук:


Житният кръг е създаден на 16 юли 2015 г. 
По календара на маите, това е последният ден от Белия замък – период от 52 дни, от 26 май до 16 юли 2015.


В Белия замък усвояваме енергията “Жълт Воин” – Изследване, Интелект, Безстрашие – Слънчев печат № 16.

На следващия ден, на 17 юли 2015, започва Синият замък, в който усвояваме енергията “Жълта Звезда”: Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония – Слънчев печат № 8.

 На 16 юли 2015 г., последния ден от Белия замък, Жълтата Звезда се явява и Водеща енергия на деня: все едно Жълтият Воин “предава щафетата” на Жълтата Звезда.

 Тези две енергии – Жълт Воин и Жълта Звезда – са изобразени символично на житния кръг.


 На пиктограмата виждаме 8-лъчна звезда, символизираща енергията “Жълта Звезда”..

8-те върха на звездата са свързани помежду си чрез 8 отсечки, които приличат на “мостове”.

 Всеки Мост е разделен със светла линия на две части, така че имаме 8 Моста, всеки с по 2 ленти. Можем да наречем тези мостове “двойни".

Значи, имаме 8 “двойни” моста.

Всяка една лента можем да разглеждаме като единичен “мост”.

Така че имаме 16 единични “моста”, които символизират енергията “Жълт Воин” (Слънчев печат № 16).


В Белия замък ние, в ролята на Жълти Воини, се учим да изграждаме мостове между хората, народите, световете, да се обединяваме. Тази тематика бе засегната в няколко житни кръга по време на Белия замък, например:

”Мостове на Единството” – житен кръг от 7 юни 2015 г. в Понтекуроне, Италия:

Вълната на Белия Съединител на Световете: Изчистване и Обединяване – житен кръг от 11 юни 2015 във Франция:

Самото име на областта Fürstenfeldbruck, където е направен житният кръг, явно е избрано специално. 
Fürstenfeldbruck” в превод от немски означава “княжески полски МОСТ”.

Думата "МОСТ" присъства в името на областта и ни насочва към основната идея на житния кръг - да изграждаме мостове помежду си, да се обединяваме.


Обединението, Единството ни дава сила! 

Можем да си представим, че в 8-те върха на звездата имаме 8 души, обединени в кръг. Те са свързани с “енергийни мостове” помежду си. 
Първият мост свързва 1 и 4, вторият мост свързва 4 и 7 и т.н.

Получава се “затворена верига”:

1 – 4 – 7 – 2 – 5 – 8 – 3 – 6 – 1

Когато няколко души (поне 4) застанат в кръг и се хванат за ръце, по този начин се свързват с “мостове” помежду си – ръцете играят ролята на “мостове”. Тогава енергията започва да тече от човек към човек.

Всеки човек добавя собствената си енергия в общия кръг, в общата енергийна верига и така се усилва общата енергия в кръга.


От друга страна, общата енергия усилва енергията на всеки отделен човек.

Това е “посланието”, което Жълтият Воин предава на Жълтата Звезда в последния ден от Белия замък:

Да продължим и в Синия замък да си подаваме ръце, да се свързваме, да се обединяваме. 
По този начин обменяме енергиите си и ги усилваме! 
Така по-бързо се усилва енергийният потенциал на всеки отделен човек!


Това е и едната от основните идеи на календара на маите: 
Синхронизация на енергиите на всички хора, при което се усилват както общата енергия, така и енергията на всеки отделен човек, като крайната цел е да се постигне резонанс – максимално усилване на енергиите, което дава възможност колективно по-бързо да достигнем до крайната цел: Просветление и Възнесение!Страница “Календарът на маите и житни кръгове”:
 Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони