Saturday, November 8, 2014

Силата на Мисълта

Всичко, което сме, е резултат от това, което сме мислили.

Мислите са енергия. Безсмислените мисли нямат никаква енергия. Случайните мисли имат по-малко енергия. Силните мисли имат мощна енергия. Така че, когато мислим, влагаме сърцето си в това и го зареждаме с енергия.

Можем да наричаме тази енергия Жива Сила или Ки. Колкото повече Жива Сила влиза мислите ви, толкова по-силно ще проявите това, за което мислите.

Хората, които са правили много медитации, имат много мощни мисли. Има повече Жива Сила или Ки във всичко, което мислите. Каквото мислите, е това, което създавате в живота си. Както е казал Буда: "Всичко, което сме, е резултат от това, което сме мислили."

Научете се да владеете вашите мисли. Внимавайте какво си мислите! Бъдете по-загрижени за това, което желаете. Тихо наблюдавайте за какво мислите, защото всичко, което мислите, ще започне да се случва.

Ако очаквате нещо да се обърка, то ще се обърка! Можете да го създадете. Вие сте господар на мислите си. Бъдете внимателни за това, което мислите.

След като сме медитирали дълго време, нашите мисли не само имат повече Жива Сила, но те също така имат по-малко стрес и по-малко карма. Нашите мисли стават в по-голяма хармония с Вселената и създават по-малко триене. Ние наричаме това "подкрепа от Вселената". Когато нашите мисли са повече в хармония с Вселената, вселената ще ни помогне във всичко, което правим. Каквото и да мислим, всеки ще се насладят и ще намерят доброта в нашата дейност.

Просто мисъл за приятел и в един кратък период от време ние получаваме съобщение от нашия приятел. Когато търсим място за паркиране, Вселената създава пространство за нас, за да паркираме. Това е подкрепа от Вселената.

Колкото по-дълго сме правили медитация, толкова повече Вселената ни подкрепя. Животът ни ще става по-добър всеки месец и всяка година, докато не получим нашето Просветление. Веднъж придобито Просветление, всичко, което мислим, всеки проект, който създаваме ще получи подкрепата на вселената, за да се превърне в реалност. Нашият живот в бъдеще със сигурност ще бъде по-добър от нашия живот днес. С медитацията като наш инструмент за подобряване на живота, ние си осигуряваме по-светло бъдеще утре, отколкото имаме днес. Животът просто продължава да става все по-добър!

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони